• امروز : جمعه, ۲ آذر , ۱۴۰۳
  • برابر با : Friday - 22 November - 2024
2

نگاهی به پیام‌های سخنان رهبری در روز قدس

  • کد خبر : 67399
  • 03 خرداد 1399 - 8:41
نگاهی به پیام‌های سخنان رهبری در روز قدس

در سخنان روز گذشته رهبر انقلاب به مناسبت روز جهانی قدس نکات مهمی نهفته است که توصیه می شود بار دیگر سخنان را با دقت گوش دهید. به گزارش عصر همدان؛ سخنان روز گذشته رهبر انقلاب به مناسبت روز جهانی قدس که در ۳۰ دقیقه خلاصه شد، بر خلاف انتظار بسیاری که فکر می‌کردند آتشین، […]

در سخنان روز گذشته رهبر انقلاب به مناسبت روز جهانی قدس نکات مهمی نهفته است که توصیه می شود بار دیگر سخنان را با دقت گوش دهید.

به گزارش عصر همدان؛ سخنان روز گذشته رهبر انقلاب به مناسبت روز جهانی قدس که در ۳۰ دقیقه خلاصه شد، بر خلاف انتظار بسیاری که فکر می‌کردند آتشین، با موضع‌گیری‌های آنچنانی و شناخته شده توسط فرماندهی کل قوا و برخی برداشت‌های دیگر برگزار می‌شود خیلی آرام بود! ایشان سخنرانی را از روی نوشته خواندند تا تاکید شود که بر همه واژه‌های آن فکر شده است. به کسانی که پیگیر چنین مطالبی هستند توصیه می‌کنم یک بار دیگر این سخنان را بخوانند یا گوش بدهند.

برخلاف همه منتظران سخنان و مواضع آتشین، به نظر من مطالب و مسائل بسیار مهمی در این سخنان نهفته بود. نخست؛ سخنرانی آرام رهبر انقلاب نشان داد که ایران در وضعیت آرامی است و برخلاف برداشت و تبلیغات روزانه طرف‌های خارجی که فکر می‌کنند وضعیت داخلی ایران به هم ریخته و ایران در سیاست منطقه‌ای خود تغییری به وجود آورده، این موضوع درست نیست. ایران آرام است و مواضع دچار تعدیل هم نشده، چه برسد به تغییر. در طول ماه‌های گذشته امریکایی‌ها همواره این مسئله را تبلیغ می‌کردند که ایران به لحاظ اقتصادی ضعیف شده و دیگر توانایی سابق در حضور منطقه‌ای خود را ندارد!!

دوم آنکه؛ جمهوری اسلامی ایران در یک کلام آرام، شمرده و منطقی موضع خود در مورد قضیه فلسطین را از زبان عالی‌ترین مقام کشور تکرار کرد. برگزاری همه‌پرسی با حضور همه ساکنان فلسطین؛ بیان این موضع در حالی که کشورهای عرب منطقه که همواره قضیه فلسطین را «عربی» و نه «اسلامی» ارزیابی می‌کردند آنها را در موضع هرج و ضعف قرار خواهد داد. متاسفانه بسیاری از کشورهای عربی و حتی برخی از رهبران فلسطینی مانند مرحوم یاسر عرفات و همین محمود عباس صاحب چنین نظریه‌ای بوده و هستند. آنها تحت تاثیر تکفرات ناصری قرار داشته و فکر می‌کردند فلسطین را باید کشورهای عربی نجات دهند!

سوم؛ در این سخنان تاکید شد که رژیم صهیونیستی «ازاله» خواهد شد. آنهایی که عربی می‌دانند به خوبی دلیل استفاده از این واژه را بهتر از منِ نوعی درک می‌کنند. این، معنای بالاتر از «نابود کردن» و «از بین رفتن» دارد. در این مورد کافی است نگاهی به فرهنگ لغت دهخدا بزنید. بر اساس این سخنان، «محو» کردن این رژیم نه یک آرزو، بلکه یک واقعیت و حقیقت است. حقیقتی که در سال‌های نه چندان دور شاهد تاثیرات آن خواهیم بود.

چهارم؛ برای نخستین بار در طول سال‌های گذشته ایران از زبان رهبر خود تشکیلات خودگردان را خطاب قرار داد. اینکه این تشکیلات هم به این نتیجه رسیده که صرفا بازیچه دست صهیونیست‌ها و امریکا بوده موضوع بسیار مهمی است. این تشکیلات پس از آنکه اعلام شد رژیم صهیونیستی دنبال الحاق شهرک‌های صهیونیست‌نشین و بخشی از کرانه باختری به حاکمیت خود است به این درک رسید که حکومتش در شهرها و روستاهای پراکنده و جزیره‌ای کرانه باختری بیشتر به یک جوک و طنز می‌ماند. این تشکیلات حتی حاضر نشد کمک‌های امارات متحده که به فرودگاه اللد فرستاده شده بود را قبول کند.

پنجم؛ تاکید بر اینکه جهاد و مبارزه با رژیم صهونیستی باید همه فلسطین را در بر بگیرد. این یعنی انتفاضه‌ای دیگر در کرانه باختری رود اردن. خطاب قرار دادن تشکیلات خودگردان اینجا معنی پیدا می‌کند، همراهی کردن با هر حرکت ضداشغالگرانه‌ای که به زودی این منطقه را در بر می‌گیرد. موضوع مسلح شدن رزمندگان فلسطینی ساکن کرانه باختری رود اردن، موضوع جدید و تازه‌ای نیست و به همان میزان که رژیم صهیونیستی دست به فتنه‌گری می‌زند گورش خودش را عمیق‌تر می‌‌کند. به همان شکلی که لبنانی‌ها خود مسلح شده و صهیونیست‌ها را از کشورشان بیرون کردند، فلسطینی‌ها نیز این ماموریت را باید ابتدا خود انجام دهد.

ششم؛ برخلاف انتظار امریکا و صهیونیست‌ها، ایران وارد درگیری‌های منطقه‌ای نخواهد شد و این دامی است که برای کشورهای اسلامی گسترده شده است. این درگیری‌ها که سردمدار آن ترکیه، امارات و رژیم سعودی هستند، در واقع بیش از آنکه به نفع جهان اسلام و مسلمان باشد، در چهارچوب امنیت‌بخشی به رژیم صهیونیستی است. حالا بروز و ظهور داعش و گروهک‌های تروریستی در عراق و سوریه را باید در همین راستا ارزیابی کرد.

در پایان باید گفت، سخنان آرام، شمرده، منطقی و با حوصله عالی‌ترین مقام ایران پیامی به همه دوستداران ایران و ایرانی است که، این کشور بر خلاف تبلیغات دشمنان در آرامش و امنیت به سر می‌برد. پس از سال‌های محاصره اقتصادی و فشار تبلیغاتی ایران هنوز هم توان و انگیزه لازم برای پیشبرد اهداف منطقه‌ای خود را دارد. این طرف‌های اروپایی و امریکایی هستند که باید در سیاست‌های خود در قبال ایران تجدیدنظر کنند، ایران با این فشارها و تهدیدها نخواهد شکست و با هوشیاری در میان امواج به بهترین شکل ممکن به امن‌ترین ساحل خواهد رسید.

وفایی

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://asrehamedan.ir/?p=67399

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
به نظر من !!!

شانزده + 9 =