سیدهادی مصطفوی در گفتگو با خبرنگار اجتماعی پایگاه خبری و تحلیلی «عصر همدان» با بیان اینکه هرساله حدود ۵۰درصد پروندههای مطرح شده در دادگستری به شورای حل اختلاف ارجاع داده میشود، گفت: در شورای حل اختلاف نوسان داریم، در برخی ماهها بالای ۵۰ درصد و در برخی ماهها حدود ۳۰ درصد مصالحه بوده که میتوان گفت به صورت میانگین ۴۰ درصد مصالحه داشتهایم.
وی با اشاره به اینکه در بین شهرستانهای همدان، شهرستان نهاوند بالاترین آمار صلح و سازش را دارد، افزود: با توجه به اینکه ورودی پرونده به طور سالیانه افزایش دارد درصد مصالحه را باید در مقایسه با درصد ورودی پرونده نسبت به سنوات گذشته در نظر بگیرم.
معاون توسعه حل اختلاف استان همدان تاکید بر اینکه قطعا با افزایش آمار مصالحه رو به رو بودهایم، تصریح کرد: بیشترین نوع پروندههایی که در حوزه صلح مطرح شده است بر اساس پراکندگی پروندههایی که بوده است به صورت تخصصی رسیدگی میشوند و اولویتبندی خاصی در این زمینه نداریم.
مصطفوی خاطرنشان کرد: در بحث خانوادگی پروندههای خوبی مصالحه شده و با توجه به پویشها در حوزههای کیفری پروندههایی که منتهی به جرایم و پرداخت دیه بودند با اجرای دو طرح کمیتههای معتذرین و مصلحین برکات خوبی داشتند.
وی با بیان اینکه تعداد ۱۵ فقره پرونده قتل در استان از ابتدای سال تاکنون منتهی به مصالحه شده است، گفت: با توجه به فرهنگسازی که در شعب شورای حل اختلاف صورت گرفته است همکاران در هر مناسبت به صورت خودجوش پویش بخشش را با احترام به ائمه در نظر میگیرند.
معاون توسعه حل اختلاف استان همدان در پایان افزود: در حوزه خزل و نهاوند دو پرونده مهم که یکی از آنها قتل و دیگری پرونده مالی با ارزشی حدو ۵۰ میلیارد تومان بود به مصالحه رسیده است.
انتهای خبر/ سع