حجتالاسلام و المسلین عابدین رستمی در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی«عصر همدان»؛ کسی که فرزند خودش را به ناحق و بهخاطر ترس از معیشت میکُشد، مرتکب قتل شده است، به تعبیری در اسلام کلمهای به اسم سقط جنین نداریم، بلکه کسی که سقط انجام میدهد مرتکب قتل شده و از نظر قرآن چنین شخصی مشرک بوده و توحید افعالی ندارد.
وی با بیان اینکه میل به مادر شدن در فطرت هر زنی وجود داشته، عنوان کرد: میل به مادری تکامل باشکوه هر مادری است، اما چرا امروزه این امر در جامعه اتفاق نمیافتد؟ شما میبینید که سررشته همه اینها ضعف فرهنگی و عدم ایمان به خداست.
امام جمعه قروه ادامه داد: به نظر شما پدران و مادران خودمان به چه شکل بودند؟ در دهههای بحران قبل از انقلاب اسلامی، بعد از انقلاب اسلامی، در ایام دفاعمقدس، خانوادههای پرتعداد، شلوغ، با فرزندان متعدد، خوش تربیت، متدین، سادهزیست، چون پدران و مادران ما به خداوند متعال ایمان داشتند.
رستمی با تاکید بر اینکه امروزه ایمان در ما ضعیف شده است،خاطرنشان کرد: خداوند ۱۴۰۰سال قبل، با همین آیه «ولا تقتلوا اولادکم»، ما را از شرک به سوی توحید دعوت کرد.
وی تصریح کرد: کسی که فرزند خودش را به خاطر مسائل اقتصادی، به خاطر راحتی خودش میکُشد، میگوید او قاتل است و قتل نفس انجام داده است.
امام جمعه قروه ادامه داد: همین دیدگاههای فرهنگی غلط که از غرب تراوش کرد و سبک زندگیهای ما را درهم پیچید، سعی میکند که طومار خانوادهها را نیز در هم بپیچد. این سبک زندگی غربی نه تنها راحتی نیاورد، بلکه در همه جنبهها برای خانوادهها سختی هم به ارمغان آورد.
رستمی ادامه داد: متاسفانه امروزه این مدل از زندگی را در دست گرفته و عمل کردیم، بعد آن چیزی که فطرت انسان است و آن چیزی که نتیجهاش تشکیل خانواده سالم است را در مواردی از دست داده و مانع تبدیل میل به عمل شدهایم.
وی همچنین افزود: با سختگیریها، با چشموهمچشمیها، با عدم وساطت در ازدواجها، با مهریههای سنگین و کمرشکن، با جهیزیههای سنگین که برای شکلگیری یک خانواده، خانواده دیگری را به خاک مینشاند آمدهایم و مانع تبدیل این میل به مادر شدن شدهایم.
امام جمعه قروه یادآور شد: لذا وقتی با این دخترا صحبت میشود، میل به مادری در آنها موج میزند اما فاصله بین این میل با عمل بسیار زیاد است و همه ما در این عرصه مقصریم و باید در درگاه خداوند متعال استغفار کنیم.
رستمی بیان کرد: وظیفه من و شما در فرصتی مانند روز مادر، روز زن، این است که وقتی در مورد حضرت فاطمه زهرا(س)، صحبت میکنیم، باید این مسائل گفته شود، اما اینها کافی نیست و نمیتواند مشکلات را مرتفع کند، باید اهل عملیات در کف جامعه بوده و هر کسی گوشهای از کار را بگیرد.
انتهای خبر/ سا