به گزارش خبرنگار اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «آوایفامنین»هادی ربانی با اشاره به فواید این هفته متذکر شد: یکی اهداف پژوهش گردهم آمدن صاحبنظران در کنار هم و بازگوی کردند پیشنهادات برای پیشرفت و تعالی جامعه است.
وی با اشاره هفته پژوهش از ۲۵ آذر ماه با شعار «بدون پژوهش و مطالعه تصمیم گیری نکنیم» آغاز میشود و تا ۲۹ آذر ادامه دارد افزود: پژوهشگران چراغ هدایت در هر جامعه هستند و با تولید علم که شاخصهای ارزیابی توسعه، پیشرفت اقتصادی، سیاسی و فرهنگی کشور بوده است.
فرمانده سپاه ناحیه شهرستان فامنین ادامه داد: با این نامگذاری به تلاش نظامند علمی اشاره کرد و روز پژوهش را محوری برای انتقال تجربیات و صاحبنظران در هر علمی با یکدیگر تامل داشته باشند.
ربانی تصریح کرد: علم در تمدن غرب فقط در کلیساها پنهان شده بود و غیر از آنرا جهالت میدانستند، اما جامعه اسلامی در هفتم و هشتم هجری در اوج اقتدار علمی وجود داشت. در تمدن اسلامی ژرفای علم فقط با مطالعه و دانش و پژوهش بدست آمده بود.
وی با بیان اینکه ماندگاری علم و دانش از طریق تجربه حاصل میشود گفت:دانش فراتر از روش مطالعه است، پس در نتیجه ماندگاری علم از ثبت تجربه امکان پذیر است و ثبت تجارب و اندیشه ورزی ما در جامعه یا سازمانی شناسایی کنیم و آن مشکل یا مسئله رفع گردد که اگر این اتفاق حاصل شود یعنی پژوهش محوری در جامعه جواب داده است.
فرمانده سپاه ناحیه شهرستان فامنین گفت: بحث دانش و پژوهش یک بحث فردی نیست بلکه ثبت و گردآوری گروهی تجربیات در یک سازمان و نهاد است و تولید علم و پژوهش با پیگیری و مطالعه است و تجربهنگاری منبعی برای ارتقای علم و فناوری در آینده است و برای ارائه الگویهای مثبت در جامعه بکار میرود.
وی در پایان افزود: از دوباره کاری در محل کار و زندگی پرهیز کنید و همچنین که در کلام الله مجید هم آمده با مشورت در کار و تجربه نگاری سازنده به تعالی علمی در نه تنها در شهرستان بلکه در کشور هم دست یافتنی است.
انتهای خبر/ح