• امروز : دوشنبه, ۲۲ بهمن , ۱۴۰۳
  • برابر با : Monday - 10 February - 2025
0
رئیس ستاد بزرگداشت دهه فجر همدان خبر داد:

همدان آماده برگزاری جشن پرشور ۲۲ بهمن

  • کد خبر : 235421
  • 21 بهمن 1403 - 10:38
همدان آماده برگزاری جشن پرشور ۲۲ بهمن
رئیس ستاد بزرگداشت دهه فجر همدان با بیان اینکه راهپیمایی ۲۲ بهمن‌ماه امسال در ۷۵ نقطه استان همدان همزمان با سراسر کشور برگزار می‌شود، گفت: در شهر همدان از ساعت ۹:۳۰ صبح تجمع از میدان امام‌زاده عبدالله آغاز و مسیر راهپیمایی به میدان امام خمینی(ره) منتهی می‌شود.

حجت‌الاسلام سید‌حسن فاضلیان در گفتگو با خبرنگار اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «عصر همدان» با بیان اینکه امسال همزمانی ۲۲ بهمن‌ماه با اعیاد شعبانیه حال و هوای خاص دیگری دارد، گفت: جشن دهه فجر امسال منتهی به جشن نیمه شعبان می‌شود.

وی با اشاره به اینکه سخنران اصلی راهپیمایی روز ۲۲ بهمن وزیر امور خارجه کشور است، افزود: خواهر شهیدان بهادربیگی نیز به نمایندگی از خانواده شهدا سخنرانی می‌کند.

رئیس ستاد بزرگداشت دهه فجر همدان ادامه داد: راهپیمایی ۲۲ بهمن‌ماه امسال در ۷۵ نقطه استان همدان، شهرستان‌ها و روستاها همزمان با سراسر کشور برگزار می‌شود و در شهر همدان نیز از ساعت ۹:۳۰ صبح تجمع از میدان امام‌زاده عبدالله همدان شکل می‌گیرد.

 فاضلیان اعلام کرد که مسیر راهپیمایی ۲۲ بهمن‌ماه امسال در شهر همدان، با تجمع از میدان امامزاده عبدالله آغاز شده و سپس به سمت بلوار کاشانی، پل شهید صوفی، بلوار خواجه رشید، میدان آرامگاه بوعلی و پیاده‌راه بوعلی ادامه می‌یابد.

در پایان این مسیر، راهپیمایان به میدان امام خمینی(ره) خواهند رسید، جایی که از بیانات و سخنرانی‌های مهم سخنرانان بهره‌مند خواهند شد، این مراسم به‌منزله تجدید عهدی با آرمان‌های انقلاب اسلامی و بزرگداشت پیروزی تاریخ‌ساز ۲۲ بهمن است.

وی در پایان با اشاره به اینکه تمهیدات لازم برای برگزاری هرچه باشکوه‌تر جشن ۲۲ بهمن‌ماه صورت گرفته است، عنوان کرد: جنبه دینی و مذهبی در کنار جنبه سیاسی دهه فجر امسال باعث می‌شود حضور پرشور مردم همچون سال‌های قبل را شاهد باشیم و ۲۲ بهمن مهدوی و پرشوری رقم بزنیم.

انتهای خبر/ سع

لینک کوتاه : https://asrehamedan.ir/?p=235421

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
به نظر من !!!

پنج − 2 =