• امروز : جمعه, ۲ آذر , ۱۴۰۳
  • برابر با : Friday - 22 November - 2024
3

هدف بازی “مریم” تخریب روح و روان کاربر است

  • کد خبر : 10314
  • 25 تیر 1398 - 13:52
هدف بازی “مریم” تخریب روح و روان کاربر است

کارشناس فضای مجازی با اشاره به  اثرات مخرب بازی مریم گفت: خیلی از خانواده ها و والدین بدون اینکه اطلاعی از سیستم گوشی های هوشمند باشند بدون هیچ نظارتی و با امکانات کامل گوشی هوشمند در اختیار فرزندان خود قرار می دهند که همین مسئله ممکن است باعث به دام افتادن فرزندانشان شود. به گزارش […]

کارشناس فضای مجازی با اشاره به  اثرات مخرب بازی مریم گفت: خیلی از خانواده ها و والدین بدون اینکه اطلاعی از سیستم گوشی های هوشمند باشند بدون هیچ نظارتی و با امکانات کامل گوشی هوشمند در اختیار فرزندان خود قرار می دهند که همین مسئله ممکن است باعث به دام افتادن فرزندانشان شود.

به گزارش عصر همدان، بازی مریم یکی یکی از بازی هایی هست که حدودا از اردیبهشت ماه ۹۷ بین کاربران گوشی های هوشمند رواج یافت.

این بازی در سیستم عامل های اندروید و ios قابل دسترسی بوده و به راحتی از طریق گوگل پلی یا اپ استور دانلود می شود.

این بازی همانند بازی جنجالی نهنگ آبی با ژانر ترسناک به سرعت موفق به جذب طرافداران خود شده است؛ اما تفاوت این بازی با بازی نهنگ آبی در این است که از کاربر نمی خواهد که به خود یا اطرافیان صدمه بزند، بلکه با آسیب زدن به روح و روان کاربر قصد آسیب رساندن به وی را دارد.

دراین رابطه سمیه نوش آبادی کارشناس فضای مجازی در  گفتگو با خبرنگار عصر همدان، در خصوص ویژگی های نرم افزارهای اندروید گفت: اکثر نرم افزارهایی که در گوشی های اندروید نصب می شوند، هنگام نصب یا در حین اجرا دسترسی هایی از کاربر با اهداف خاص می گیرند که این بازی نیز به همین طریق به اطلاعات گوشی دسترسی کامل یافته و از این طریق در پی صدمه زدن به کاربر است.

وی ادامه داد: این بازی داستان دختر ۹ ساله ای جنگ زده است که در یک جنگل وحشتناک گم شده و کاربر باید او را نجات دهد، اما آنچه که این بازی را از سایر بازی های ترسناک متفاوت کرده این است که پس از اتمام بازی و ساعت۳ نیمه شب شماره ناشناسی با کاربر تماس میگیرد و عبارت «ما هنوز با تو کار داریم» به صورت ربات پخش می شود.

کارشناس فضای مجازی افزود: این عمل چندین بار تکرار می شود و باعث می شود که کاربر فکر کند که جن زده شده است تا اینکه دست به خودکشی می زند.

وی با تاکید بر نظارت خانواده ها بر روی گوشی های هوشمند در دست کودکان و نوجوانان و افزایش آگاهی آنها گفت: متاسفانه خیلی از خانواده ها و والدین بدون اینکه اطلاعی از سیستم گوشی های هوشمند باشند بدون هیچ نظارتی و با امکانات کامل گوشی هوشمند در اختیار فرزندان خود قرار می دهند که همین مسئله ممکن است باعث به دام افتادن فرزندانشان شود

نوش آبادی در پایان خاطر نشان کرد: این بازی ها نیز کودکان و نوجوانان را بیش از هر سن دیگری مورد هدف قرار داده و تاثیرش بر کاربران با سن کمتر بیشتر است.

لینک کوتاه : https://asrehamedan.ir/?p=10314

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
به نظر من !!!

نوزده − دو =