• امروز : سه شنبه, ۲۱ اسفند , ۱۴۰۳
  • برابر با : Tuesday - 11 March - 2025
0
متخصص گوارش مطرح کرد:

بهترین خوراکی هنگام سحر و افطار

  • کد خبر : 237995
  • 19 اسفند 1403 - 8:35
بهترین خوراکی هنگام سحر و افطار
متخصص داخلی و گوارش با بیان اینکه افراد روزه‌دار در فاصله بین افطار تا سحر حتماً آب کافی مصرف کنند، گفت: مصرف میوه و سبزیجات، غلات و حبوبات بسیار توصیه می‌شود.

سید احمد علوی در گفتگو با خبرنگار اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «عصر همدان» با بیان اینکه حذف سحری به هیچ عنوان به کسانی که روزه می‌گیرند توصیه نمی‌شود، گفت: سحری در روزه‌داری بسیار اهمیت دارد تا در طول روز انرژی فرد را حفظ کند.

وی با اشاره به برخلاف تصور عموم که شیرینی‌جات باعث می‌شود قند فرد بیشتر حفظ شود اصلاً درست نیست، افزود: مصرف کربوهیدرات‌ها، زولبیا و بامیه اصلاً توصیه نمی‌شود بلکه فرد باید موادی که در طول روز مواد مغذی و آب را در بدن آزاد می‌کند مصرف کند.

متخصص گوارش ادامه داد: غلات کامل، حبوبات خصوصاً عدسی، پروتئین‌های سالم، چربی‌های سالم، میوه ‌و سبزیجات برای سحری بسیار مفید هستند.

علوی با بیان اینکه خوردن مایعات خیلی مهم است، گفت: ۸۰ درصد بدن از آب تشکیل می‌شود و بیشتر از غذا به آب نیاز داریم و بهترین منبعی که آب دارد سبزیجات و میوه‌ها هستند.

وی با اشاره به کم‌آبی بر سطح انرژی و حافظه افراد اثر می‌گذارد، تصریح کرد: هیدراته بودن به مدیریت بیماری‌ها کمک می‌کند چون تقریباً همه در سنین بالا فشار خون و دیابت را مبتلا می‌شوند ولی اگر آب کافی به بدن برسد می‌توان این بیماری‌ها را بهتر مدیریت کرد.

متخصص گوارش خاطرنشان کرد: آب کافی در پیشگیری و درمان سردرد، میگرن، سنگ‌کلیه، یبوست و فشار خون نقش دارد و بنابراین به همه بیماران و روزه‌داران توصیه می‌شود به مقدار کافی آب و سبزیجات مصرف کنند و تا در طول روز با مشکل مواجه نشوند.

علوی با تأکید براینکه در ماه روزه‌داری حتماً در فاصله افطار تا سحر یک بطری آب کنار خودتان بگذارید، گفت: هرموقع می‌توانید از آب بنوشید و به جای آن از مصرف شیرینی‌جات بپرهیزید.

وی با اشاره به اینکه خیار، کدو سبز، گوجه‌فرنگی، هندوانه و طالبی بسیار مفید است، تصریح کرد: قندهای طبیعی میوه باعث می‌شود احساس خوردن غذا در افطار و سحر داشته باشید و بعداً در طول روز احساس گرسنگی نکنید.

متخصص گوارش ادامه داد: در وعده سحر از مصرف کربوهیدرات‌های تصفیه شده مثل نان سفید و برنج پرهیز کنید و مصرف ماهی و پروتئین‌ها را فراموش نکنید.

علوی در پایان با تأکید بر اینکه بهترین نوع افطار مصرف خرما، آب، میوه و سبزیجات است، گفت: آش و سوپ نیز با فاصله از افطاری در وهله اول بهترین خوراک محسوب می‌شود.

انتهای خبر/ سع

لینک کوتاه : https://asrehamedan.ir/?p=237995

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
به نظر من !!!

دو × 4 =