
مسئول نهاد رهبری در دانشگاه علوم پزشکی همدان:
ماماها نقش حیاتی در بحران جمعیت دارند
مسئول نهاد رهبری در دانشگاه علوم پزشکی همدان با بیان اینکه مامایی ترکیبی از دانش، مهارت و عاطفه است، گفت: توجه به این ابعاد منجر به رضایت مادر شده و او را تشویق به تکرار تجربه مادری میکند که نتیجه آن افزایش جمعیت است.
به گزارش خبرنگار اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «عصر همدان» پیش از ظهر امروز حجتالاسلام سعید کاظمی در همایش روز ماما با اشاره به اهمیت و نقش بیبدیل ماماها در جامعه، گفت: این قشر به ویژه در حل بحران کاهش جمعیت میتوانند تاثیرگذار باشند.
وی با بیان اینکه اگر ماماها و مسئولین به جنبههای منحصر به فرد ماماها توجه کنند، بسیاری از مشکلات حوزه مامایی حل میشود، افزود: در نتیجه قدم بزرگی در جهت حل معضل بزرگ جمعیت برداشته خواهد شد.
مسئول نهاد رهبری در دانشگاه علوم پزشکی همدان، ادامه داد: مامایی ترکیبی از دانش، مهارت، هنر و عاطفه است و اگر یک ماما هر چهار بُعد را در کنار هم نداشته باشد، شاید آنگونه که باید رسالت مامایی را به انجام نرساند.
کاظمی با بیان اینکه یک ماما، متخصص، درمانگر، مراقب سلامت و حیات بخش و فردی هست که قرار است به انتقال جنین از فضای رحمی به دنیای واقعی کمک کند، گفت: لحظات بسیار متفاوتی که هیچکس جز یک مادر در آن لحظه تجربه نمیکند، پر از اضطراب، همراه با شوق، رنج و درد غیر قابل تحمل، همراه با اشتیاق است و این ماما است که در کنار یک مادر قرار میگیرد تا همراه او باشد.
وی همچنین به اهمیت همدلی و همراهی ماماها با مادران اشاره کرد و افزود: اگر دانش، مهارت و یا هنر همراه با همدلی و همراهی نباشد، درد مادر بزرگتر از آنچه هست جلوه میکند، علاقه و دلسوزی و هنر همدری شما روح میبخشد و به مادر التیام و آرامش میدهد.
مسئول نهاد رهبری در دانشگاه علوم پزشکی همدان تاکید کرد: توجه به این ابعاد از مامایی، حس خوب مادر شدن را به یک مادر هدیه میدهد و او را تشویق میکند که بار دیگر با اعتماد به دستان ماما، این تجربه را تکرار کند.
کاظمی با هشدار نسبت به عدم توجه به این ابعاد، گفت: اگر به برخی از این ابعاد توجه نشود و دانش، مهارت و هنر مورد توجه قرار نگیرد، و یا هنر همدلی و عاطفه نباشد، گاهی یک زن فکر میکند که نباید این تجربه را مجدداً تکرار کند و این میتواند مهمترین معضل کشور، یعنی بقای نسل و جمعیت را رو به کاهش برده و تحتتأثیر قرار دهد.
وی با اشاره به اینکه مسئولین باید به مشکلات ماماها توجه کرده و برای رفع نیازها و مشکلات آنها تلاش کنند، تصریح کرد: در این صورت ماماها با احساس رضایت، خدمات خود را ارائه میدهند و این امر منجر به حس خوب مادری برای زنان جامعه و رفع مشکل جمعیت میشود.
مسئول نهاد رهبری در دانشگاه علوم پزشکی همدان در پایان عنوان کرد: اگر مسیر اشتباه بروید و ترس و اضطراب مادر را درک نکنید، برای شما به عنوان ماما عادی است، ولی برای مادر که این تجربه را حداکثر یک تا سه بار تکرار میکند، با چالش مواجه میکند و طبیعتاً نارضایتی از ماماها و کادر در این صورت بیشتر میشود.
انتهای خبر/
درباره نویسنده
لینک کوتاه خبر
نظر / پاسخ از
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!