به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «عصر همدان»، اسکندر مومنی پیش از ظهر امروز در شورای اداری که در سالن شهدای استانداری همدان برگزار شد با بیان اینکه مهمترین مولفه اقتدار کشور مردم هستند، اظهار کرد: وفاق و یکپارچگی مورد تأکید رئیس جمهور است و خوشحالم امروز تجلی وفاق و همدلی را در این جمع دیدم و از این فرهیختگی در بیانات احساس آرامش کردم.
وی با بیان اینکه در تعیین استانداران بر اساس شاخصهای مدنظر و در راستای کمیته برای انتخاب استانداری در تراز مردم همدان پیش رفتیم، افزود: آقای ملانوریشمسی بر اساس این شاخصها انتخاب شد که تعامل و همدلی و در نظر گرفتن موضوعات نظام مدنظر ما بود.
وزیر کشور با بیان اینکه تمام اقشار باید در راهبرد امور در برنامهریزی مناسب همیاری داشته باشند، مطرح کرد: فرصتها و چالشهایی در استان همدان وجود دارد اما واقعیت هرآنچه دیدم فرصت است و بزرگترین فرصت نیز سرمایه انسانی و مردم فرهیخته و در صحنه است.
وی با بیان اینکه همدان مملو از مفاخر مذهبی، دینی، علمی و مذهبی است و سابقه تاریخی و دینی دارد، افزود: جاذبههای فرهنگی و تاریخی و گردشگری میتواند فرصتی برای جذب سرمایهگذار باشد و رضایتمندی مردم خود سرمایه اجتماعی است.
مومنی با اشاره به اینکه وجود جاذبه تاریخی و گردشگری، زیرساختهای ریلی، حمل و نقل هوایی، مواصلاتی و غیره میتواند فرصت باشد، مطرح کرد: ترانزیت و گردشگری از موضوعات پیشرفت استان است.
وی با بیان اینکه کتابهای قانون و شفا بوعلی سینا تا قرن گذشته در دانشگاههای دنیا تدریس میشد و ما باید بستر و حضور گردشگران داخلی و خارجی را برای آمدن به همدان با این فرصتهای موجود فراهم کنیم، عنوان کرد: قانون برنامه هفتم بر جذب گردشگر تأکید دارد و همه باید در این زمینه دست به دست هم دهیم و در راستای جذب سرمایهگذار اقدام کنیم.
وزیر کشور با اشاره به اینکه همدان ظرفیتهای مختلفی در حوزه کشاورزی، معدن دارد، ابراز کرد: حتما باید همه استانها تلاش کنند و ما نیز در مرکز تلاش میکنیم بر اساس ظرفیت و عدالت سهم هر استان را از بودجه ملی دهیم هرچند منابع دولتی کفاف نمیدهد و حتما باید سرمایهگذاری را مدنظر قرار دهیم و سرمایهگذار نباید درگیر پیچ و خم اداری شود.
وی با بیان اینکه ۵۰۰ واحد تولیدی راکد در همدان وجود دارد که بیش از ۱۰ نفر پرسنل دارند و اصلا روا نیست که این واحدها راکد باشند، تأکید کرد: یکی از ملاکهای ارزیابی سالانه احیای واحدهای تولیدی و تعیین تکلیف پروژههای نیمهتمام است.
مومنی برخی قوانین را دست و پا گیر دانست و گفت: خوشبختانه اخیرأ مجلس به دنبال تنقیح این قوانین است.
وی با تأکید بر اینکه بزرگترین مولفه قدرت هر کشور مردم و سرمایه هر کشوری سرمایه انسانی است و به همین دلیل آموزش و پرورش در راس قرار دارد، تصریح کرد: فراهم کردن زیرساخت و مکان آموزشی در پرورش استعداد و توجه به نظام آموزشی مدنظر باشد.
وزیر کشور در بخش دیگری از صحبتهایش با تاکید بر اینکه باید بستر مناسب برای حضور مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن را فراهم کنیم خاطرنشان کرد: مردم با حضور خود باعث رقم زدن برگ زرین دیگری در ایران عزیز خواهند شد.
در پایان برنامه از پوستر دستورالعمل ستاد توسعه و پیشرفت استان، نقشه جامع تحول و پیشرفت و طرح شناسایی و توانمندسازی نیروهای مستعد درون سازمانی برای انتصاب در پستهای مدیریتی رونمایی شد.
سرمایه گذاری در آموزش و پرورش، کلید آینده است
اسکندر مومنی در شورای آموزش و پرورش استان همدان همچنین در شورای آموزش و پرورش با بیان اینکه در هیچ جایگاهی نباید فراموش کنیم که توسط معلمان پرورش یافتهایم، اظهار کرد: قصد انجام هرکاری در آینده را داریم، باید در آموزش و پرورش سرمایهگذاری کنیم.
وی با بیان اینکه هیچ راهی نداریم جز اینکه از آموزش و پرورش شروع کنیم، گفت: باید با کمترین هزینه بیشترین بازدهی را داشته باشیم.
وزیر کشور با تاکید بر اینکه محیط آموزشی، نظام تعلیم و تربیت مناسب در فضای آموزشی و اجرای مناسب سه ضلع لازم آموزش و پرورش هستند، تصریح کرد: در همه این موضوعات باید کرامت، شأن و شخصیت معلمین عزیز در نظر گرفته شود.
وی با بیان اینکه بایستی حتما برای اجرای این مأموریتها تقسیم کار صورت بگیرد و سهم هرکس مشخص شود، ابراز کرد: در مرحله اول سهم استاندار و بعد سهم فرمانداران، بخشداران و دهیاران باید مشخص شود.
مومنی با اشاره به اینکه گام اول بهینهسازی مدارس است، مطرح کرد: باید مسئول هر مدرسهای که میخواهیم بسازیم یا نوسازی کنیم مشخص شود و هر فضای آموزشی باید یک متولی داشته و شرح وظایف مشخص باشد.
انتهای خبر/حا