• امروز : شنبه, ۳ آذر , ۱۴۰۳
  • برابر با : Saturday - 23 November - 2024
6

شهید صارمی با سختی ها هم راز و آشنا بود

  • کد خبر : 13993
  • 17 مرداد 1398 - 8:30
شهید صارمی با سختی ها هم راز و آشنا بود

۲۱ سال پیش در چنین روزی، شهید محمود صارمی خبرنگار خبرگزاری جمهوری اسلامی ایران، که برای انعکاس صدای مظلومان و بی پناهان افغانستانی قدم برداشت و قلم زد، به دست طالبان، آن تروریست های تربیت یافته امریکایی به شهادت رسید. به گزارش عصر همدان، امروز روز هفدهم مرداد ماه، روز خبرنگار نام گرفته است، خبرنگاری […]

۲۱ سال پیش در چنین روزی، شهید محمود صارمی خبرنگار خبرگزاری جمهوری اسلامی ایران، که برای انعکاس صدای مظلومان و بی پناهان افغانستانی قدم برداشت و قلم زد، به دست طالبان، آن تروریست های تربیت یافته امریکایی به شهادت رسید.

به گزارش عصر همدان، امروز روز هفدهم مرداد ماه، روز خبرنگار نام گرفته است، خبرنگاری را گرچه جز مشاغل سخت محسوب می کنند، اما فعالان این عرصه، عاشقانه پیگیر می شوند، قلم می زنند و می نویسند برای مردم.

خبرنگاران، ققنوس وار از دل جامعه شکل گرفته و برای مردم جان می دهند

در شادی ها، در غم ها در افتخارآفرینی ها و لحظه به لحظه های حساس زندگی با مردم هستند و از دل آنان شکل گرفته اند، خبرنگاران هر لحظه ققنوس وار از جان خود می گذرند و دوباره برای جامعه خویش زنده می شوند و باز قلم می زنند.

و ۲۱ سال پیش شهادت محمود صارمی خبرنگار ایرنا در مزار شریف می شود، نقطه عطفی برای نشان دادن شهامت و جسارت خبرنگاران حق طلب و روز شهادتش می شود روز خبرنگار.

گذشتن شهید صارمی از تحصیلات دانشگاهی برای دفاع از تمامیت ارضی کشور

شهید صارمی متولد خرداد ماه ۱۳۴۷ در بروجرد است، یک فرد انقلابی. جنگ که می شود عزم خود را جزم می کند و حتی از ادامه تحصیل در دانشگاه می گذرد تا در عرصه اطلاع رسانی در جبهه ها وارد کارزار شود، بی ریا و با خلوص خاص خود.

او در سال ۱۳۷۵ به عنوان سرپرست خبرگزاری ایران در افغانستان معرفی می شود و در چنین روزی، در کنار هشت نفر دیگر پس از اسارت توسط طالبانِ تربیت شده از سوی امریکایی ها، به شهادت می رسد.

روز ها بعد یعنی در ۲۸ شهریور ماه سال ۱۳۷۷ به درخواست مادر شهید صارمی، در بروجرد پیکر مطهر این شهید عرصه رسانه تشیع و در خاک آرمیده می شود.

به همین مناسب خبرنگار عصرهمدان با خواهر شهید صارمی، به گفتگو می می نشیند.

موفقیت در حرفه خبرنگاری، حاصل جسارت و شجاعت است

«آمنه صارمی» خواهر شهید صارمی که پس از شهادت برادر خود را در پیش گرفته و از آن روز تاکنون او نیز در عرصه خبر در خبرگزاری جمهوری اسلامی ایران(ایرنا) می نویسد، در گفتگو با خبرنگار عصر همدان؛ گفت: حرفه خبرنگاری جزء مشاغل سخت و زیان آور است، با این حال موفقیت در این حرفه تنها و تنها حاصل جسارت و شجاعت است.

وی اظهار کرد: همین  جسارت و شجاعت در وجود  خبرنگاران شهیدمان که نمونه بارز خبرنگاران حق طلب هستند نمایان است، خبرنگاران شهیدی که در حوزه های مختلف قلم زدند و از تمامیت ارضی کشور دفاع کردند و امروز الگویی حیرت انگیز برای ادامه راه ما شده اند.

شهید صارمی اگر بود، امروز وسط معرکه جزء مدافعان حرم می شد

خواهر شهید صارمی در پاسخ به سوال خبرنگار رودآور مبنی بر اینکه اگر محمود زنده بود، در فضای غبارآلودی که چند سالی در سوریه توسط داعشی های تفکیری دست پرورده امریکا شکل گرفت، کجای معرکه بود، افزود: به طور قطع شهید صارمی امروز اگر زنده بود، برای دفاع از آزمان های انقلاب، نظام و جهان اسلام، راهی سوریه و دفاع از حرم آل الله می شد، همان گونه که او در هشت سال دفاع مقدس، تحصیل در دانشگاه را رها کرد و راهی جبهه ها شد.

صارمی تصریح کرد: برادر شهیدم چند سال بعد، پس از جنگ به رسالت خطیر خبرنگاری خود در افغانستان ادامه داد، در سرزمینی پر از رویداد و به اصل فعالیت های خود جامعه عمل پوشاند، او اگر این روزها در بین ما بود، بازم هم از لحظه لحظه های عمرش برای دفاع از آرمان های نظام راهی سخت ترین مکان هو بحرانی ترین موقعیت ها می شد.

شهید صارمی با سختی ها هم راز و آشنا بود/قدم و قلم زدن برای پژواک صدای مظلومان

 وی با بیان اینکه مظلومیت شهید صارمی را می توان در سختی هایی که به جان خرید تداعی کرد، گفت: محمود با سختی ها هم راز و آشنا شده بود، از این رو با تحمل سختی های جدید برای احقاق حقوق مظلومان در هر نقطه قدم بر می داشت و قلم می زد تا ناگفته های مظلومان ستم دیده خفه نشود و صدایشان به جهان مخابره شود.

خواهر شهید صارمی با اشاره به اینکه این شهید بزرگوار همیشه بهترین تصمیم ها را در شرایط سخت می گرفت، تصریح کرد: این خصیصه حسنه را می توان در تصمیمی که در لحظات پایانی عمر شریفش در افغانستان گرفت درک کرد، آنجا که در آخرین پیام خود در تماسی تلفنی گفت به من بگویید چه وظیفه ای دارم و تلفن قطع می شود.

شهید صارمی؛ کسی که قلم و اطلاع رسانی را برای نجات جان خود رها نکرد
صارمی ادامه داد: شهید صارمی می توانست همان لحظه قلم، کار و اطلاع رسانی خود را رها کند و به فکر نجات خودش باشد اما آن جسارت و شهامتی که داشت مانع از این شد و ماند، برای آنکه حقیقت طالبان را حتی با نثار جان خود نشان دهد و چهره پلید دشمنان اسلام را به جهانیان بشناساند.

وی تأکید کرد: و امروز افتخار می کنیم که روزی با عنوان روز خبرنگار به واسطه خون پاک ریخته شده شهید صارمی و دیگر شهیدان عرصه رسانه نامگذاری شده و به واسطه از جان خودگذشتگی این شهیدان است، که روز ۱۷ مرداد ماه، روزی پرافتخار برای همه ما ایرانیان محسوب می شود.
خبرنگاران، زبان مظلومانی می شوند، که زبان دفاع از خود ندارند
به گزارش عصر همدان؛ خبرنگاران، همان هایی هستند که از دل مردم شکل گرفته و آمده اند تا صدای آنانی باشند که زبانی برای بیان مطالباتشان ندارند، خبرنگاران رشد یافته اند تا صدای مظلومان در هر نقطه از جهان شنیده شود.
دست آن خبرنگارانی را که با قلم خود زمینه ساز احقاق حقی می شوند، باید بوسید و ویژه تر ادای احترامی خاص به خبرنگارانی داشت که در این عرصه از جان خود نیز برای رضای خدا می گذرند، همچون شهید صارمی.
زنگنه
انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://asrehamedan.ir/?p=13993

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
به نظر من !!!

نوزده − 1 =