• امروز : پنجشنبه, ۳ آبان , ۱۴۰۳
  • برابر با : Thursday - 24 October - 2024
1
وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی تاکید کرد؛

صنایع دستی همدان گنجینه اقتصادی کشور

  • کد خبر : 226259
  • 03 آبان 1403 - 11:42
صنایع دستی همدان گنجینه اقتصادی کشور
وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی با بیان اینکه باید صنایع‌دستی همدان را گسترش داد، تاکید کرد: برای گسترش این صنایع باید در ابتدا هنرمندان حمایت شوند، نکته بعدی بازاریابی برای آثار این هنرمندان است و نکته آخر، افزایش صادرات این صنایع است که بسیار کمک‌کننده خواهد بود.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «عصرهمدان»؛ سید رضا صالحی‌امیری صبح امروز در شورای اداری استان همدان در استانداری این شهر با‌ بیان اینکه مردم دیگر از هیچ مسئولی جز کارآمدی مطالبه‌ای ندارند، گفت: دیگر از دوران حاشیه گذشته و باید وارد مرز شویم، باید از انتقاد و هرز انرژی‌ها پرهیز کنیم و در مسیری گام برداریم که خدمت به مردم باشد.

وی افزود: حرکت در دایره نظام و پرهیز از هر‌گونه حاشیه‌ای که باعث گسست در جامعه می‌شوند را پیشه قرار داده، چرا که کسانی که به تفرقه دامن می‌زنند قطعاً در جهت منافع مردم حرکت نمی‌کنند و کسانی که در طبل وفاق می‌کوبند حتماً در جهت منافع مردم و ملت حرکت می‌کنند.

وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی با بیان اینکه اساسا وفاق یک مفهوم ساده است، عنوان کرد: وفاق با مفهوم عدالت، کارآمدی، وفاداری و آرمان‌های ملت و شهیدان عجین شده است.

صالحی‌امیری وفاق را یک توان دینی و تاریخی دانست و ادامه داد: وفاق بن‌مایه انقلاب اسلامی است، در اندیشه ما در سراسر صحیفه نور از دفاع، وحدت و اتحاد سخن گفته می‌شود. همچنین مقام معظم رهبری نیز به‌طور دائم از اتحاد و انسجام ملت سخن می‌گویند.

وی ادامه داد: این دولت هم یک انتخاب دارد آن این است که فقط به فکر مردم و حل مطالبات مردم باشد.

وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی با تاکید بر فعال کردن مرکز مطالعات تمدن غرب کشور در همدان، بیان کرد: آموزش و پرورش و دانشگاه‌های توصیه می‌کنم که تمدن هکمتانه را به دانشجویان و دانش آموزان کشور معرفی کنند.

صالحی‌امیر با تاکید بر آموزش و معرفی تمدن اصیل ایران به فرزندانمان، خاطرنشان کرد: ای کاش بجای بزرگنمایی غرب، از تمدن‌های بزرگ این جغرافیا برای فرزندانمان سخن می‌گفتیم و با این کار به آنها احساس غرور و نشاط می‌دادیم.

وی ادامه داد: در کمتر نقطه‌ای از این جغرافیا، این چنین تکمیل فرصت‌های بزرگ در یک نقطه جمع شده‌اند، پس باید آن‌را قدر بدانیم و این قدرشناسی را به جوانانمان بیاموزیم. افتخار کنید که در این جغرافیا زندگی می‌کنید.

وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی ابراز کرد: چرا ما با داشتن این سرزمین تمدنی، فرهنگی، علمی، گردشگری و وجود مشاهیر بزرگ، چرا نتوانسته‌ایم به آن هدف متعالی برسیم؟

صالحی‌امیر تاکید کرد: برنامه‌های ما برای جذب گردشگر و معرفی جذابیت‌ها کافی نبوده است، حجم آثار تاریخی استان، بی‌نظیر بوده و آمارهایی در استان به من داده‌اند بسیار جالب است.

وی با بیان اینکه هزار و ۳۴ اثر در این استان شناسایی و ثبت شده است، عنوان کرد: همچنین در این استان چهار هزار و ۳۰۰ کارگاه فعال و هشت بازارچه صنایع دستی وجود در اینجا وجود دارد که همه اینها نیاز به زیرساخت دارد. زیرساخت یعنی فرودگاه فعال، یعنی ریل، جاده، هتل، اقامتگاه و بومگردی که باید گسترش داده شوند.

وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی با تاکسد بر اینکه استان باید در پایان برنامه پنجم خود را برای پذیرش میلیونها گردشگر جدید آماده کند، گفت: الان ظرفیت استان سه میلیون گردشگر است که این باید حداقل به سه برابر تبدیل شود.

صالحی امیر با بیان اینکه باید صنایع دستی همدان را گسترش داد، تاکید کرد: برای گسترش این صنایع باید در ابتدا هنرمندان حمایت شوند، نکته بعدی بازاریابی برای آثار این هنرمندان است و نکته آخر افزایش صادرات این صنایع است که بسیار کمک کننده خواهد بود.

انتهای خبر/سا

لینک کوتاه : https://asrehamedan.ir/?p=226259

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
به نظر من !!!

ده − 7 =