طاهره افشینزاد در گفتگو با خبرنگار اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «عصر همدان» با بیان اینکه در منشأ دین از ابتدای تاریخ تاکنون گروههای مختلفی داشتیم که برخی خدا را قبول داشتند و برخی دیگر گروههایی که خدا را هرکدام به نحوی قبول داشتند، گفت: نقطه مشترک در همه دیدگاها این است که همیشه از ابتدای تاریخ وجود انسان، توجه به خداوند به عنوان یک قدرت ماوراء و قدرت برتر بوده است.
وی با اشاره به اینکه در قرآن کریم قدرتی را که ما نام او را خدا گذاشتهایم در فطرت ما تعریف شده است، افزود: زمان ثابت کرده است که از زمان خلقت انسان، خداجویی و خداپرستی در وجود انسان وجود داشته است.
مشاور خانواده خاطرنشان کرد: فطرت همچون هستهای که در دل خاک میکاریم معنی میشود، هسته در دل خاک اگر محیط مناسب، رسیدگی خوب و باغبان دلسوزی داشته باشد تبدیل به گیاه و درخت تنومند میوهدار میشود، فطرت نیز ویژگیهای مثبتی هستند که خداوند در درون ما قرارداده ولی باید محیط شکوفایی و رشد داشته باشند.
افشینزاد با بیان اینکه مهمترین آثار فطرت بحث پرورش فضائل اخلاقی و انسانی است، گفت: خداوند این ویژگیهای اخلاقی مثبت را در وجود انسان قرارداده است و این خود انسان است که نباید به سراغ رشد آن برود.
وی با اشاره به اینکه در خانواده با ایجاد آرامش و نشاط میتوان به رشد ویژگیهای اخلاقی پرداخت، تصریح کرد: بهترین راهکار قرار گرفتن فرزندان خانواده در مسیر صحیح آشنا شدن بچهها با خداوند و ایمان به خدا است.
کارشناس خانواده ادامه داد: وجود خدا را باید از ابتدا در درون بچهها و در فطرت پاک آنها شکوفا دهیم، در عرصه تربیت دینی داریم که بچه وقتی درون رحم مادر است اگر سعادتمند باشه از همان جا دارای سعادت است.
افشینزاد با بیان اینکه حتی پیش از بشه شدن نطفه از نظر دینی و اسلامی روایات متعددی داریم که با فطرت بیدار از ابتدا اقدام شود، افزود: پس قبل از آن زمان بارداری، هنگام انعقاد نطفه و پس از بارداری زماندهی خاص خود را دارد که چه نکاتی رعایت شود تا فرزند با فطرت پاک متولد شود.
وی با اشاره به اینکه برخی وظایف در رشد معنوی فرزندان برعهده والدین است، تصریح کرد: انتظار معنویت و با خدا بودن این نیست که بگوییم بچه به دنیا بیاید بقیه مسائل درست میشود، خیر از ابتدا باید توجه کنیم که در تربیت و زیربنای کودک پایه و زیربنا مثل درخت است، اگر ریشه محکم باشد شاید فرزند در مسیر طوفان قرار بگیرد و خم بشود اما نمیشکند.
کارشناس خانواده خاطرنشان کرد: به این مسئله دقت کنیم که حضرت زهرا(س) از دوران نوزادی به پرورش کودکان خود در همه ابعاد توجه بسیار میکردند و ایشان الگو بسیار خوبی برای همه مادران هستند.
افشینزاد با بیان اینکه کسانی که دغدغه دوست ناباب فرزندانشان را دارند به این نکته توجه کنند که اگر فرزندشان با دین و خدا پیوند بخورد در مسیر اشتباه قرار نمیگیرد، گفت: دوستی با خدا فرزندانمان را از گمراهی نجات میدهد.
انتهای خبر/ سع