تهیه حدود ۱۵ هزار تبلت برای دانش آموزانی که از تلفن همراه هوشمند بی بهره هستند
به گزارش عصر همدان، سید جواد حسینی بیان کرد: ارگان ها و سازمان های مختلف دولتی خصوصی و خیریه های مردم نهاد برای رفع نیاز کامل دانش آموزان به وسایل الکترونیک آموزشی مانند تبلت و رایانه پای کار آمدهاند تا همه دانش آموزان از نعمت استفاده از تلفن ها و تبلت های هوشمند بهره مند باشند.
سید جواد حسینی رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی گفت: ۳۰ درصد دانش آموزان به ابزار هوشمند مانند تبلت و گوشی تلفن همراه برای برخورداری از آموزش دسترسی ندارند به همین دلیل تمرکز بر این است که تلاش کنیم نبود دستگاه، شکاف دیجیتالی در آموزش را شکل ندهد.
وی با بیان اینکه اطلس یادگیری نظام تعلیم و تربیت همه دانشآموزان را تحت پوشش آموزش قرار داده است و دانشآموزانی که تبلت یا موبایل ندارند، از آموزش محروم نمانده اند افزود: این دانش آموزان هم با استفاده از درس نامه، مدرسه ی تلویزیونی، حضور شخصی معلم با رعایت پروتکل های بهداشتی و والدین از آموزشها برخوردار میشوند اما تلاش شده نسبت به سطح کلی جامعه نیاز همه دانش آموزان رفع شود.
حسینی با بیان اینکه تاکنون با استفاده از منابع دولتی، عمومی و بخش خیرین و مردمی اقدامات بزرگی برای تهیه تبلت دانشآموزان انجام شده است، یادآور شد: سازمان مرکز آمار ایران تهیه حدود ۱۵ هزار تبلت را قول داده که ۵۰۰ عدد از آن را در مازندران توزیع کرده است.
رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی افزود: معاونت پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش در پویش نذر هوشمند تاکنون ۴۷ میلیارد تومان به واسطه کمکهای مردمی جمع آوری کرده که با این رقم میتوان ۲۴ هزار تبلت برای دانشآموزان نیازمند تهیه کرد.
وی با اشاره به ظرفیت ستفاده از دستگاههای ابزار هوشمند مانند تبلتهایی است که هم در اختیار مردم و هم سازمانها قرار دارد افزود: در آموزش و پرورش نزدیک به ۶۰۰ هزار دستگاه رایانه وجود دارد که دانشآموزان میتوانند از این دستگاهها به صورت انفرادی در مدارس استفاده کنند یا به صورت امانی به آنها داده شود.
حسینی ظرفیت بعدی که در این شرایط می توان از ان استفاده کرد را ۷۰۰ میلیارد تومان اعتبارات بخش نوسازی عنوان کرد و ادامه داد: در این شرایط می توان از این ظرفیت برای تغذیه بنیه هوشمند دانش آموزان استفاده کرد.
رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی با اشاره به طرح بامزینگ در دستور کار وزارت ارتباطات گفت: در این طرح به واسطه اعتبارات بانکها و شورای بانک ها بتوان خرید تبلت را برای اپراتورها آسان کرد و اپراتورها هم به صورت اقساطی بتوانند تبلتها را در اختیار دانش آموزان قرار دهند. همچنین اپراتورها اعلام کردهاند که طرح بامزینگ می تواند تا ۲ میلیون دانش آموز را تحت پوشش قرار دهد.
وی با بیان اینکه سامانهای برای تهیه تبلتهای دانشآموزی طراحی می شود توضیح داد: قرار است که در این سامانه تمامی فعالیتهای واگذاری تبلتها عنوان شود و همچنین خیرین بتوانند با ورود به سامانه مبلغ کمک خود را ثبت کنند.
انتهای پیام/رض