امید طاهرنژاد در گفتگو با خبرنگار سیاسی پایگاه خبری تحلیلی «عصر همدان» با بیان اینکه تحولات فلسطین، غزه و جبهه مقاومت به درگیریهای متقابل و مقاومت مشروع مردم مظلوم غزه و لبنان خلاصه نمیشود، گفت: مباحثی پیرامون آتشبس و صلح مطرح میشود که البته آمریکا در جریان روند آتشبس به دنبال منافع رژیم غاصب صهیونیستی است.
وی با اشاره به اینکه صلحها و توافقنامههای زیادی تاکنون بین فلسطین و رژیم غاصب صهیونیستی بوده است اما نکتهای دارد، افزود: پیشنهاد رژیم منحوس صهیونیستی هیچگاه بشر دوستانه نبوده است، از سال ۱۹۱۸ و با پایان جنگ جهانی اول، فلسطین استعمار شد و در سال ۱۹۴۷ در قالب قطعنامه ۱۸۱ مجمع عمومی سازمان ملل متحد تصمیم گرفتند بخشی از فلسطین را به یهودیها و بخشی را به اعراب بدهند.
کارشناس مسائل سیاسی ادامه داد: تا قبل سال ۱۹۴۷ حداکثر هفت درصد از خاک فلسطین دست یهودیها بود که خریداری کردند و این یک حرف اشتباه است که میگویند خود مردم زمین هایشان را فروختند، خیر اینگونه نیست چون هفت درصد اولا مساحت خاصی نیست دوماً خرید زمین به معنی ایجاد حاکمیت نیست.
طاهرنژاد با بیان اینکه بعداز آن قطعنامه دیزی بین اعراب و یهودیها رخ داد و در قطعنامه ۵۵ درصد خاک سرزمین به یهودیها بخشیده شد، گفت: در آن زمان جمعیت مهاجری که در سرزمین بودند ۳۰ درصد بود و مابقی ۵۵ درصد از سرزمین را برای فلسطینیها گذاشتند.
وی با اشاره به اینکه پس از این اقدامات در سال ۱۹۴۸ اعلام حکومت موقت رژیم کودککش صهیونیستی شد، تصریح کرد: بازهم مقداری از سرزمین فلسطین را اشغال کردند که در مجموع حدودا ۶۲ درصد در اختیار خود گرفتند.
کارشناس مسائل سیاسی خاطرنشان کرد: از این اتفاقات ۴۵ سال گذشت و شاهد ظهور افرادی همچون یاسر عرفات به عنوان چهره مطرح در عرصه مبارزات مسلحانه در ابتدای کار را شاهد بودیم، این فرد توانست گروههایی همچون حماس را تشکیل دهد اما نهایتا در سال ۱۹۹۳ به این نتیجه میرسد که دیگر اسلحه را کنار بگذارد و دیگر هیچ یک از گروهها با دیگری در جنگ نباشد.
طاهرنژاد با بیان اینکه پیمان اسلو در همان موقع مطرح میشود، گفت: یاسر عرفات این پیمان را میپذیرد به شرطی که بخشی از حکومت فلسطین در دست او و اعراب باشد و بخشی دیگر در دست رژیم منحوس صهیونیستی؛ در این مدت ۷۷ درصد از خاک فلسطین به اشغال رژیم غاصب صهیونیستی درآمد.
وی با اشاره به اینکه نهایتاً امضای این صلحنامه باعث شد جایزه صلح نوبل را به یاسر عرفات و جنایتکاران رژیم صهیونیستی بدهند، عنوان کرد: این صلح نوبل اساساً برای فریب افکار عمومی است که رژیم صهیونیستی بگوید صلحپذیر است اما کدام صلح؟ چرا بعداز همه آن اتفاقات باز هم به سرزمینهای دیگر فلسطین تجاوز کردند و با زور و کشتار دستهجمعی مردم غزه اقدام به شهرکسازی کردند؟
کارشناس مسائل سیاسی با بیان اینکه با همه این اتفاقات هیچوقت خواب اسلو تعبیر نشد، گفت: رژیم خونخوار صهیونیستی به هیچیک از قوانین و قطعنامهها پایبند نیست و شاید در حرف از صلح و آتشبس سخن بگوید اما در عمل به دنبال منافع حیوانی خودش است و این موضوع را در سالها پیش با رعایت نکردن قوانین پیمان اسلو اثبات کرده است.
طاهرنژاد در پایان با تأکید براینکه در ذهن رژیم منحوس صهیونیستی حقوق بشر فقط یعنی منافع خودشان و کسانی که منافع آنها را تأمین میکند، افزود: رژیم کودککش و ظالم صهیونیستی به بهانه صلح نکاتی را مطرح میکند و بعداز اینکه مقاومتها فروکش میکند به دنبال بازسازی خودش میرود تا با شدت بیشتری حملات جدیدش را آغاز کند و همین حالا نیز این روند را در پیش گرفته است.
انتهای پیام/ سع