به گزارش پایگاه خبری تحلیلی عصرهمدان به نقل از خبرنگار بین الملل شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ طی هفتههای گذشته و پس از سرنگونی دولت بشار اسد در سوریه و پیش از آن، اعلام آتش بس بین رژیم صهیونیستی و حزبالله لبنان، کلیدیترین بازیگر محور مقاومت، انصارالله یمن و حوثیها بودند. جریانی که نه با تهدید و ارعاب و نه با بمباران هوایی حاضر به عقب نشینی از مواضع خود نشده و همچنان قائل بر راهبرد نبرد با رژیم صهیونیستی در دفاع از مردم غزه است.
جنگندههای ائتلاف هوایی آمریکا و انگلیس بارها چندین نقطه از صنعا، پایتخت یمن و نقاط دیگر این کشور را بمباران کردند اما هر بار با پاسخ مستقیم یمن مواجه شدند.
تا جایی که یمن اعلام کرد ارتش این کشور در معادلات خود رویکرد هدف قرار دادن نیروگاه در ازای حمله به نیروگاه و هدف قرار دادن فرودگاه در ازای حمله به فرودگاه را آغاز کرده است.
حملات موشکی یمن به تل آویو و حیفا اما در سایه ناتوانی سامانه های دفاع هوایی رژیم صهیونیستی در حال رخ دادن است و این امر خسارتهای سنگینی را به رژیم صهیونیستی و متحد شماره یک او یعنی واشنگتن وارد کرده است.
از سوی دیگر، تسلط حوثیها بر دریای سرخ و کنترل تنگه باب المندب موجب شده است که اقتصاد دریایی رژیم صهیونیستی متحمل خسارتهای قابل توجهی باشد. اسرائیل در طول ماههای اخیر و در جریان محدودیتهای ایجاد شده در دریای سرخ بالغ بر ۳ میلیارد دلار ضرر کرده و پیشبینی میشود با توجه به اینکه حجم مبادلات تجاری آن از دریای سرخ فراتر از ۵۰ میلیارد دلار در سال است این خسارت ها از مرز ۶۵ میلیارد دلار عبور کند.
سناریوی ائتلافسازی برای متوقف کردن یمن
آمریکا و صهیونیستها ضربات مهلکی را در دریای سرخ و اراضی اشغالی از انصارالله دریافت کردند و حالا اخبار پشت پرده به دست آمده نشان میدهد که آنان برای متوقف کردن این روند یک سناریوی جدید را برای تقابل با یمن طراحی کردهاند.
تلاش صهیونیستها برای ایجاد یک ائتلاف منطقهای علیه یمن طراحی جدید غربی صهیونیستی است تا با ایجاد درگیری بین کشورهای منطقه فرصتی برای خروج رژیم صهیونیستی از بن بست به وجود آمده فراهم کنند.
ائتلاف غربی، عبری، عربی تلاش میکند با فعال کردن جبهههای زمینی، انصارالله را در داخل یمن مشغول کند و در نهایت با این چالش جدید، عملیات رزمندگان یمنی در عمق سرزمینهای اشغالی و دریای سرخ متوقف شود و صهیونیستها بتوانند از بن بست خارج شوند.
عملیاتهای دقیق ارتش یمن باعث شده آمریکایی ها و صهیونیستها با هماهنگی برخی رژیمهای عربی منطقه، شعله ور کردن درگیریها و حمایت از گروههای مسلح را در مناطق اشغالی در دستور کار قرار دهند تا فشار بر نیروهای یمنی چند برابر شود .
در همین راستا طی روزهای گذشته رسانههای رژیم صهیونیستی اعلام کردند مصر تحت فشار تل آویو، خود را برای حمله احتمالی به جنبش انصار الله یمن آماده میکند و در حال برنامهریزی برای حملات هوایی گسترده علیه این گروه است.
مصر ازسال ۲۰۱۵ به عضویت کشورهای عضو ائتلاف علیه انصارالله به رهبری عربستان سعودی در آمده و از این رو با تحریک رژیم صهیونیستی و آمریکا یک نیروی بالقوه برای ایجاد درگیری و بحران تازه در منطقه به نفع رژیم صهیونیستی به شمار میرود.
ائتلاف کشورهای عربی علیه انصارالله بحران تازه ای در منطقه
حسن هانیزاده کارشناس مسائل غرب آسیا با بیان اینکه مصر همواره یکی از عناصر همراه با سیاستهای رژیم صهیونیستی بوده و حتی در جریان حمله عربستان به یمن با دولت سعودی همراه بوده است، تاکید کرد: با شکلگیری ائتلاف جدید منطقهای علیه انصارالله یمن احتمالاً علاوه به مصر، عربستان و امارات و حتی اردن هم در این ائتلاف حضور داشته باشند.
هانیزاده با اشاره به اینکه انصارالله با توجه به اشراف دقیق به تنگه باب المندب از بازدارندگی خوبی برخوردار است، تصریح کرد: ائتلاف کشورهای عربی علیه انصارالله با فشار رژیم صهیونیستی ظلم به مردم یمن است و میتواند منطقه را درگیر بحران تازهای کند.
نقشآفرینی یمن در تقابل با رژیم صهیونیستی نشان داده است که این انصارالله از توانمندی بالای بازدارندگی برخوردار است و از حلقههای مهم جبهه مقاومت به شمار میرود با این حال باید دید تلاش غرب برای اعمال سیاستهای مداخله جویانه در منطقه و کنترل حاکمان برخی کشورهای عربی منطقه تا چه اندازه میتواند در ایجاد بحران تازه در خاورمیانه موثر باشد.
انتهای خبر/