سعید شهابینیا در گفتگو با خبرنگار فرهنگی پایگاه خبری تحلیلی «عصرهمدان»، در کمیسیون فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شورا که با موضوع هماندیشی با فعالان قرآنی به منظور پیشبینی برنامههای ماه مبارک رمضان با حضور اساتید و فعالان قرآنی شهر برگزار شد، افزود: با توجه به فرارسیدن ماه مبارک رمضان و تقارن آن با نوروز ۱۴۰۳ جلسات بررسی تولید محتواها و انتخاب شعار واحد برگزار میشود.
وی با بیان اینکه در طی جلسات در خصوص انتخاب شعار واحد قرآنی پیشنهادات مختلفی داده شد، اضافه کرد: در این راستا از بین تمامی پیشنهادات عنوان
«قرآن کتاب زندگی» انتخاب شد و با توجه به این شعار ۲۰ آیه شریفه نیز انتخاب شد که باید متناسب این آیات فضاسازی شهری انجام شود.
شهابینیا اضافه کرد: امسال باید برنامههای فرهنگی و فضاسازیها به گونهای تدوین شود تا مردم بیشتر با قرآن انس پیدا کنند و باید سعی کنیم قرآن را به فضای خانهها ببریم .
رئیس کمیسیون فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شورای اسلامی شهر همدان با اشاره به تاکیدات مقام معظم رهبری مبنی بر ضرورت بهرهگیری از قرآن در بخشهای مختلف جامعه، اظهار کرد: جامعه قرآنی نباید تنها به قاریان و حافظان خلاصه شوند و باید به سمتی حرکت کنیم که شبکه تربیتی قرآنی با نگاه به فهم آن در جامعه ترویج یابد.
رئیس کمیسیون فرهنگی اجتماعی شورای شهر همدان توسعه و ترویج فرهنگ قرآنی را وظیفه همگانی دانست و اظهار داشت: این وظیفه نباید تنها مختص به ماه مبارک رمضان شود بلکه باید در طول سال نیز بر آن تاکید شود.
شهابینیا ورود فرهنگ قرآنی به متن زندگی را عامل موفقیتها در بعد شخصی و اجتماعی دانست و گفت: بهرهگیری از مضامین قرآنی در جامعه؛ زندگی سالم و عاری از مشکل و نیز پیشگیری از معضلات اجتماعی را به دنبال دارد.
وی با بیان اینکه اجرای موفق برنامههای قرآنی نیازمند تعامل و همکاری دستگاههای اجرایی مرتبط است، افزود: فضاسازی شهری باید در خصوص برنامههای قرآنی به نحو مطلوبی اطلاعرسانی شود و طراحی و نوشتن آیات نیز با دقت و حساسیت خاصی صورت پذیرد.
انتهای خبر/ب