• امروز : چهارشنبه, ۲۶ دی , ۱۴۰۳
  • برابر با : Wednesday - 15 January - 2025
0
پژوهشگر حوزه جمعیت:

رفاه بیش از حد اثر ضد تربیتی دارد

  • کد خبر : 232912
  • 26 دی 1403 - 7:54
رفاه بیش از حد اثر ضد تربیتی دارد
پژوهشگر حوزه جمعیت گفت: اگر رفاه از سطحی به طرز محسوسی بالاتر رود، اثر تربیتی معکوس می‌شود.

صالح قاسمی در گفتگو با خبرنگار اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «عصر همدان» با بیان اینکه یکی از مسائل مهم در تربیت فرزندان به نحوه تأمین نیازهای مادی آن‌ها مربوط است، گفت: همه پدر و مادرها فرزندان خود را بسیار دوست دارند تا جایی که حاضرند جان خود را فدای آن‌ها کنند و این موضوعی طبیعی است اما برخی مواقع این رفتار موجب آسیب به فرزندان می‌شود.

وی با اشاره به اینکه خانواده‌ها رابطه عاطفی بسیار عمیقی با فرزندان خود دارند و تمام تلاش خود را می‌کنند تا خوشبختی آن‌ها را فراهم کنند، تصریح کرد: همه ما تصور می‌کنیم هر چقدر رفاه فرزندانمان بیشتر باشد فرزندمان حال بهتری خواهد داشت و خوشبخت‌تر خواهد بود لذا تمام تلاشمان را صرف این می‌کنیم که رفاه بیشتری برای آن‌ها ایجاد کنیم.

پژوهشگر حوزه جمعیت ادامه داد: با وجود همه تلاش‌های والدین برای رفاه بیشتر فرزندان اما توجهی به این نکته نمی‌کنند که رابطه بین افزایش رفاه فرزند و تربیت بهتر و زندگی با کیفیت‌تر فرزند یک رابطه مستقیم ‌و دائمی نیست.

قاسمی با بیان اینکه صد البته همه ما انسان‌ها به یک بخشی از رفاه نیاز داریم و نیازمند این هستیم که رفاه داشته باشیم تا بتوانیم زندگی کنیم تا اما تصور عده‌ای از والدین این است که رفاه بیشتر موفقیت و کیفیت تربیت فرزند را بیشتر می‌کند که این‌جا موضوع به اشتباه فهمیده شده است.

وی با اشاره به اینکه تجارب خانواده‌ها، دانش تربیت و دانش روانشناسی و رفتارشناسی به ویژه در حوزه کودکان به ما می‌گوید اگر رفاه از یک سطحی به طرز محسوسی بالاتر برود آن موقع اثر تربیتی برعکس می‌شود، تصریح کرد: در اصل رفاه در سطح بسیار بالا نه تنها اثر تربیتی مثبت ایجاد نمی‌کند بلکه خودش تبدیل به یک اثر ضد تربیتی می‌شود پس ببینید اگر ما به دنبال شخصیت بهتر و موفقیت و زندگی بهتر و با کیفیت برای فرزند خود هستیم باید حواسمان باشد که نگاه درستی به موضوع داشته باشیم.

پژوهشگر حوزه جمعیت خاطرنشان کرد: در مواردی متعدد خود رفاه بسیار زیاد عامل نارضایتی، ناآرامی و مشکلات شخصیتی در فرزند می‌شود لذا خوب است که ما در رفتار خود نسبت به فرزندانمان حواسمان به این نکته باشد که گاهی فرزند ما باید طعم نداشتن امکانات را بچشد.

قاسمی با بیان اینکه گاهی فرزندان ما باید طعم نداشتن و در ادامه آن تلاش برای یافتن و کسب چیزی را تجربه کنند، گفت: پس دقت کنیم که فرزندان خود را درست تربیت کنیم و تربیت درست به این معنی نیست که تمام رفاهیات ممکن را برای آن‌ها تأمین کنیم.

انتهای خبر/ سع

لینک کوتاه : https://asrehamedan.ir/?p=232912

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
به نظر من !!!

11 − یک =