حدود ۱۳ سال از کلنگ زنی و البته با تأخیر ۵ ساله آغاز عملیات اجرایی پروژه استخر شنای دانش آموزی میگذرد و همچنان این پروژه با ۶۵ درصد پیشرفت فیزیکی در صدر پروژه های نیمه تمام با قدمت بالاست.
به گزارش عصر همدان؛ شنا یکی از برنامه های ورزشی است که در اوقات فراغت کودکان و نوجوانان میگنجد و در فصل گرمای تابستان نیز به نوعی میچسبد.
گاها این روزها شاهد این هستیم که نوجوانان در یکی از میدانهای اصلی شهر خود را در داخل حوضچه میدان انداخته و به آب آتنی میپردازند و این نشان میدهد که هنوز امکانات مهیای این ورزش برای کودکان و نوجوانان این شهر نشده است.
تکمیل استخر شنا اسدآباد همت مسئولان را می طلبد
در حال حاضر در شهرستان اسدآباد تنها یک استخر شنا وجود دارد که متعلق به بخش خصوصی است و تقریبا هزینه بهای آن هم بالاست و از این رو برای دانشآموزان و نوجوانان حتی مردم استخر شنای دیگر نیاز است که البته استارت ساخت استخر دانش آموزی در سال ۸۵ در خیابان اصلی شهر زده شد اما سالها از آغاز عملیات اجرایی آن میگذرد و همچنان آماده بهرهبرادری نیست.
این درحالی است که شهرستان اسدآباد دارای جمعیت زیادی از دانش آموزان و فرهنگیان آموزش و پرروش است و نیاز به این مکان ورزشی باتوجه به نبود امکانات کم ورزشی و تفریحی بیشتر احساس می شود.
طرح سباح(آموزش شنا) طرح مسکوت مانده در اسدآباد
البته وجود استخر شنا منوط به فصل تابستان نمیشود و بنا به طرحی که در آموزش و پرورش در سال ۹۰ با عنوان آموزش شنای به دانش آموزان به تصویب رسید، نیاز این استخر را دوچندان میکرد اما اینگونه که پیداست این طرح از سال ۹۰ تاکنون در اسدآباد اجرایی نشده است چرا که هنوز زیرساخت این آموزش در این شهرستان مهیا نیست.
یکی از نوجوانان که خود را به آب حوضچه داخل میدان مطهری انداخته بود و در حال آب تنی بود، با شور و نشاطی و پوزخندی گفت: اگر این حوضچه آب کمی عمیق تر بود، شنایم بهتر بود.
دانش آموزان: ما محرومیم از ورزش شنا در اوقات فراغت
او آب حوضچه میدان را به سمت دوستش میریخت و لحظاتی شادی را میگذراندند، به ما گفت: کودک چند ساله بودم که استخر شنایی در خیابان امام برایمان ساخته اند اما سالها از آنجا عبور میکنم تنها یک سازه فلزی است نه استخر شنا.
وی با اظهار گله از مسئولان میگفت: ما تفریحگاهی به جز چند پارک که وسایل بازی چندانی ندارد، نداریم و باید این روزها را در کجا بگذرانیم.
نوجوان گلایه مند از وعده واهی مسئولان
جوانی میگفت که زمانی استخر شنای دانش آموزی کلنگ خورد و شروع به ساخت شد که من تنها ۵ سال داشتم و هنوز وارد مدرسه نشده بودم اما امروز که ۲۰ سالگی ام را میگذرانم در حسرت یکبار شنا در دوران دانشاموزی را میخورم.
وی میگفت: آیا این مسئولان با وعده های واهی به مردم و دانش آموزی که تنها تفریح اموزش در تابستان شاید همین شنا باشد، چه پاسخی خواهند داشت.
فرماندار: اسدآباد محروم از امکانات استخر را دریابید
فرماندار شهرستان اسدآباد در این باره گفت: ما امسال ۶ میلیارد تومان از اعتبارات کل شهرستان را به آموزش و پرورش اختصاص داده ایم که می طلبد در زمینه تکمیل پروژه های نیمه تمام به خصوص پروژه استخر شنای دانش آموزی این شهر اقداماتی صورت بگیرد.
مجید درویشی گفت: اسدآباد یکی از شهرستان های همدان است که از لحاظ وجود استخر ورزشی محروم است و با جامعه هدف آموزش و پرورش که داریم، نیاز است که هرچه زودتر این پروژه تکمیل شود تا آنان بتوانند از آنان استفاده کنند.
۱۳ سال از کلنگ زنی و آغاز عملیات پروژه استخر می گذرد
رئیس اداره آموزش و پرورش اسدآباد در این باره به خبرنگار عصرهمدان گفت: استخر شنای دانشآموزی در سال ۸۵ کلنگزنی شده که عملیات اجرای آن در سال ۹۰ آغاز شده است.
غلامرضا همایی لطیف گفت: استخر شنا در مساحت ۲ هزار و ۴۳۵ متر مربع زیربنا در محل دبیرستان سابق حضرت زینب(س) ساخته شد که دارای جکوزی، سونای گرم، استخر مجزا برای کودکان، رختکن، سرویس بهداشتی و غیره است که بنا به گفته مسئولان جزء پیشرفته ترین استخرهای شنا خواهد بود.
پیشرفته ترین استخر شنا در حال ساخت است
وی خاطرنشان کرد: با پیگیری های فرماندار، نماینده مردم و ما و همکاری خوب سازمان نوسازی و پیمانکار آن قطعا” در دهه فجر امسال به بهره برادری می رسد.
وی با بیان اینکه بسیاری از تجهیزات آن توسط نوسازی خریداری و در اختیار آموزش و پرورش است یادآور شد: با تکمیل این پروژه ۱۶ هزار دانشآموز و بیش از دو هزار فرهنگی از خدمات این پر.وژه استفاده خواهند کرد.
طرح سباح با وجود استخر شنا اجرایی می شود
رئیس اداره آموزش و پرورش اسدآباد با اشاره به اجرای طرح سباح، اظهار کرد: این طرح در راستای آموزش شنا به دانشآموزان کلاس سوم ابتدایی بود که در سال ۹۰ مطرح شد و به نوعی در اسداباد مسکوت ماند.
وی گفت: این طرح در مقطعی در اسداباد اجرا شد اما به دلیل نبود امکانات استخر ورزشی نتوانست به نتیجه بهتری برسد که در صورت تکمیل و راه اندازی این استخر میتوانیم طرح مسکوت شده را بار دیگر اجرا کنیم.
بهمن وعده افتتاح استخر شنای دانش آموزی اسدآباد
همایی لطیف یادآور شد: وجود استخر برای ایجاد نشاط و فضای فرهنگی و ورزشی برای دانشآموزان مهم و ضروری است و با ساخت چنین استخری میتوان هم اوقات فراغت خوبی برای دانشآموزان رقم زد و هم آموزش شنا را برای آنان داشت.
معاون سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان همدان نیز در گفتگو با خبرنگار عصر همدان، بابیان اینکه پروژه استخرشنای دانش آموزی اسدآباد در حال حاضر ۶۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد، گفت: پیمانکار این پروژه به مبلغ بیش از یک میلیارد تومان از ما طلب دارد و تا به امروز برای ما تعهدی کار کرده است.
۳ میلیارد تومان برای تکمیل پروژه استخر شنای دانش آموزی اسدآباد نیاز است
محمدرضا مرادی افزود: امسال دیگر نمیتوانیم برای این پروژه از اعتبارات ملی اختصاص دهیم و میطلبد که مسئولان استان و شهرستان برای تکمیل آن از اعتبارات استانی اختصاص دهند.
وی یادآور شد: برای تکمیل و راه اندازی استخر مبلغ سه میلیارد تومان اعتبار نیاز است که به صورت کامل با تجهیزات تکمیل و به آموزش و پرروش تحویل شود.
لیلا نظری فرهودی
انتهای پیام/