مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بهار در همایش طرح الگوی کشت گفت: نیمی از جمعیت شهرستان بهار در بخش کشاورزی فعالیت می کند و از ۱۳۴ هزار و ۶۰۰ هکتار اراضی شهرستان، ۸۵ هزار و ۶۰۰ هکتار اراضی زراعی است.
به گزارش عصرهمدان؛ عبدالحسین اکبری به جایگاه ویژه کشاورزی شهرستان بهار در کشور اشاره کرد و گفت: ۳۰ درصد سیب زمینی، ۴۵ درصد قارچ، ۳۶ درصد سیر، ۱۳ درصد یونجه و ۲۰ درصد خیار استان همدان در شهرستان بهار تولید می شود.
وی خاطر نشان کرد: ۷۲ واحد تولید گوشت مرغ در شهرستان وجود دارد و ۲۰ درصد گوشت مرغ استان و ۵۴ درصد گوشت شترمرغ و بوقلمون استان در این شهرستان تولید می شود.
اکبری به ظرفیت انبارداری شهرستان و وجود سردخانه های بالای صفر اشاره کرد و گفت: با توجه به حجم بالای تولید محصولات کشاورزی از جمله سیب زمینی، ۵۷ واحد انبار بالای صفر معادل ۶۳% استان و با ظرفیت نگهداری ۱۳۵ هزار تن محصولات کشاورزی در شهرستان بهار وجود دارد.
اکبری افزود: یکی از سیاست های دولت سیزدهم اجرای الگوی کشت است که در سالهای گذشته مغفول مانده بود و با اجرای الگوی کشت، جانمایی مناسبی از محصولات مختلف تولیدی با توجه به پتانسیلهای طبیعی، شرایط اقلیمی، منابع آبی، درصد رطوبت و مزیت های اقتصادی و سیاست های استراتژیک و کلان دولت صورت می گیرد.
وی تصریح کرد: اجرای الگوی کشت نیازمند آمایش سرزمینی است تا بتوانیم محصولات را در منطقه خاص خود و در زمان خود کشت کنیم و بهرهوری بالا برسیم.
انتهای پیام/