با وجود اینکه برای تاسیس فرودگاه همدان حدود ۸۰ میلیارد تومان هزینه شده است این فرودگاه همچنان راکد است و حتی برای پرواز حجاج همدانی هم استفاده نمیشود.
به گزارش عصر همدان ،هفته گذشته بود که بلندترین برج مراقبت فرودگاههای کشور با طول ۵۲ متر در همدان، باحضور وزیر راه و شهرسازی و سایر مسئولین استانی افتتاح شد
در اولین نگاه به برج مراقبت، میتوان مسئولین استانی را برای وجود چنین اتفاق مبارکی تحسین کرد اما اگر به عمق ماجرا برویم خواهیم پرسید فرودگاهی که پرواز خاصی ندارد چه نیازی به بلندترین برج مراقبت کشور دارد؟ این ماجرا مثل آن است که بگوییم بهترین خلبان دنیا را داریم اما هواپیمایی نداریم تا به پروازش درآورد و هنرش را تماشا کنیم!
قسمت دردآور این افتتاح آنجا بود که برای این پروژه عظیم ۸۰ میلیارد تومان تومان هزینه شده است؛ هزیه ای که اگر در قسمت دیگر استان صرف می شد شاید امروز باعث اشتغال و یا پیشرفت بیشتری برای مردم استان بود و حالا هرچه بود، بهتر از صرف شدن این هزینه در جایی بود که هیچ استفاده ای ندارد.
همین اتفاق باعث شد گفتگویی با امیر خجسته، نماینده مردم همدان در مجلس شورای اسلامی، داشته باشیم که در ادامه خواهید خواند.
مسئولین استان برای حل شدن مشکل پرواز همدان قصور نکنند
نماینده مردم همدان در مجلس شورای اسلامی، در گفتگو با خبرنگار عصر همدان، با اشاره بر اینکه امروز یکی از مهمترین مسائل استان این است که تا کنون ۸۰ میلیارد تومان برای فرودگاه همدان هزینه شده اما هم اکنون استفاده ای ندارد گفت: باعث افتخار بود بعد از ۴۰ سال برای اولین بار در غرب کشور حجاج همدان و اطراف از این فرودگاه به حج میرفتند اما زمزمه هایی هست که امسال این اتفاق نخواهد افتاد که باعث تاسف است.
وی، با بیان اینکه مسئولین استان موظفند به طور ویژه ای این مسئله را مد نظر داشته باشند افزود: مسئولین در این مورد قصور نکنند چرا که حجاج ما حق دارند از این فرودگاه پرواز راحتی به حج داشته باشند؛ بیت المال در این فرودگاه برای راحتی مرم هزینه شده است و اگر قرار باشد حجاج به تهران بروند و از آنجا پرواز داشته باشند فاجعه است و حقشان پایمال می شود.
خجسته، با تاکید بر اینکه، حل شدن این مسئله نیاز به پیگیری جدی و مستمر مسئولین استان دارد تصریح کرد: من از استاندارد ای تقاضا دارم ورود جدی داشته باشند، برخی استان ها با ۴ پرواز فرودگاه فعال دارند اما در اینجا با ۲۰ پرواز فعال همه لغو می شود و التهاب و نگرانی بین حجاج ایجاد کردند.
نماینده مردم همدان در مجلس شورای اسلامی، با بیان اینکه از دست دادن این امتیاز باعث میشود برای همیشه برای همیشه این شرایط را از دست بدهیم ادامه داد: این شیوه مدیریت صحیح نیست؛ میگویند با مذاکره مشکل را حل میکنیم اما هیچ مذاکره ای را قبول نداریم و این مشکل باید حل بشود.
وی، در پایان با اشاره بر فعال بودن فرودگاه در سایر استان ها گفت: در استان ما حساسیت ها نسبت به پرواز کم است و باعث شده تا مهم نباشد، باید دید در سایر استان ها چه اقداماتی صورت گرفته که پرواز ها انجام میشود تا در استان ما نیز همان کار انجام شود.
به گزارش عصر همدان، با وجود قاطعیت نماینده های مردم در مجلس شورای اسلامی برای فعال کردن فرودگاه میتوان امیدوار بود اتفاق های خوبی برای همدان رخ دهد؛ البته دلایل زیادی برای عدم رونق فرودگاه و تعطیل شدن پرواز ها از جمله بالابودن هزینه پرواز ها وجود دارد که قابل بررسی و حل میباشد و انتظار میرود مسئولین برای جلوگیری از متروکه شدن فرودگاه هرچه سریع تر چاره ای بیاندیشند.
به طور قطع زیبنده پایتخت تاریخ و تمدن کشور، که هرساله توریست های زیادی به آن سفر میکنند نیست که فرودگاهی با این امکانات و عظمت داشته باشد اما هیچ هواپیمایی بر بام آن به پرواز در نیاید.
زینب سعیدی
پایان پیام/