حمیدرضا شعبانی در گفتگو با خبرنگار اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «عصرهمدان» با بیان اینکه آئیننامه کشوری حمل و نقل دانشآموزی در سال گذشته به ما ابلاغ شد، گفت: از اردیبهشتماه امسال براساس این آئیننامه و سامانه سپند دانشآموزی که یک سامانه پایش حمل و نقل دانشآموزی و سرویس مدارس است اقدامات پیگیری شد.
وی با اشاره به اینکه کارگروه ماده ۱۸ متشکل از پلیس راهور، شورای ترافیک استان، فرمانداری، شهرداری، آموزش و پرورش، انجمن اولیا و مربیان و مدیران آموزش و پرورش از اردیبهشتماه برگزار شد، افزود: هماهنگیها انجام شده و قرارداد با شرکتهایی که براساس آئیننامه مد نظر گفته شده است که باید به عنوان پیمانکار در این مجموعه باشند منعقد شده است.
معاون تاکسیرانی مدیریت حمل و نقل بار و مسافر شهرداری همدان خاطرنشان کرد: هماهنگی در خصوص عملکرد خوب سرویسهای مدارس با همدلی بیش از ۱۲ نهاد و افراد مختلف صورت محقق میشود و امیدواریم تا شرایط هرساله بهتر شود.
شعبانی با بیان اینکه براساس سامانه بیش از ۱۲ شرکت پای کار بوده و ۸۰ درصد آنها فعال هستند، عنوان کرد: پیشبینی میشود که حدود ۱۰ هزار دانش آموز در سطح شهر همدان باشد و حدود سه هزار سرویس دانشآموزی تاکسی، ون و مینیبوس کار جابجایی دانشآموزان را انجام دهند.
وی با اشاره به اینکه در حال حاضر بیش از ۶۰ درصد والدین برای ثبتنام سرویس مدارس در سامانه سپند اقدام کردند، گفت: همراهی والدین در ثبتنام هرچه سریعتر کمک میکند تا برنامهریزیها برای تقسیم بندی سرویسهای مدارس بهتر انجام شود.
معاون تاکسیرانی مدیریت حمل و نقل بار و مسافر شهرداری همدان ادامه داد: بیش از ۱۸ اکیپ نظارتی بر سرویس مدارس با همکاری پلیس راهور از ابتدای مهرماه نظارت خود را بر سرویسهای مدارس آغاز میکنند.
شعبانی با بیان اینکه کسانی که خارج از شرکتهای سرویس مدارس هستند نمیتوانند شخصا قرارداد با خانوادهها منعقد کنند، افزود: با نظارت پلیس راهور و سازمان تاکسیرانی، سرویس خارج از سامانه سپند متخلف محسوب میشود.
وی در پایان خاطرنشان کرد: تاکسیهای آنلاین و همه کسانی که متقاضی هستند تا سرویس مدارس باشند باید در سامانه سپند ثبتنام و از طریق شرکتها برای این کار اقدام کنند.
انتهای پیام/ سع