میلاد صالحی در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی«عصر همدان»؛ اظهار کرد: ما در مواجهه والدین با ازدواج فرزندان، چهار مواجهه داریم که اولین آنها سخت پنداشتن ازدواج برای فرزندان است.
وی افزود: گاهیاوقات، برخی از والدین در مواقع ازدواج فرزندان، به آنها میگویند: الان وقت ازدواج شما نیست، ازدواج خیلی سخت است و مسئولیت پذیرش آن بسیار سنگین است.
این پژوهشگر و نویسنده عرصه خانواده و جمعیت عنوان کرد: وقتی والدین این حرفها و فکرها را به فرزندان خود القاء میکنند، ذهنیّت آنها از ازدواج، یک ذهنیّت بسیار شدید، سخت و ترسناک خواهد شد.
صالحی ادامه داد: گاهیاوقات برخی از والدین ذهنیّت فرزندان را با آسیبهای ازداج توام میکنند و دائماً در گفتگوهای روزمره از طلاق و آسیبهای ازدواج دیگران، برای فرزندانشان میگویند، برای مثال دختر همسایه ازدواج کرده بود اما الان طلاق گرفت!
وی با بیان اینکه وقتی برخی از آسیبهای اجتماعی که برای بعضی از افراد، اتفاق میافتد را درست نیست برای فرزندانمان تعریف کنیم و وقتی این آسیب را برای فرزندانمان تعریف کنیم، نباید انتظار داشته باشیم آنها نسبت به ازدواج، دیدگاه مثبتی داشته باشند.
این پژوهشگر و نویسنده عرصه خانواده و جمعیت خاطرنشان کرد: گاهیاوقات والدین، با یک ژست روشنفکرانه، در مورد ازدواج فرزندان خود میگویند، به ما ربطی ندارد، جوان ما باید خودش انتخاب کند و برای خودش تصمیم بگیرد!
صالحی تاکید کرد: این والدین با فرافکنی و سلب مسئولیت از روی دوش خودشان، جوانان را در امر ازداج یاری نکرده، که این فضا بسیار مسموم بوده و بر روند انتخاب درست فرزندان تاثیر منفی خواهد گذاشت!
وی همچنین افزود: همراهی و تعامل والدین با جوان در امر ازدواج یکی از زیباترین و قشنگترین گزارههاست، والدین با اطمینان دادن به فرزندان که در امر ازدواج در کنارشان هستند و آنها را یاری خواهند کرد، آنها را در این امر مهم کمک خواهند کرد که در واقع ما این تعامل و همکاری را از والدین انتظار داریم.
انتهای خبر/ سا