سیدمسعود حسینی در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «عصر همدان»، با بیان اینکه در سال جاری بر اساس مصوبه شورای اسلامی ۴ هزار و ۴۰۰ میلیارد تومان بودجه سال ۱۴۰۳ شهرستان همدان است، اظهار کرد: بودجه در همه حوزهها از جمله خدمات شهری، عمرانی، فرهنگی، شهرسازی، شهرداری الکترونیک هزینه میشود.
وی با بیان اینکه بالغ بر دو هزار و پانصد میلیارد تومان به بودجه عمرانی اختصاص دارد، گفت: الویت اصلی ما در حوزه عمرانی اتمام پروژههای نیمهتمام است.
شهردار همدان با اشاره به اینکه در شهرداریها یک استانداردی وجود دارد که نباید از یک حداقلها عبور کنیم، تصریح کرد: ۴۰ درصد بودجه باید به حوزه عمرانی و ۶۰ درصد به دیگر هزینههای جاری اختصاص یابد اما در شهر همدان این مهم انجام نشده و بر مبنای سیاست چندسال گذشته ۵۸ درصد بودجه عمرانی بوده و ۴۲ درصد هزینههای جاری است.
وی با اشاره به اینکه در طی سه سال اخیر تقاطع غیر همسطح غدیر و پل فرهنگیان، پل شهید سردار همدانی، ساختمان چندمنظوره مدرس، ساختمان تجاری فهمیده، اجرای مخازن دو هزار و هزار مترمکعبی بتونی آب تکمیل و ایجاد شد، ادامه داد: پارکینگ آقاجانیبیگ که پروژه بزرگ و مهم عمرانی است با تزریق منابع سال جاری و رفع مشکلات حقوقی شاهد بهرهبرداری آن خواهیم بود.
حسینی با بیان اینکه یکی از افتخارات ما در این دوره تصویب طرح جامع ترافیکی همدان است، ابراز کرد: در این طرح ترافیک کلیه گرههای ترافیکی و وضعیت شهر همدان در حوزه حمل و نقل ریلی و عمومی مشخص شدهاست.
وی با تأکید بر اینکه مهمترین نقطه ترافیکی شهر همدان که به بحران تبدیل شده فلکه مدرس است، گفت: سال گذشته شهرداری همدان آمادگی صد در صدی خود را در جهت رفع مشکل و تأمین منابع مالی و اجرای پروژه اعلام کرد و قرار بر این شد کلیه دستگاههای اجرایی پای کار بیایند که این طرح حواشی زیادی داشت و مردم آن منطقه ابراز نارضایتی کردند.
شهردار همدان با بیان اینکه با توجه به اینکه فلکه مدرس یکی از مبادی ورودی شهر است و بخصوص در ماههایی که شاهد حضور گردشگر در شهر هستیم در این نقطه مشکل ترافیکی داریم، افزود: مشکلات این طرح رفع شده و سناریو طرح تغییر داده شده که به زودی این طرح کلنگزنی خواهد شد.
وی با بیان اینکه یکی از کارهایی که شهرداری در حوزه ترافیک انجام میدهد هوشمندسازی شهر است، تصریح کرد: دوربینهای نظارت تصویری، ترافیکی، پلاکخوان، ثبت تخلفات در سطح شهر نصب شده و با اجرای طرح زوج و فرد در کنترل ترافیک رینگ مرکزی شهر بسیار موثر عمل کردیم.
حسینی با بیان اینکه ۱۲ تقاطع همدان هوشمندسازی شده و در حوزه ترافیکی به حمل و نقل عمومی توجه شدهاست، مطرح کرد: در حوزه حمل و نقل عمومی تعداد اتوبوسهای ناوگان حمل و نقل عمومی را بالای ۶۰ ارتقا دادهایم و طی دو ماه آینده با هزینهکرد بالغ بر ۴۰۰ میلیارد تومان اتوبوسهای جدید به ناوگان عمومی شهر همدان اضافه خواهد شد.
وی با بیان اینکه با اجرای سیاست تشویقی مبنی بر اعطای وام ۴ درصد در جهت ارتقای کیفی تاکسیها بالغ بر سیصد تاکسی نوسازی شدهاست، در خصوص نوسازی خودروهای ون نیز شهرداری مصوبه وام بلاعوض ۳۰۰ میلیون تومانی از شورای شهر اقدام کرده است.
شهردار همدان با بیان اینکه بلوار سردار همدانی به خصوص در ایام اربعین و نوروز با وجود مغازههای سوغاتی فروشی یکی از گرههای ترافیکی همدان بود که با پای کار آمدن دادستان و نیروی انتظامی و با پلمپ این مغازهها مهمترین پروژه ترافیکی شهر همدان اتفاق افتاد، افزود: ساماندهی این مغازهها کار بسیار بزرگی بود و موجب رفع گره ترافیک در این منطقه شد.
وی با بیان اینکه اگر در شهر هیچ پروژه عمرانی انجام نشود، نگهداشت شهر ماهانه ۱۵۰ میلیارد تومان هزینه دارد، تأکید کرد: همشهریان همدانی بین ساعت ۲۰ تا ۲۲ زبالههای خود را بیرون از منزل قرار دهد چرا که این اقدام در نگهداشت شهر اهمیت دارد.
حسینی با تأکید بر اینکه یکی از نقاط قوت شهرداری همدان تمیز بودن آن است، بیان کرد: روزانه ۴۰۰ هزار تن زبال از سطح شهر همدان جمعآوری میشود و سایت پسماند ۷۵۰ هزار تن را از شهرهای اطراف مدیریت میکند؛ روزانه سه هزار تن نخالههای ساختمانی در شهر جابهجا میشود.
وی با بیان اینکه یکی از اقدامات تحولی شهرداری همدان الکترونیکی کردن خدمات شهرداری است، عنوان کرد: روند صدور پروانه ساخت اصلاح شده و از بروز فساد جلوگیری کردهاست.
شهردار همدان با تأکید بر اینکه ۷۰ درصد خدمات شهرداری به صورت غیرحضوری ارائه میشود، بیان کرد: شهرداری همدان قابلیت صدور پروانه شهرسازی را در طی دو الی سه هفته دارد.
وی با اشاره به اینکه در حوزه فرهنگی، گردشگری و ورزشی ۱۳ زمین ورزشی در مناطق کمبرخوردار احداث و ۱۵ زمین بازسازی کردهایم، مطرح کرد: توسعه خدمات شهری عدالت توزیع را دارد.
حسینی با بیان اینکه در طی سه سال اخیر ۳۲۰ هزار تن آسفالتریزی انجام شدهاست، ادامه داد: در حوزه شهروندی ۲۴ هزار نفر و در سال جاری ۴۰ هزار نفر در رشتههای مختلف ساماندهی شدند و شهرداری در همه رویدادهای اجرا شده در شهر بالای ۹۰ درصد مشارکت دارد.
وی با اشاره به اینکه ثبت جهانی هگمتانه در حوزه گردشگری امری مهم و تأثیرگذار است، بیان کرد: جدارهسازی پیادهروهای خیابان بوعلی، اکباتان و … نیز در راستای حوزه گردشگری اتفاق افتاده است.
شهردار همدان مطرح کرد: اصلیترین رویکرد شهرداری در حوزه فرهنگ ایجاد نشاط اجتماعی است که در این راستا برگزاری جشنواره تئاتر کودک، فصل شیدایی انجام شدهاست.
وی با بیان اینکه مهمترین مولفه شهر همدان که حلقه مفقوده می باشد مبحث سرمایهگذاری است، خاطرنشان کرد: گلنگزنی احداث پارک آبی، میدان بار همدان، احداث زیرساختهای گردشگری در پارک اکباتان، در راستای سرمایهگذاری در شهر همدان انجام شدهاست.
انتهای خبر/حا