• امروز : سه شنبه, ۲۵ دی , ۱۴۰۳
  • برابر با : Tuesday - 14 January - 2025
2

۱۳ کارخانه فرآورده‌های لبنی در نهاوند تعطیل شده است

  • کد خبر : 2240
  • 22 مهر 1397 - 10:55
۱۳ کارخانه فرآورده‌های لبنی در نهاوند تعطیل شده است

نماینده مردم نهاوند در مجلس گفت:در سال‌های قبل، نهاوند دارای ۱۷ کارخانه تولید لبنیات بود اما امروز این تعداد به ۴ کارخانه کاهش پیدا کرده است که این موضوع به اقتصاد شهرستان بسیار زیان رسانده است.

به گزارش عصر همدان،‌ حسن بهرام نیا با بیان اینکه توانمند کردن واحدهای تولیدی و صنعتی نهاوند سبب برون رفت از مشکل  فعلی  اشتغال است، اظهار داشت: برای اینکه شهرستان حرکت رو به جلو داشته باشد و وضعیت اشتغال آن بهبود یابد باید به مشاغل خانگی و  کارگاه‌های تولیدی و صنعتی بزرگ‌مقیاس نگاه ویژه‌ای داشته باشیم تا این واحدها توانمند شوند.

وی تصریح کرد: سرمایه‌گذاران در شهرستان یک فرصت و ظرفیت بسیار مهم هستند که باید برای بیرون آمدن نهاوند از وضعیت فعلی از آن‌ها استفاده کنیم تا موتور رونق و تولید به حرکت در بیاید.

بهرام‌نیا افزود: مشکل بیکاری یکی از مهمترین مشکلات شهرستان است و شهرستان با توجه به جمعیتش بیشترین آمار بیکاری را در استان دارد.

وی عنوان کرد: در گذشته نهاوند روزانه با تولید ۵۴۰ تن شیر مهم‌ترین تولید کننده شیر استان بود اما متأسفانه امروز تولید شیر در نهاوند به ۴۰ تن رسیده است و کارخانه‌های لبنیات نهاوند شیر مورد نیاز خود را از اصفهان تامین می‌کنند.

بهرام‌نیا بیان کرد: در سال‌های نه‌ چندان دور نهاوند دارای ۱۷ کارخانه تولید لبنیات بود اما امروز این تعداد به چهار کارخانه رسیده است که این موضوع به اقتصاد شهرستان بسیار ضربه زده است و در افزایش بیکاری در شهرستان تاثیر داشته است.

نماینده مردم نهاوند در مجلس شورای اسلامی گفت: نهاوند قطب تولید محصولات کشاورزی در استان است و سالانه ۳۷۰ هزار تن محصولات زراعی و ۱۱۰ هزار تن محصولات باغی در نهاوند تولید می‌شود که اگر این مقدار محصولات را به صورت خام از شهرستان خارج نکنیم در ایجاد اشتغال در شهرستان بسیار تاثیرگذار خواهد بود و ارزش افزوده بالایی را برای شهرستان در پی خواهد داشت و اقتصاد نهاوند را متحول می‌کند.

بهرام‌نیا گفت: متاسفانه سال گذشته محصول سیب کشارزان نهاوندی روی دستشان ماند  و محصول چغندرکاران نیز در کنار جاده‌های شهرستان دپو و فاسد شد و ماحصل زندگی کشاورزان شهرستان و سرمایه‌شان از بین رفت.

وی تاکید کرد: با توجه به اینکه از ۱۳۰ میلیارد تومان تسهیلات روستایی و عشایری در استان ۶۵ میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان مربوط به بانک کشاورزی است و با توجه به اینکه شهرستان نهاوند قطب کشاورزی محسوب می‌شود لذا از مسئولان استانی درخواست داریم با نگاه مثبت به طرح‌های تولیدی نهاوند نظر داشته باشند زیرا باید کاری کنیم که سفره مردم از این کوچک‌تر نشود و برای کمک به اشتغال باید از همه توان استفاده کنیم.

لینک کوتاه : https://asrehamedan.ir/?p=2240

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
به نظر من !!!

یازده + 3 =