مردم پس از تحمل هشت سال سختی و تنگاهای معیشتی خود، با اطمینان خاطر پای صندوق ها آمده اند، گرسنگی و تشنگی یک روز روزه داری را فراموش کرده اند و با وجود گذشت ساعت ها، بی توجه به تاریکی شب دردهایشان را در نامه ای نوشته و از قاضی القضات در خروجی این صندوق ها عدالت طلب می کنند.
به گزارش خبرنگار عصر همدان، چند روزی است در همدان غوغایی به پا شده، همه می گویند حتما می آید و دادمان را به او می بریم.بعد از خدا کسی نیست که یاریمان دهد.
یکی هر روز به دادگستری سر می زند، روز دیگر تماس می گیرند؛ آیا حقیقت دارد قاضی القضات به همدان می آید؟ جواب مثبت است. آری.
اشک شوق از گونه های سرد پیرمردی عصا به دست گرفته بر روی زمین می ریزد و باز می گوید الحمدالله.
مسئولی آن طرف می گوید پدر جان به دلیل شیوع کرونا دیدار مردمی ندارند اگر نامه ای دارید بیاورید تا به دست دادرسان برسانیم و پیرمرد تکیه به دیوار زده و کاغذی طلب می کند تا نامه دادخواهی خود را بنویسید.
بالاخره روز وعده محقق می شود و آیت الله رئیسی به همدان می آید.
مردمی که تدبیرهای سوخته امیدشان را ناامید کرده بود، حال دیگر برق شوق در چشمانشان موج می زند.
از همان ابتدای صبح یکشنبه هر کسی به هر طریقی هم شده خود را به محل برگزاری نشست های رئیس قوه قضائیه می رساند.
صندوق هایی هم برای جمع آوری نامه های تظلم خواهی مردم در محوطه برگزاری سالنجلسات برپا شده است.
عملکرد آیت الله رئیسی در سال های اخیر موج امیدی در دل های سوخته مردمی که هشت سال معیشتشان در تنگنا قرار گرفته، ایجاد کرده است.
حالا مردم خوب می دانند که دادشان را پس از این هشت سال سختی، به کجا ببرند.
باور مردم بر این است، بهتر است بگوییم به یقین رسیده اند که تنها مشکل گشای آنان به عنایت خود همین دستگاه قضاست.
بانویی نزدیک می شود می پرسد، نمی دانید که چگونه می توانم آقای رئیسی را ببنیم؟ می گویم دیدارهای مردمی به دلیل شرایط کرونایی لغو شده، اگر درخواستی دارید به فلان آدرس بروید، باز بانوی جوان می پرسد من اینجا غریب هستم از شهرستانی دیگر آمده ام، بیشتر راهنمایی ام کنید که نامه ام را کجا تحویل دهیم و من آدرس را این بار کاملتر می دهم.
دقایق می گذرد، ساعت ها هم چنین، اذان مغرب را که می دهند برخی رفته نماز خوانده و با وجود یک روز روزه داری و گرسنگی افطار نکرده باز می گردند.
چند نفری روی صندلی ها نشسته، چندی نفری هم بر روی چمن ها.یکی با چراغ قوه گوشی خود را روشن می کند تا دوستش مشکلات و گرفتاری هایشان را بر روی کاغذ بنویسید و آن یکی بر روی زمین خاکی نشسته و حرف های بسیار به زبان قلم می نویسد.
و این مردم هستند که تا پاسی از شب یکی یکی می آیند و نامه هایشان را در صندوق های تعبیه شده می ریزنند.
این مردم به دنبال عدالت و تظلم خواهی هستند و یقین دارند که برای استقرار عدالت به خط خود دردهایشان را نوشته و درون صندوق می ریزند.
اینان ایمان دارند که خروجی این صندوق حفظ کرامت انسانی است.
امیدواری و اطمینان خاطر از چهره های این مردم چنان بود که گرسنگی و تشنگی یک روز روزه داری و تاریکی شب از خاطرشان رفته است و تنها با دلخوشی و امید در تاریکی شب، نامه های دادخواهی خود را نوشتند.
امیدوار می روند، یقین دارند قاضی القضات مردانه بر روی حرفش ایستاده و از حقشان دفاع می کند.
انتهای پیام/ز