• امروز : سه شنبه, ۶ آذر , ۱۴۰۳
  • برابر با : Tuesday - 26 November - 2024
2
در بیان یکی از جهادگران محله محور مطرح شد؛

گزارش مشکلات محله به مسئولین بدون ترس و لکنت زبان

  • کد خبر : 203672
  • 17 آبان 1402 - 14:21
گزارش مشکلات محله به مسئولین بدون ترس و لکنت زبان
جهادگر و فعال فرهنگی محله منوچهری گفت: هدف اصلی جهادگران این حیطه، توانمندسازی خود افراد محله در مقوله‌های مختلف از تولیدات گرفته تا بحث اشتغال و ... است.

مصطفی بیات در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی عصر همدان با بیان اینکه ما با این کار می‌خواهیم روی پای خود ایستاده، اظهار داشت: قصد داریم مشکلات خود را با همکاری خودمان حل کرده و نمی‌خواهیم دیگران از جای دیگری بیاند و برای ما کاری انجام دهند.

وی در ادامه افزود: هدف دیگر ما این است که اگر مشکلی در محله داشتیم، مردم بتوانند بدون ترس و لکنت زبان آن را به مسئولین بازگو کرده و به‌راحتی مطالبه‌گری کنند، در این راستا جسله‌ای با فرماندار همدان و حدود ۱۸ نفر از نهادهای حاکمیتی شهر را تدبیر دیده‌ایم تا به محله آمده و قول‌های داده شده را عملی کنند.

این فعال فرهنگی با اشاره به اینکه از سال ۹۰ در پایگاه مسجد فعالیت فرهنگی خود را در مسجد آغاز کرده، عنوان کرد: ساختار کار تشکیلاتی مجموعه را از آغاز کرونا، شروع کرده و ۶ تا مجموعه را برای پیشبرد بهتر کارها تشکیل داده‌ایم.

مسئول پایگاه بسیج مسجد ولیعصر محله منوچهری خاطر نشان کرد: کانون فرهنگی، هیئت هفتگی، کانون خواهران و برادران، همیار محله و خیریه از جمله مجموعه‌های فعال در عرصه‌های مختلف فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی هستند که در حال حاضر در این مرکز فرهنگی فعالیت و خدمات‌دهی می‌کنند.

وی تصریح کرد: از همان ابتدا بسته‌های معیشتی و کمک‌های مومنانه را با سازماندهی و شناسایی خانواده‌های نیازمند محله در اختیار آنها قرار داده‌ایم.

بیات یادآور شد: در ایام کرونا ضدعفونی معابر و سرکشی از بیماران را داشته، بعد از آن نیز هر کدام از این مجموعه‌ها فعالیت مخصوص به خود را داشته و مشغول به فعالیت هستند.

وی به برگزاری کلاس‌های تقویت دروس، کلاس‌های هنری در مجموعه اشاره کرد و گفت: خیریه ولیعصر در بخش کمک‌های مومنانه، همیار محله پیگیر مسائل مسائل و مشکلات محله است که یکی از مهم‌ترین کار آنها سازماندهی کار دبیرستان شهید غیرتیان بوده، محله کرامت منوچهری یکی از دیگر از کارهای جهادی این مجموعه است که به مدت یک سال و اندی در حال پیگیری است.

این جهادگر و فعال فرهنگی بیان کرد: محلات کم‌برخوردار و دارای آسیب‌های بالا توسط معاونت اجتماعی سازمان بسیج شناسایی که مسئولیت آن را به ما واگذار کرده تا در قالب این مجموعه ۱۱ تا کارگروه تشکیل داده که هر کارگروه کار تخصصی خود را انجام دهد.

وی با بیان وظایف هر کارگروه ادامه داد: هر کارگروه شامل مدیر محله، جانشین محله، اشتغال، عمران و آبادانی، احسان و نیکوکاری، تعلیم و تربیت، زن و خانواده، بهداشت و درمان، پیشگیری از اعتیاد، آمار و اطلاعات بوده که بصورت تخصصی در محله مشغول به فعالیت هستند.

بیات با تاکید بر اینکه اعضای کارگروه مشکلات و ضعف در حیطه فعالیت خود را شناسایی و به مسئول اصلی کارگروه‌ها اطلاع می‌دهد، افزود: مسئول اصلی با مسئولین شهری ارتباط گرفته و از آنها برای رفع این مشکلات مطالبه‌گری می‌کند.

مسئول بسیج پایگاه ولیعصر ادامه داد: تعاونی توزیع، جزء کارهای دیگر این کارگروه‌هاست که فعلاً در مرحله ثبت آن بوده که در ظرف دو ماه آینده با هدف عَرضه اقلام تنظیم بازاری افتتاح خواهد شد.

وی با اشاره به کارگروه بهداشت و درمان که تمرکز اصلی آنان بر سبک زندگی ایرانی اسلامی است، عنوان کرد: در این مسیر از پزشک طب سنتی هفته‌ای یک جلسه برای عموم مردم دعوت بعمل آمده که در کارگاه‌هایی کلاس خود را برگزار می‌کنند.

وی در پایان تاکید کرد: انجام این کارها در محله کاملاً جهادی بوده، کارها طوری ساماندهی شده که افراد متشکل این کارگروه‌ها از تمامی صنف‌ها و بدون هیچ‌گونه چشم داشتی درحال فعالیت‌ هستند.

لینک کوتاه : https://asrehamedan.ir/?p=203672

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
به نظر من !!!

2 × یک =