• امروز : شنبه, ۳ آذر , ۱۴۰۳
  • برابر با : Saturday - 23 November - 2024
4
«عصرهمدان» گزارش می‌دهد؛

باشگاه‌های زنانه، سکوی پرتاب اباحه‌گری یا ترویج سلامتی

  • کد خبر : 220171
  • 23 تیر 1403 - 6:49
باشگاه‌های زنانه، سکوی پرتاب اباحه‌گری یا ترویج سلامتی
در سال‌های اخیر، شاهد گسترش روزافزون باشگاه‌های زنانه در جامعه ایرانی بوده‌ایم. اما در کنار فواید مسلم ورزش برای سلامتی جسم و روح زنان، نگرانی‌هایی نیز در مورد برخی از این باشگاه‌ها به وجود آمده است.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی«عصر همدان»؛ عدم تعریف الگوی مناسب ورزشی در ورزش بانوان و تبعات آن، از آسیب‌هایی است که ممکن است روز به روز به بخش بیشتری از جامعه زنان سرایت کرده و ضرر بزند.

باشگاه‌های زنانه یکی از اماکنی‌ست که می‌تواند آسیب‌های جبران‌ناپذیری بر فرهنگ ایرانی اسلامی جامعه ما گذارد، این آسیب‌ها زمانی آغاز خواهد شد که ساحت باشگاه ورزشی که ایجاد سلامتی بوده با کلاس رقص و بعضاً مانند شبکه‌های ماهواره‌ای پخش زنده همین کلاس‌ها است.

شاید برای عده‌ای سؤال پیش بیاید که مگر اسلام و فرهنگ اصیل ایرانی با شادی برای زنان مشکل دارد؟ که قطعاً جواب این سؤال منفی‌ بوده ولی پاسخ درست به این سؤال این است که فرهنگ اصیل ما با استفاده ابزاری از زنان مخالف است، چرا که در بیشتر موارد مخاطب این پخش زنده‌ها مردانی هستند که به بهانه‌های مختلف می‌خواهند برای ارضای غرایض جنسی خود زنان را به ورطه اباحه‌گری بکشانند و از این قشر استفاده ابزاری کنند.

حضور زنان در فرهنگ ایرانی اسلامی در جامعه به‌عنوان یک انسان قابل قبول و مثمر ثمر بوده، نه به‌عنوان یک جنس مخالف و اسباب تمطع مردان، با این بیان کوتاه خواهیم فهمید که اگر زنان یک جامعه به‌سمت اباحه‌گری سوق داده شوند اولین کسانی که ضرر خواهند کرد زنان هستند.

البته چون هر یک از بانوان جامعه فقط یکبار وارد چرخه شده و بعد از پایان مصرف و با ورود کالای جدید به بازار بی‌رحم، دیگر عمر مصرفی آن به پایان رسیده، زیبایی صورت، اندام متناسب و عشوه‌گری‌های جدید و رقیب او را از میدان بیرون می‌کند که تصور این پایان ناگوار برای اکثر آنها قابل باور نیست.

در مقابل، زنان محجبه و عفیف، توانسته‌اند ثابت کنند که می‌توان زن بود و وارد جامعه، محیط کار، ورزش و حتی بازار شد و همزمان شأن و جایگاه انسانی خود را حفظ کرد که نه‌تنها به جامعه آسیب وارد نکرده بلکه جلوی آسیب‌ها را هم گرفت.

معاون ورزش بانوان همدان: با رفتارهای نامتعارف، خالکوبی و لایو زنده در باشگاه‌های زنانه برخورد می‌کنیم

معصومه پیردهقان در گفتگو باخبرنگار فرهنگی پایگاه خبری تحلیلی«عصر همدان»؛ در خصوص وضعیت موجود در باشگاههای زنانه اظهار کرد: یکی از کارهای مدنظر برای بازرسی باشگاه‌ها که در دستور کار قرار داده‌ایم، بازرسی و مورد توجه قرار دادن موارد اخلاقی باشگاه‌هاست.

وی با بیان اینکه بازرسی باشگاه‌ها را خودم شخصاً با همکاری اماکن انجام داده، افزود: یکی از مواردی که در این مدت روی آن تمرکز کرده‌ام مواردی است که بعضاً در صفحه‌های فضای مجازی اتفاق می‌افتد.

معاون ورزش بانوان اداره کل ورزش و جوانان استان همدان تصریح کرد: به محض بازرسی از باشگاه‌ها، از مدیر باشگاه یا موسسه‌ها درخواست می‌کنیم که صفحه مجازی خود را باز کرده و آن را رصد می‌کنیم.

پیردهقان با اشاره به مواردی که از لحاظ اخلاقی غیرقانونی عمل کرده را به حراست اطلاع داده، عنوان کرد: در این موارد گزارش‌های انجام شده را به حراست برده و نسب به مرتفع کردن اشخاص اقدام می‌کنیم.

وی در خصوص آهنگهای مبتذلی که در باشگاه‌ها پخش می‌شود، اظهار کرد: حتی آهنگ‌ها را خود در قالب یک سی‌دی به باشگاه‌ها تقدیم کرده، سی‌دی که فقط آهنگ‌های بی‌کلام، مجاز و مخصوص انجام ورزش دارد.

معاون ورزش بانوان اداره کل ورزش و جوانان استان همدان در خصوص برخی از رفتارهای نامتعارف، خال‌کوبی، لایو زنده در فضای مجازی و رقص‌های گروهی زنان در باشگاه‌ها ابراز کرد: خودم شخصاً در کمیته عفاف و حجاب استان فعالیت داشته، در این مدت خیلی از موارد این‌چنینی بوده که ما آنها را احضار کرده و برای رفع و رجوع آن اقداماتی را انجام داده‌ایم.

پیردهقان در پاسخ به چگونگی ارائه فرهنگ درست استفاده از باشگاه‌ها به ورزشکاران، عنوان کرد: اداره ورزش و جوانان در راستای فرهنگ‌سازی و آموزش ارزش‌های اسلامی در اسفندماه سال گذشته برای کلیه مسئولان و مربیان ورزشی که تعداد آنها در سراسر استان به بیش از ۴۵۰ نفر می‌رسد، کارگاه‌هایی را برگزار کرد.

وی تاکید کرد: این آموزش‌ها از طریق اساتید مجرب در خصوص فضای مجازی، برگزار شده و در آن به مربیان موارد اخلاقی مورد استفاده در باشگاه‌ها آموزش داده شد.
معاون ورزش بانوان اداره کل ورزش و جوانان استان همدان خاطرنشان کرد: در زمان اخذ مجوز، تمام مواردی که بایستی در باشگاه‌ها رعایت شود مورد تاکید بوده و مجوز آنها زمانی امضاء می‌شود که قبلاً یک تعهد ضمنی در خصوص رعایت موارد اخلاقی در باشگا‌ه‌ها از آنها گرفته شود.

پیردهقان در پایان یادآور شد: کمیته نظارت بر اماکن ورزشی دولتی و خصوصی، در طول هفته این بازرسی‌ها انجام داده که در آن تمام موارد فنی و اخلاقی را رصد کرده و اگر مواردی را برخلاف قانون ببینیم تذکر و به حراست اطلاع می‌دهیم.

به گزارش خبرنگار فرهنگی پایگاه خبری تحلیلی«عصر همدان»؛ معضل اباحه‌گری، رقص و پخش زنده آن در شبکه‌های اجتماعی اولین آسیب و ضررش به زنانی می‌رسد که مانند کالا تبلیغ و مصرف می‌شوند و ضرر بعدی این اباحه‌گری تولید و معرفی الگو نامتعارف برای زنان جامعه‌ است.

انتهای خبر/سا

لینک کوتاه : https://asrehamedan.ir/?p=220171

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
به نظر من !!!

شانزده − 10 =