مهدی قاسمی در گفتگو با خبرنگار اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «عصر همدان» با بیان اینکه آسیبهای روحی، روانی و عاطفی سقط جنین تأثیر مستقیم بر همه اعضای خانواده میگذارد، گفت: یکی از بزرگترین نعمتهای الهی که همه ما باید قدردارن آن باشیم داشتن سلامت روان است و توصیههای زیادی برای آرامش روان در عرف، آداب و رسوم و دین ما وجود دارد.
وی با اشاره به اینکه همانطور که وقتی نگاه کردن به صورت والدین و فرزندان آرامش روحی و پاداش اخروی برای ما به همراه دارد، باید بدانیم که کاری مثل سقط جنین قطعا عوارض روحی و روانی خواهد داشت، افزود: توجه به این موضوع میتواند از به وجود آمدن اتفاقات ناگوار عاطفی، روحی و روانی در مادر و حتی در اعضای خانواده پیشگیری کند.
کارشناس خانواده ادامه داد: در بحث سقط جنین برخی به جای کلمه سقط از کلمه ختم بارداری استفاده میکنند، این تغییر کلمات بار معنایی کلمه را تغییر میدهد؛ سقط زمانی است که به دلیلی ناخواسته جنین از مادر جدا میشود و موجب مرگ جنین میشود ولی وقتی بحث شیء پنداری جنین رخ میدهد از ختم بارداری استفاده میشود تا بلکه با ادبیات مناسب، اقدام رخ داده را مثبت جلوه دهند.
قاسمی با بیان اینکه سقط اتفاقی تلخ و ناگوار است، گفت: نمیتوان این اتفاق تلخ و ناگوار را با تغییر ادبیات به فراموشی سپرد، وقتی سقط جنین مطرح است یعنی مادر و پدر خود خواسته این کار را انجام دادند و این فرق دارد با از بین رفتن جنین در یک حادثه مثل تصادف، زمین افتادن و این چنین حوادث ناگوار.
وی در پایان با اشاره به اینکه وقتی شخص برای از بین بردن یک موجود زنده در بدن اقدام میکند اتفاقات تلخی در زندگیاش رقم میخورد، عنوان کرد: باید مواظب بود که با این کار چه تأثیراتی در مسائل روحی روانی و عاطفی مادر به وجود میآید.
انتهای خبر/ سع