مهدی خدابخشی در گفتگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان پایگاه خبری تحلیلی «عصر همدان» با بیان اینکه نحوه آبیاری مزارع بسیار اهمیت دارد، گفت: در اقصی نقاط استان و حواشی شهرها شاهد کشت صیفیجات هستیم اما نحوه آبیاری و نوع آب مورد استفاده برای مزارع مهم است.
وی با اشاره به اینکه طبق آمار حدود هفت سال قبل بالغ بر ۱۵۰ هکتار مزارع کشت سبزی و صیفیجات، با آبهای آلوده همچون فاضلاب و پساب کشت میشد، افزود: با اقداماتی که در سالهای اخیر با همکاری جهاد کشاورزی، شرکت آب و فاضلاب، دستگاه قضایی در بحث برخورد با متخلفان و بازرسیهای ما انجام شد، خوشبختانه سال قبل عدد را از ۱۵۰ هکتار به کمتر از سه هکتار رساندیم.
کارشناس معاونت بهداشت استان همدان خاطرنشان کرد: از ابتدای سال تا کنون گزارشی مبنی براینکه مزرعهای کشت سبزیجات و صیفیجات را با آبهای آلوده و یا فاضلاب انجام میدهد نداشتیم.
خدابخشی با بیان اینکه به محض دریافت چنین گزارشهایی برای بررسی حاضر میشوند، گفت: در صورت تایید تخلف، در اولین فرصت با همکاری دستگاه قضایی محصولات مزرعه از بین میرود و قانونی با فرد برخورد میشود.
وی با اشاره به اینکه کشت سبزی در استان همدان از ابتدای خرداد ماه تا حداکثر اواخر مهرماه است، افزود: در ماههای دیگر سال همه سبزیجات استان از استانهای جنوبی وارد میشود و نظارتی بر آنها نداریم اما بر محصولاتی که در استان همدان تولید میشوند نظارت کامل داریم.
کارشناس معاونت بهداشت استان همدان در پایان عنوان کرد: مردم در صورت دیدن تخلفات آبیاری محصولات با آب فاضلاب و پساب میتوانند با سامانه ۱۹۰ تماس بگیرند.
انتهای پیام/ سع