به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «عصرهمدان»؛ سیدمحمدکاظم حجازی صبح امروز در جمع خبرنگاران با اشاره به شخصیت ویژه خواهر دباغ اظهار کرد: این بانو برای جامعه ایرانی مایه فخر و مباهات است.
وی با بیان اینکه آنچه را که به عنوان هویت فرهنگی و هویت ملی به آن میبالیم با معرفی مصادیق طبیعتاً برای نسل امروز میتواند قوامبخش باورهای آنها باشد، عنوان کرد: موضوع خواهر دباغ یک نماد از شخصیت بانوانی است که ویژگیهای شخصی آنها از ابعاد مختلف قابل الگوبرداری است، این شخص در بعد تعالی فردی آنچه را که میبایست در اون اوج خفقان سیاسی همّت بگمارد، داشت.
دبیر کنگره ملی بانوی مبارز و انقلابی مرضیه حدیدچی(خواهر دباغ) با اشاره به مدارج علمی این بانو، ابراز کرد: این بانوی مبارز، در مقطع زمانی خودش، در عالیترین سطوح دروس حوزوی تحصیل میکند و مطالعات او در سطحی است که بعد از دوران انقلاب بهعنوان یک استاد، در دانشگاه مشغول تدریس میشود.
حجازی ادامه داد: این بانوی برجسته، در بُعد اجتماعی، نیز شخصیتی دارد که موضوعات پیرامونی او براش اهمیت داشته و درگیر شدن به مسائل شخصی، مانع حساسیت و دقت او نسبت به مسائل پیرامونش نمیشود و در واقع به قدری در این حوزه نمود و جلوه پیدا میکند که از جمله مبارزین فعال در مقابل طاغوت قد علم میکند.
وی با اشاره به تحمّل سختیها و مشقّاتی که این بانو برای انجام آنچه که بهعنوان وظیفه خود نسبت به جامعهاش میبیند، عنوان کرد: خواهر دباغ در بُعد خانواده نیز یک زندگی بسیار بسیار گرم و صمیمی داشته، آنچنان که در دورانی که به اجبار کشور را ترک کرده و در لبنان ادامه مبارزات خودش را داشته، مکاتبات بین او و همسرش صمیمی عاشقانه و با محبت است.
دبیر کنگره ملی بانوی مبارز و انقلابی مرضیه حدیدچی(خواهر دباغ) در ادامه افزود: این بانوی برجسته از همان فتح پیروزی انقلاب بهعنوان یک یار در کنار خانواده حضرت امام(ره)، خدمت به امام و رهبری جامعه را برای خودش یک تکلیف میبیند.
حجازی با بیان اینکه این فراز و نشیبها از او یک انسانی تربیت میکند که در شهری مثل همدان که مردان بزرگی حضور داشتند، بهعنوان فرمانده سپاه انتخاب میشود، اضافه کرد: این بانو در روزهای آخر حیاتش با وجود بیماری، توان خود را برای پیامرسانی انقلاب گذاشت.
وی با تاکید بر اینکه بر ما وظیفه بود که بتوانیم این شخصیت جامع را بهعنوان یکی از بانوان موفق در جامعه اسلامی به مردان و زنان و به آیندهسازان این جامعه معرفی کنیم، خاطرنشان کرد: شهری مانند دارالمومنین همدان، از این بانوان فراوان دارد که میطلبد آنها نیز به نسل جدید با آنچه که ذائقه آنها می پذیرد معرفی شوند.
دبیر کنگره ملی بانوی مبارز و انقلابی مرضیه حدیدچی(خواهر دباغ) همچنین افزود: برای جوانهای امروز، بهعنوان یک اصل، اثرگذارترین مفاهیم را تفهیم کنیم، که در این مدل بتوانند با هویت ملی و دینی خودمان که مصادیقش در این شخصیتهاست تجلّی و نمود داشته باشد.
حجازی با بیان اینکه این کنگره در ۳۰ آبانماه در تهران شروع و اختتامیهاش در همدان خواهد بود، گفت: این جلسه با حضور وزرای فرهنگ و ارشاد اسلامی، علوم و تحقیقات برای ارائه مقالات علمی و دیگر فعالیتهایی که در حوزههای علمی صورت گرفته بود، برگزار خواهد شد.
وی یادآور شد: مهمترین نکتهای که در این جلسات است توجه به آن رهنمودی است که رهبر معظم انقلاب در نشست سال گذشته با کنگره هشت هزار شهید استان اشاره داشتند که موضوع توجه به خواهر دباغ را بهعنوان یک زن در تراز انقلاب اسلامی مطرح کرده و تاکید ایشان بر این بود که این معرفی باید با ابزار هنر مدنظر قرار گرفته شود.
انتهای خبر/ سا