• امروز : پنجشنبه, ۸ آذر , ۱۴۰۳
  • برابر با : Thursday - 28 November - 2024
6

ظرفیت تختهای هتل در استان همدان به ۷ هزار خواهد رسید/۶۰ درصد نیروهای میراث قراردادی است

  • کد خبر : 23812
  • 08 مهر 1398 - 12:54
ظرفیت تختهای هتل در استان همدان به ۷ هزار خواهد رسید/۶۰ درصد نیروهای میراث قراردادی است

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان همدان با اشاره به ظرفیت های استان در زمینه فرهنگی و صنایع دستی، اظهار کرد: در استان همدان ۴ هزار تخت اقامتی وجود داشته که با ایجاد ۳ هزار تخت اقامتی دیگر که در دست اقدام است، این تعداد به ۷ هزار تخت خواهد رسید. به گزارش […]

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان همدان با اشاره به ظرفیت های استان در زمینه فرهنگی و صنایع دستی، اظهار کرد: در استان همدان ۴ هزار تخت اقامتی وجود داشته که با ایجاد ۳ هزار تخت اقامتی دیگر که در دست اقدام است، این تعداد به ۷ هزار تخت خواهد رسید.

به گزارش عصر همدان؛ علی مالمیر، مدیر کل میراث فرهنگی استان همدان  در نشست خبری که در روستای هدف گردشگری ملحمدره برگزار شد، با اشاره به ظرفیت های استان در زمینه فرهنگی و صنایع دستی، اظهار کرد: در استان همدان ۴ هزار تخت اقامتی وجود داشته که با ایجاد ۳ هزار تخت اقامتی دیگر که در دست اقدام است، این تعداد به ۷ هزار تخت خواهد رسید.

وی با بیان اینکه صنعت گردشگری یکی از سودآورترین صنعت های امروز است، گفت: در سطح استان همدان ۲۰ روستای هدف گردشگری وجود دارد که در صنعت گردشگری رونقی خوبی دارد .

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان همدان از افزایش رشد ۳۰ درصدی حضور گردشگران مقیمی به استان همدان خبر داد و افزود: در ۶ ماهه نخست امسال استان همدان پذیرای تعداد ۱۳ هزار و ۲۳۲ گردشگر بوده که نسبت به سال گذشته حضور گردشگران به استان از افزایش ۴۲ درصدی برخوردار بوده است.

وی گفت: یک هزار و ۷۰۰ میلیارد تومانی اقامت مسافران و گردشگران به استان سرمایه گذاری خوبی ایجاد کرده و البته به واسطه این سرمایه گذاری برای هزار و ۲۰۰ نفر در این حوزه اشتغال ایجاد شده است.

مالمیر از موافقت ایجاد تعداد ۱۶ هتل در سطح استان همدان خبر داد و گفت: برخی از این هتلها در شهرهای ملایر، اسدآباد و نهاوند است .

وی در خصوص وضعیت دسترسی به روستاهای هدف گردشگری، گفت: راه گردشگری باید به صورت گردشگری پیموده شود و نباید زیاد به سمت بازکردن و فراخ کردن مسیر بود تا گردشگران با فرصت بیشتری از زیبایی های مسیر لذت ببرند

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان همدان در پاسخ به سؤال خبرنگار ما در خصوص نیروهای میراث فرهنگی افزود: ۶۰ درصد کل نیروهای میراث فرهنگی قراردادی بوده و امکان نیروی اضافی را نداشته و دارای محدودیت هستیم، البته امیدواریم از مسیر تبدیل سازمان میراث به وزارتخانه این امر گشایشی برای تأمین نیروی انسانی به لحاظ کمیت و کیفیت شود.

وی با بیان اینکه حمام نیلوفر و آب انبار صفوی دو اثر تاریخی ثبت شده اسدآباد در فهرست آثار ملی کشور بوده است، گفت: مالک حمام نیلوفر شهرداری بوده و از فرماندار شهرستان درخواست کرده ایم که به شهرداری موضوع حمام نیلوفر را برای بهره برادری و احیا تأکید کند.

مالمیر ادامه داد: اثرتاریخی آب انبار صفوی در اسدآباد در حال پیگیری است و با ورود سرمایه گذار بخش خصوصی احیاء خواهد شد.
انتهای پیام/ن

لینک کوتاه : https://asrehamedan.ir/?p=23812

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
به نظر من !!!

18 − نه =