امین رنجبردار در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «عصر همدان»، با بیان اینکه از سال ۱۳۳۵ که اولین ورزشگاه در همدان ساخته شده تا سال ۱۳۵۷ تعداد ۳۳ پروژه افتتاح شده است، اظهار کرد: از سال ۱۳۵۷ تا ۱۴۰۳ تعداد ۳۰۲ پروژه در همدان افتتاح شده است.
وی با بیان اینکه مساحت اماکن ورزشی از ۵۶ هزار متر مربع به ۶۸۶ متر مربع تبدیل شده است، افزود: در حال حاضر ۷۶۷ مکان ورزشی دارای مالکیت در استان ثبت شدهاند، که سرانه ما در همدان ۶۹.۶۱ متر مربع است و در برنامه توسعه ششم برای هر نفر ۱.۲ مترمربع درنظر گرفته شده است.
مدیر دفتر فنی و مهندسی اداره کل ورزش و جوانان همدان با اشاره به اینکه در سامانه آمایش سرزمینی کشور تمام فضاهای ورزشی از جمله فضاهای کوهنوردی، دوچرخهسواری، فضاهای موجود در مدارس و … ثبت شد، عنوان کرد: براساس این سامانه یک هزار و ۵۶۲ مکان ورزشی با دو میلیون و ۱۰۰ هزار متر مربع فضای در استان داریم.
وی با تأکید بر اینکه با این آمار سرانه ما در استان تامین شده است، گفت: با وجود این سامانه تداخل اجرای پروژه در کشور به وجود نمیآید.
رنجبردار با بیان اینکه طبق قوانین هر مکان ورزشی که در اختیار هر ارگانی است باید در اختیار عموم مردم هم قرار بگیرد، مطرح کرد: مجموعه ورزشی شهید حاجیبابایی مجموعه کامل برای اردوی تیمها است که در سال جاری هفت میلیارد برای تعمیرات و نگهداری این مجموعه اعتبار مصوب شده است.
وی با تأکید بر اینکه در تمام شهرستانها مجموعه ورزشی با تمام امکانات داریم، بیان کرد: در شهر همدان سالن زورخانهای بینالمللی به عنوان یک شاهکار کشوری در حال ساخت است، تمام نقشههای این سالن توسط دکترای معماری انجام شده که سالها در این خصوص مطالعه و تحقیقات شده و طبق پیشبینیها در هفته دولت سال آینده افتتاح میشود.
مدیر دفتر فنی و مهندسی اداره کل ورزش و جوانان همدان مطرح کرد: مجموعه ورزش علیمرادیان توسط خیر سالها پیش ساخته شده و توسط خود خیر مدیریت میشد که با توجه به مشکلات شخصی که اخیراً برای آقای علیمرادیان پیش آمده مدیریت آن رها شده بود که از دو سال پیش به مجموعه ورزش واگذار شد و سالانه پنج میلیارد تومان برای نگهداری و تعمیر مجموعه از توازن ملی اعتبار پیشبینی کردهایم.
وی با بیان اینکه ۷۰ میلیارد تومان از توازن ملی در اختیار سازمان برنامه و بودجه است که صرف تعمیرات و نگهداری سالنهای ورزشی میشود، گفت: در سال جاری سه میلیارد از این بودجه صرف تعمیرات پیست اسکی شده است.
رنجبردار با تأکید بر اینکه ایمنی جاده پیست اسکی باید تأمین شود، عنوان کرد: پیست اسکی همدان سومین پیست اسکی استاندارد ایران است و تجهیزات اسکی در این پیست بسار کامل است.
وی با بیان اینکه در پیست اسکی همدان آموزش اسکی برای دانشآموزان رایگان است، ادامه داد: اسکی روی چمن همدان هم در کشور مطرح است که تجهیزات خوبی برای آن تهیه شده است.
مدیر دفتر فنی و مهندسی اداره کل ورزش و جوانان همدان گفت: هتلی با ظرفیت ۷۵ تا ۹۰ نفری در پیست اسکی همدان در حال ساخت است و در پیست اسکی ۵۰۰ میلیارد تومان تجهیزات وجود دارد.
وی با بیان اینکه پیست اسکی همدان یکی از نزدیکترین پیستهای اسکی به مرکز شهر با ۲۰۰ هزارتومان ورودی است افزود: اسکیسواران استانهای همجوار میتوانند جهت استفاده به همدان سفر کنند، که تردد اسکیسواران باعث میشود توریسم ورزشی در همدان رواج پیدا کند و میتوان جشنوارههای مختلف را برگزار کرد.
رنجبردار با بیان اینکه در حال حاضر ۱۵۰ پروژه ورزشی را با تمرکز روستاها در سطح استان در دست اجرا داریم، تصریح کرد: با این تعداد پروژه ۲۴۲ هزار متر مربع به فضای ورزشی استان اضافه میشود.
وی با اشاره به اینکه در سال جاری ۴۳۵ میلیارد تومان اعتبار مصوب است و ۱۲۰ میلیارد تومان دریافت شده، عنوان کرد: برای تکمیل پروژههای در دست اقدام یک هزار و ۳۸۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد که اگر هر سال این ۴۰۰ میلیارد تومان اختصاص یابد ظرف سه سال آینده پروژهها افتتاح میشود.
مدیر دفتر فنی و مهندسی اداره کل ورزش و جوانان همدان با بیان اینکه از ابتدای سال ۹ پروژه ورزشی افتتاح کردهایم و ۶ پروژه در دهه فجر افتتاح و ۲۵ پروژه کلنگزنی خواهد شد، گفت: سه سالن ورزشی تخصصی در هشت طبقه ویژه ورزشکارانی که تخصصی کار میکنند در حال ساخت است.
انتهای خبر/حا