• امروز : چهارشنبه, ۷ آذر , ۱۴۰۳
  • برابر با : Wednesday - 27 November - 2024
2
«عصرهمدان» گزارش می‌دهد؛

َخواهر دباغ ارمغان‌بخش آزادی و آزادگی

  • کد خبر : 228748
  • 03 آذر 1403 - 8:35
َخواهر دباغ ارمغان‌بخش آزادی و آزادگی
مجاهدانی چون خواهر دباغ هم می‌توانستند مانند بسیاری از مردم منفعل و بی‌تفاوت نسبت به اتفاقات زمانه خود باشند، اما حس مسئولیت‌پذیری و سعه وجودی آنها خواب و خوراک را بر ایشان حرام کرد تا خواب و خوراک را بر ظالمان جهان حرام کنند، حلقه وصل آسمان به زمین و ارمغان‌بخش آزادی و آزادگی در جهان باشند.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی«عصر همدان»؛ کنگره خواهر دباغ، یادآور فرمانده‌ای که روزگاری برای یاری کردن جبهه حق و‌ انقلاب تمام زندگی خود را وقف کرده، زندان، شکنجه و هزار یک مشقّت و سختی نتوانست از جانفشان‌ها منصرفش کند.

روزگاری که شاید شیرینی داشتن فرزندان می‌توانست برای هر کسی توجیه خوبی باشد تا خانه‌داری و فرزند‌پروری را به هر کمک و فعّالیّت انقلابی ترجیح دهد.

خواهری که دلسوز، ایثارگر و خادم مردم،
البته بهتر است بگوئیم خانواده مجاهد، چرا که خواهر دباغ در زمان رژیم پهلوی هم طعم تلخ زندان ساواک و شدیدترین شکنجه‌ها را چشید و بعد از آزادی مجبور به خارج شدن از کشور شد. از کشوری به کشور دیگر، حالا اگر همسر و فرزندان این مهاجر و مجاهد فی سبیل‌الله را در ثواب این مجاهدت‌ها شریک ندانیم در حق همه آنها جفا کرده‌ایم.

خواهر دباغ حالا دیگر یک مسلمان شیعه با نگاه راهبردی و زمینه‌سازی جهانی انقلاب مهدی موعود علیه‌السلام است که برای به ثمر نشاندن انقلاب اسلامی ایران که مطلع‌الفجر ظهور است از عراق به سوریه و از آنجا به لبنان، تبدیل به یک چریک تمام عیار می‌شود که هرجا باشد پرچم اسلام را بالا می‌برد.

اسلام و مسلمان باید قدرتمند باشد، باوری که خواهر دباغ را هر آن، به‌سمت امام راحل سوق می‌داد تا یک چریک فدایی اسلام را در حلقه محافظین امام عزیز جای دهد تا بتواند به همراه حلقه یاران آن پیر مراد، او را برای مردم مظلوم ایران حفظ کند.

می‌دانید چرا یک همدان، بلکه یک ایران برای مقام این زن باید تمام قد بایستد؟ چرا که یک ابرمرد، یک عالم ربانی، یک ودیعه الهی، روایتی را از قعر کتب خطی بیرون آورده و به همگان ثابت کرد که حالا وقت آن است که یک‌بار دیگر تمام اسلام، در برابر تمام کفر قیام کند.

روایت متروک و مطرود «وَ أَمَّا الْحَوَادِثُ الْوَاقِعَهُ فَارْجِعُوا فِیهَا إِلَى رُوَاهِ حَدِیثِنَا فَإِنَّهُمْ حُجَّتِی عَلَیْکُمْ وَ أَنَا حُجَّهُ اللَّهِ عَلَیْهِم‏ (در رویدادهایی که اتفاق می‌افتد به راویان حدیث ما مراجعه کنید زیرا آنها حجت من بر شما و من حجت خدا بر آنان هستم)».
رجوع به ولایت الله، از طریق عالمی که در فهم دین و زمان اعلم در زمانه خویش است.

آشنایی با دورس حوزه‌های علمیه از طریق  آیت‌الله شهید سعیدی و تلمذ و شاگردی خالصانه اسباب این فهم را برای ایشان فراهم کرده و قدرت درونی‌اش را که ودیعه بالقوه الهی بود را بالفعل و فعال کرد.

مجاهدانی چون خواهر دباغ هم می‌توانستند مانند بسیاری از مردم منفعل و بی‌تفاوت نسبت به اتفاقات زمانه خود باشند، اما حس مسئولیت‌پذیری و سعه وجودی آنها خواب و خوراک را بر ایشان حرام کرد تا خواب و خوراک را برظالمان جهان حرام کنند، حلقه وصل آسمان به زمین و ارمغان‌بخش آزادی و آزادگی در جهان باشند.

قیام‌ لله کلمه تام و کامل برای بیان نیت این رزمنده اسلام است، وقتی مام‌ میهن، تمامیّت کردستان ایران را دژخیمانی از جنس شیطان تهدید کند سر از پا نمی‌شناسد تا آموزش‌های چریکی‌ای را که در لبنان نزد رزمندگان اسلام فراگرفته را موبه‌مو بر سر متجاوزان پیاده کند، البته ماه‌ها و سال‌ها باید بگذر تا دوباره مادری، فرزندی مانند او به‌دنیا بیاورد.

مطمئن باشید اگر خواهر دباغ امروز زنده بود، آرمان فلسطین و آزادی قدس، اصلی‌ترین دغدغه‌اش بود.

حسن رحیمی‌روشن در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی«عصر همدان»؛ در خصوص برگزاری کنگره برای خواهر دباغ اظهار کرد: در طول تاریخ ایران، از زنان اسطوره‌‌ای در شاهنامه گرفته تا شخصیت‌های واقعی و تاریخی، زنان ایرانی در جامعه خود تاثیر گذار بوده‌اند، جایگاه زن آن چنان در ایران و فرهنگ ایرانی مهم بوده که برخی زنان به پادشاهی و یا به جایگاه فرماندهی نظامی می‌رسیدند.

وی افزود: زنان ما، نیمی از جمعیت کشور را تشکیل داده و در طول تاریخ به طور طبیعی‌، مسئولیت اجتماعی و سیاسی آنها در جامعه مانند مردان بوده و تنها شاید شکل ظاهری فعالیت مردان و زنان تفاوت داشته است.

رئیس بسیج اساتید استان همدان با بیان اینکه در تاریخ اسلام و ادیان نیز زنان تاثیرگذار زیادی داشته‌ایم، از جمله آسیه همسر فرعون که در جریان مبارزات حضرت موسی(ع) علیه نظام فرعونی نقش موثری داشت و یکی از زنان تاثیرگذار بوده که در متون دینی نیز به ایشان اشاره شده است.

رحیمی‌روشن با اشاره به نقش تاثیرگذار حضرت مریم(ع) در دین مسیحیت، عنوان کرد: حضرت خدیجه کبری(س) نیز نقش بسزایی در شکل‌گیری، استحکام و قوام اسلام  داشت.

وی تاکید کرد: از زنان مهم و تاثیرگذار در تاریخ اسلام و سرنوشت مسلمانان، حضرت فاطمه زهرا(س) نیز بودند که  در کنار پدر و همسر گرامی، نقش سیاسی و اجتماعی داشتند.

رئیس بسیج اساتید استان همدان با تاکید بر نقش حضرت زینب(س)، در تاریخ مبارزات اسلامی، و واقعه کربلا، ابراز کرد: اگر روایت‌گری حضرت زینب(س) نبود، شاید واقعه کربلا در تاریخ گم و به فراموشی سپرده می‌شد.

رحیمی‌روشن ادامه داد: در تاریخ ایران و مخصوصاً ایران معاصر افراد بسیار تاثیرگذاری بودند که در تاریخ ماندگار شدند، زنان ایرانی همواره زنان تاثیر‌گذار صدر اسلام مثل خدیجه کبری(س) و فاطمه زهرا(س) را  الگوی خود قرار داده‌اند.

وی خاطرنشان کرد: در تاریخ معاصر ما  صحبت از خانمی به نام «بی بی مریم»، در ایل بختیاری می‌شود که چه مبارزاتی را با ظلم و جور خوانیین محلی، دولت‌های وقت زورگو و بیگانگان، از جمله در برابر نفوذ انگلستان در جنوب ایران داشتند که همه این‌ها الگوهایی هستند که تاریخ غنی ایرانی-اسلامی شاهد و گواه بر این است.

رئیس بسیج اساتید استان همدان با اشاره به حضور عمومی زنان در کنار مردان در تاریخ خاص انقلاب اسلامی، افزود: بدون شک زندگی خانم مرضیه حدیدچی(خواهر دباغ) در این بین، سراسر شور و مبارزه است.

رحیمی‌روشن اضافه کرد: خیلی اعجاب‌انگیز و حیرت‌انگیز است که زنی تمام وظایف زنانگی خود را از جمله فرزندآوری و داشتن  خانواده پرجمعیت، شوهرداری، فعالیت سیاسی و اجتماعی به‌صورت کامل انجام می‌دهد و حتی می‌تواند به‌عنوان فرمانده نظامی در همدان، به‌عنوان یکی از استان‌های مهم کشور ظاهر شود.

وی با اشاره به فرماندهی خواهر دباغ در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی همدان، یادآور شد:  خانم دباغ یکی از زنان تاثیرگذار تاریخ معاصر ایران و انقلاب اسلامی است و در تاریخ ماندگار شده است.

رئیس بسیج اساتید استان همدان با بیان اینکه کنگره بزرگداشت خانم دباغ در استان همدان برگزار شد و خوشبختانه مقالات پرتعدادی به دبیرخانه این کنگره رسیده، گفت: مجموعه مقالاتی از این کنگره در همایش منتشر و به دست  شرکت‌کنندگان رسید.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی«عصر همدان»؛ کنگره با تمام تلاش‌های ستودنی و قابل تقدیر مردم و مسؤلان همدانی که الحق در نوع خود اتفاقی بسیار مبارکی بود که در استان همدان افتاد و جا دارد که سال‌به‌سال این اتفاق گسترده‌تر و پررونق‌تر برگزار شود، اما شاید لازم است کمیته‌ای متشکل از همه اقشار مردم و جوانان، نخبگان استان تشکیل شود و به‌جای برگزاری سنّتی کنگره که در کشور هم همین روش رایج است، این بودجه و روایت‌گری بهجای یک دو روز در کل سال گسترده شود.

لازم است خواهر دباغ، حاج حسین همدانی و بزرگان‌مان را به‌نوعی برای همه مردم استان علی‌الخصوص کودکان و نوجوانان بشناسانیم تا الگوبرداری از آنها را به دغدغه برای فرزندانمان تبدیل کنیم.

خط‌دهی به گروه‌های تئاتر و حمایت مالی از آنها برای این اهداف والا، ساخت سریال، فیلم، حمایت از روایت‌گران رشادت‌های این مجاهدان، باید به‌گونه‌‌ای عمل کنیم که این مطالب در قلب مخاطبان‌ خود رسوخ کند.

انتهای خبر/ سا

لینک کوتاه : https://asrehamedan.ir/?p=228748

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
به نظر من !!!

1 + 12 =