• امروز : شنبه, ۳ آذر , ۱۴۰۳
  • برابر با : Saturday - 23 November - 2024
3

۷۸ واحد صنعتی همدان تعطیل است

  • کد خبر : 9033
  • 17 تیر 1398 - 23:53
۷۸ واحد صنعتی همدان تعطیل است

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان همدان با تأکید بر اینکه ۷۸ واحد صنعتی استان تعطیل است، گفت: ۳ واحد بزرگ تعطیل استان تا پایان شهریور به چرخه تولید بازمی‌گردند. به گزارش عصر همدان، حمیدرضا متین دوشنبه ۱۷ تیر در جمع خبرنگاران، با بیان اینکه درحال پیگیری هستیم تا شرکت پاک چینی تویسرکان به […]

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان همدان با تأکید بر اینکه ۷۸ واحد صنعتی استان تعطیل است، گفت: ۳ واحد بزرگ تعطیل استان تا پایان شهریور به چرخه تولید بازمی‌گردند.
به گزارش عصر همدان، حمیدرضا متین دوشنبه ۱۷ تیر در جمع خبرنگاران، با بیان اینکه درحال پیگیری هستیم تا شرکت پاک چینی تویسرکان به چرخه تولید برگردد، افزود: همچنین پیش‌بینی می‌شود شرکت کیان کرد که تولید نخ تایر را دارد، تا پایان شهریور به چرخه تولید برگردد.
 
وی با بیان اینکه شرایط  تولید نخ تایر خیلی خوب شده است، ادامه داد: حاشیه سود نخ تایر بسیار مناسب شده است و پیش‌بینی می‌شود شرکت تولیدی این محصول تا پایان شهریور امسال به چرخه تولید بازگردد.
 
متین با تأکید بر اینکه فولاد جعفری در ملایر نیز به طور قطع تا پایان شهریور به چرخه تولید می‌رسد، تصریح کرد: این شرکت ۱۸۰ میلیارد تومان بدهی دارد که اصل بدهی این نبوده است اما آغاز به کار این کارخانه با ظرفیت کمتر قطعی است.
 
رشد ۲۹ درصدی صادرات همدان
 
وی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به اینکه در ۳ ماهه امسال بیش از ۳۰ میلیون دلار کالا از استان همدان صادر شده است، خاطرنشان کرد: در ۳ ماهه ابتدای امسال ۳۰ میلیون و ۴۷۲ هزار و ۷۳۷ دلار کالا از گمرک استان همدان صادر شده است که نسبت به مدت مشابه سال گذشته رشد ۲۹ درصدی دارد.
 
متین با بیان اینکه صادرات ۳ ماهه امسال از نظر وزنی نسبت به سال گذشته رشد ۲۲۸ درصدی داشته است، افزود: صادرات به صورت پیله‌وری بالای ۵۰۰ درصد رشد داشته است.
 
وی با اشاره به اینکه در ۳ ماهه امسال ۳ میلیون دلار کشمش از استان همدان صادر شده است، عنوان کرد: در سه ماهه امسال ۳ میلیون و ۳۶ هزار دلار کشمش تیزابی از استان همدان صادر شده که نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۹.۹۶ درصد رشد دارد.
 
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان همدان یادآور شد: در مجموع بیش از ۴ میلیون و ۶۳۴ هزار دلار کالای کشاورزی از استان همدان صادر شده که نسبت به مدت مشابه سال گذشته رشد ۱۵ درصدی دارد.
 
متین با بیان اینکه در ۳ ماهه امسال بیش از ۲ میلیون و ۷۲۴ هزار دلار ماده معدنی از استان همدان صادر شده است، اضافه کرد: میزان صادرات محصولات معدنی استان همدان از جمله فروسیلیس، گل حفاری، کاستیک سودا، کربنات کلسیم و ماده معدنی گرانوله کربنات کلسیم ۸.۹ درصد رشد داشته است.
 
این مقام مسئول بیان کرد: در ۳ ماهه امسال بیش از ۱۸۹ میلیون و ۸۷۸ هزار دلار صنایع دستی از استان همدان صادر شده که صادرات این محصولات ۰.۶ درصد رشد دارد.
 
راه‌اندازی و افتتاح  ۲۸ واحد صنعتی در ۳ سال آینده
 
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان همدان در ادامه گفت: براساس سیاست‌گذاری صورت گرفته در استان باید در ۳ سال آینده ۲۸ واحد به بهره‌برادری برسد که عمدتا صنایع معدنی هستند.
 
متین با بیان اینکه راه‌اندازی صنایع معدنی در استان از خام فروشی این مواد جلوگیری می‌کند، خاطرنشان کرد: راه‌اندازی واحد فرومنگنز در اسدآباد درحال پیگیری است.
 
وی با اشاره به اینکه شرایط معادن بهتر شده است، عنوان کرد: وضعیت تولید معادن ظرف ۲ ماه گذشته بالا بوده و خیلی از واحدهای راکد به چرخه تولید بازگشتند.
 
وی با بیان اینکه از ۲۸۰ معدن استان ۱۰۷ واحد تعطیل است و ۱۴۰ واحد شن و ماسه است که به شدت به چرخه تولید بازگشته اند، تأکید کرد: وضعیت در صنعت و معدن خوب است به‌طوریکه تولید رشد داشته و بیش از ۸۰ درصد اقلام تولیدی استان بازار مناسب‌تری نسبت به سالهای قبل دارد.
 
وی از راه اندازی فاز ۳ کارخانه شیشه همدان خبرداد و گفت: به دستور استاندارد همدان ۲۸ واحد در ظرف ۳ سال آینده به بهره‌برادری خواهند رسید که فاز سوم کارخانه شیشه همدان نیز یکی از واحدهاست که با ۳۴ میلیون سرمایه‌گذاری تأثیر بسزایی در منطقه خواهد داشت.
 
متین درباره  معدن طلا در نهاوند نیز یادآور شد: معدن طلا در منطقه عشوند شروع به اکتشاف شده است و پیش‌بینی شده در این منطقه طلا وجود داشته باشد. کارهای اکتشافی این معدن از ۱۵ اردیبهشت شروع شده و نمونه‎برادری از پهنه نهاوند صورت گرفته است.
 
گرانی سیب‌زمینی به طور قطع به صادرات مربوط است
 
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان همدان در ادامه درباره وضعیت سیب‌زمینی در بازار بیان کرد: گرانی سیب‌زمینی به طور قطع به صادرات مربوط است به‌طوریکه علت اصلی گرانی سیب‌زمینی صادرات است نه سیل.
 
متین خاطرنشان کرد: قبل از گرانی قیمت سیب‌زمینی نامه‌ای به وزارت جهادکشاورزی زده شد و تقاضای ممنوعیت صادرات این محصول داده شد اما متأسفانه اقدامی در این زمینه صورت نگرفته است.
 
بزرگترین مشکل نبود شبکه در محصولات کشاورزی است
 
وی با بیان اینکه براساس اعلام سازمان جهادکشاورزی با ورود سیب‌زمینی همدان به بازار تنش ها کمتر می‌شود، اظهار کرد: تمام مشکل ما در بحث محصولات کشاورزی این است که شبکه‌ای در محصولات کشاورزی و دامی وجود ندارد و کنترل از دست ما خارج است.
 
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان همدان با تأکید بر اینکه در بخش کشاورزی و دامی شبکه وجود ندارد، ادامه داد: برای محصولات کشاورزی و دامی باید شبکه تعیین شود و باغدار و کشاورز حق ندارد قیمت‌گذاری کند.
 
متین با اشاره به اینکه تا کنون شبکه‌ای از طریق وزارت جهادکشاورزی ایجاد نشده است، گفت: بزرگترین مشکل ما عدم وجود شبکه در محصولات کشاورزی است.
 
 به‌گزارش ایسنا؛ در پایان این نشست خبرنگاران از واحد کنترل گاز اکباتان همدان به عنوان یکی از واحدهای نمونه استانی بازدید کردند.

منبع: ایسنا
انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://asrehamedan.ir/?p=9033

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
به نظر من !!!

1 × چهار =