• امروز : پنجشنبه, ۱ آذر , ۱۴۰۳
  • برابر با : Thursday - 21 November - 2024
2
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان همدان عنوان کرد:

رفع خطر ۴۰ نقطه حادثه‌خیز همدان

  • کد خبر : 228256
  • 27 آبان 1403 - 18:54
رفع خطر ۴۰ نقطه حادثه‌خیز همدان
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان همدان گفت: قرار بر این بود سال گذشته ۲۱ و در سال جدید ۳۱ نقطه حادثه‌خیز را رفع خطر کنیم که سال گذشته بیش از تعهدات خود انجام داده‌ایم و در سال جاری ۲۱ نقطه حادثه‌خیز رفع خطر شده است.

مهرداد آهکی در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «عصر همدان»، با بیان اینکه سومین یکشنبه ماه نوامبر هر سال در کل جهان به عنوان یادمان قربانیان سوانح رانندگی شناخته می‌شود، اظهار کرد: متأسفانه در کشور ما سوانح جاده‌ای از بسیاری از کشورهای دنیا بالاتر است.

وی با بیان اینکه میانگین سن افرادی که در جاده فوت می‌شوند زیر ۴۰ سال است و اثر بسیار بدی بر روی خانواده آن‌ها می‌گذارد و داغ از دست دادن یک جوان سنگین‌ است، افزود: درصد بالایی از جمعیت جوان استان در جاده‌ها فوت می‌شوند که می‌توانستند به جامعه خود خدمت کنند.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان همدان با اشاره به اینکه این روز به این دلیل روز یادمان قربانیان سوانح نامگذاری شده که در تمام کشورها هم‌صدا تمهیدات لازم را بیاندیشند و از بازماندگان دلجویی کنند، ادامه داد: هدف از این روز عبرت‌گیری از مشکلات حمل و نقل زمینی است که امیدوارم دیگر شاهد سوانح جاده‌ای نباشیم.

وی با بیان اینکه ماهیت جاده و حمل و نقل با سوانح توأم است اما باید این سوانح را کاهش دهیم، عنوان کرد: استان همدان با دارا بودن پنج هزار و ۵۴۲ کیلومتر راه در میانه جدول میانی راه‌ها قرار دارد و همچنین پل ارتباطی غرب کشور است و به خصوص در ایام اربعین ۱۸ استان از همدان به سمت کربلا عبور می‌کنند.

آهکی با بیان اینکه راه‌های استان همدان تردد فراوانی دارد و با داشتن ۸۵ کیلومتر آزادراه و ۶۶۲ بزرگراه و انواع راه‌های دیگر این پنج هزار و ۵۴۲ کیلومتر را شامل می‌شود، تأکید کرد: حذف نقاط پرحادثه از جمله اقدامات در جهت ارتقای راه‌ها است.

وی با بیان اینکه با استفاده از کار کارشناسی و فرمول‌های خاص سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای در کل کشور ۸۸۷ نقطه پر حادثه شناسایی شده و استان همدان رتبه پنجم کشور در تردد راه‌ها را دارد، مطرح کرد: قرار بر این بود سال گذشته ۲۱ و در سال جدید ۳۱ نقطه حادثه‌خیز را رفع خطر کنیم که سال گذشته بیش از تعهدات خود انجام داده‌ایم و در سال جاری ۲۱ نقطه حادثه‌خیز رفع خطر شده است.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان همدان تأکید کرد: در سال جاری ۶ نقطه پر حادثه با میانگین پیشرفت ۷۰ درصد و ۶ نقطه پرحادثه دیگر هم با پیشرفت ۵۰ درصد در دست انجام است که تا پایان سال مالی این نقاط رفع خطر می‌شود.

وی با بیان اینکه وضعیت رویه جاده‌های استان همدان بر اساس اندازه‌گیری‌هایی که توسط دستگاه‌های مختلف سنجش کیفیت رویه راه‌ها انجام می‌شود، وضعیت رویه آسفالتی راه‌های استان همدان به نسبت سایر نقاط کشور مناسب است اما ما موظفیم که همیشه این کیفیت را بالاتر ببریم، تصریح کرد: در سال گذشته ۵۰۴ کیلومتر و در سال جاری ۳۰۰ کیلومتر روکش آسفالت راه‌های استان انجام شده‌است.

آهکی با بیان اینکه به دلیل محدودیت منابع اعتباری همه راه‌های استان بهسازی نشده است، مطرح کرد: در حال حاضر هزینه هر تن قیر ۲۰ میلیون تومان است که باعث شده طول راه‌هایی که باید روکش آسفالت انجام شود کم باشد که باید تلاش کنیم اعتبار مناسب جذب کنیم
و در زمینه سایر کارهایی که می‌شود انجام داد از جمله نگهداری رویه راه‌ها تلاش مضاعفی را داشته باشیم.

وی با اشاره به شروع فصل سرما و بیان اینکه استان همدان جزء استان‌های سردسیر است، گفت: راهداری زمستانی ویژه برنامه‌ریزی کرده است و تمام آب‌روها لاروبی و زیر پل‌ها پاکسازی شده است، بیان کرد: راهداران ما در ۴۵ گردنه برفگیر در ۳۵ راهدارخانه مستقر شده‌اند و با تعداد ۵۵۷ نفر راهدار و حدود ۳۵۹ وسیله نقلیه سبک، سنگین و نیمه سنگین آمادگی خدمت‌رسانی و مقابله با مشکلات احتمالی که در فصل سرما و بارش را دارد.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان همدان با بیان اینکه استان همدان استان دارای گردنه‌های صعب‌العبور مانند گردنه اسدآباد دارد، عنوان کرد: ۱۴ کیلومتر از گردنه اسدآباد حفاظ بتنی میانی جاده نصب و روشنایی احداث شده‌است که با این اقدامات حداقل تصادفات را در این جاده داریم.

وی با بیان اینکه گردنه اسدآباد به لحاظ ارتفاعی که از سطح دریا دارد صعب‌العبورترین گردنه کشور است، تأکید کرد: با این تفاسیر در هر زمان از سال تردد به سهولت انجام می‌شود.

آهکی با بیان اینکه مهمترین عامل تصادفات و ایجاد سفری ایمن توسط مردم شکل می‌گیرد چرا که بخش جاندار و دارای تفکر تعقل و تفکر جاده‌های ما همین کاربران جاده‌ای هستند، تصریح کرد: کاربران جاده‌ای علاوه بر رانندگان
سرنشینان وسیله نقلیه هستند که باید در ایجاد یک سفر ایمن مشارکت کنند.

وی با بیان اینکه راه‌ها و وسائط نقلیه ما دارای نواقصی است و راننده‌های ما هم باید ملزم به رعایت شوند، خاطرنشان کرد: طبق بررسی‌هایی به عمل آمده در کشور ما سرعت وسائط نقلیه حدود ۲۰ کیلومتر بیشتر از سرعتی است که توسط پلیس اعلام شده‌است در حالی که در کشورهای پیشرفته حدود ۲۰ کیلومتر سرعت میانگین کمتر از سرعتی است که به راننده‌ها اعلام شده‌است این به این معنی است که رانندگی ما با رانندگی سایر کشورهای پیشرفته ۴۰ کیلومتر تفاوت است که باید مردم اقدام نمایند.

انتهای خبر/ حا

لینک کوتاه : https://asrehamedan.ir/?p=228256

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
به نظر من !!!

چهارده − 13 =