• امروز : دوشنبه, ۵ آذر , ۱۴۰۳
  • برابر با : Monday - 25 November - 2024
2

عوامل اجرایی و نظارتی انتخابات نباید از نامزدهای انتخاباتی حمایت کنند

  • کد خبر : 48318
  • 21 بهمن 1398 - 15:45
عوامل اجرایی و نظارتی انتخابات نباید از نامزدهای انتخاباتی حمایت کنند

حسن خانجانی گفت: عوامل اجرایی و نظارتی در هر سطح نباید از نامزدهای انتخاباتی به طور آشکار یا پنهان حمایت کنند. به گزارش عصر همدان دادستان استان همدان ظهر امروز در همایش ارشادی توجیحی نامزدهای انتخاباتی یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه در آستانه انتخابات سرنوشت ساز یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی قرار […]

حسن خانجانی گفت: عوامل اجرایی و نظارتی در هر سطح نباید از نامزدهای انتخاباتی به طور آشکار یا پنهان حمایت کنند.

به گزارش عصر همدان دادستان استان همدان ظهر امروز در همایش ارشادی توجیحی نامزدهای انتخاباتی یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه در آستانه انتخابات سرنوشت ساز یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی قرار داریم اظهار کرد: انتظار مردم از نامزدهای انتخاباتی این است که به عنوان یک نامزد قانونمدار تمار عیار باشید و به مردم نشان دهید که پایبند مواضع قانونی و مقدس هستید.

خانجانی خطاب به نامزدهای انتخاباتی افزود: مردم باید در ایام تبلیغات نمایش قانونمداری شما را حس کنند چرا که انتخابات از دیدگاه حقوقی روشی برای گزینش زمامداران بر حاکمیت سیاسی کشور است.

وی با بیان اینکه در قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران دو محوریت جمهوریت و اسلامی بودن وجود دارد گفت: در جمهوریت روش گزینش نامزدها روش همه پرسی و آرای عمومی است چیزی که مطابق سیاست کلی نظام است و قوای سه گانه نیز باید مطابق این سیاست عمل کنند.

خانجانی در این جلسه توجیهی به بند ۵ و ۶ سیاست انتخابات اشاره کرد و افزود: در اصل ۵ این سیاست هرگونه تخریب و رفتار مغایر قانون ممنوع شده است و برای نامزدهای انتخاباتی مجلس شورای اسلامی حایز اهمیت است.

دادستان استان همدان با بیان ضرورت توجه به بند ۶ سیاست های قانون انتخاباتی بیان کرد: در بند ۶ این سیاست عدم استفاده از امکانات و جیب بیگانگان برای تبلیغات نامزدها ضروری است و در صورت انجام جرم محسوب می شود.

وی با تاکید بر اینکه عوامل اجرایی نظارتی اتتخابات در هر سطح که باشند نباید آشکار یا پنهان از نامزدها حمایت کنند تصریح کرد: اگر اقدامی اینگونه پیش آید جرم محسوب می شود و با این افراد برخورد قانونی می شود.

خانجانی با اشاره به ماده ۶۵ قانون انتخاباتی بیان کرد: در این ماده قانونی برای هرگونه تخلف نامزدها تا دو سال حبس و مبلغ ۸ میلیون تومان جزای نقدی و ۷۴ ضربه شلاق در نظر گرفته شده است.

دادستان استان همدان با تاکید بر اینکه از این ایام تا بامداد روز ۲۴ بهمن ماه هر گونه اقدام تبلیغی نامزدها جرم محسوب می شود گفت: با هرگونه تجمع در رستوران ها حسینیه ها و…. برخورد قانونی می شود.

وی خاطرنشان کرد: هرگونه خرید و فروش رای، توزیع اقلام و لوازم در حواشی شهر توسط نامزدها و هرگونه اقدام مالی برای حمایت از مراکز خیریه ممنوع و جرم محسوب می شود.

رئیس دادگاه روحانیت غرب کشور نیز با اشاره به اینکه سالم ترین انتخابات در نظام جمهوری اسلامی برگزار می شود گفت: به طور میانگین در ۴۱ سال گذشته سالی یک انتخابات در کشور برگزار شده است.

حجت الاسلام بیگلری با اشاره به اینکه نظام جمهوری اسلامی نظامی مردمی است که باید قدر آن را دانست عنوان کرد: نامزدهای انتخاباتی نباید وعده ای کذب و دروغ به مردم بدهند چراکه وظیفه اصلی یک نماینده مجلس وضع قانون خوب در مجلس شورای اسلامی است.

وی با بیان اینکه رسالت نمایندگان مجلس شورای اسلامی قانونگذاری و التزام عملی به قانون است گفت: کسی که از هم اکنون در حال تبلغ است التزامی به قانون ندارد و این عمل او خیانت است.

انتهای پیام/ف

لینک کوتاه : https://asrehamedan.ir/?p=48318

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
به نظر من !!!

بیست − 3 =