به گزارش خبرنگار فرهنگی پایگاه خبری تحلیلی «عصر همدان» ظهر امروز کیانوش بهروزپور در اختتامیه مسابقات تئاتر نیلوفرانه با بیان اینکه هرجا و هرمکانی که محتوا و پیامی در قالب هنر، خصوصاً هنر نمایشی قرار میگیرد لطیفتر و گویاتر است، گفت: در مجموع انتقال پیام و مفاهیم با زبان هنر و تئاتر در جامعه مؤثر است.
وی با اشاره به اینکه امروز شاهد هستیم که جشنواره تئاتر نیلوفرانه در راستای ارزشها و تعالیم دینی که بخشی از آن مربوط به حجاب و عفاف است برگزار شد، افزود: حجاب وصیت شهدای ما است و در قالب هنر نمایشی به این موضوع پرداخته شد تا این مسئله در جامعه تبیین شود.
داور جشنواره تئاتر نیلوفرانه ادامه داد: یک مسئله مهم در این جشنواره فاخر بودن نمایشها است، نمایشها خوب بودند اما سطح کارهای اجرا شده در آینده باید آگاهانه و با دانش باشد که این دانش نیازمند آموزش است.
بهروزپور با بیان اینکه مسئولین برگزار کننده در اختتامیه برای جشنواره سال اقدامات مورد نیاز آموزشی را فراهم کنند، گفت: امیدواریم در آینده شاهد برگزاری مسابقات تئاتر با موضوعات مختلف دیگری نیز که با ارزش، تعالیم و سبکهای زندگی درآمیخته باشند باشیم.
وی با اشاره به اینکه در سراسر جهان کسانی هستند که در پی برهم زدن نظم جهانی و کتمان حقایقاند، افزود: شما در این صحنه حاضر باشید تا به کمک هنر نمایشی، همه حقیقت را به جهانیان نشان دهید.
داور جشنواره تئاتر نیلوفرانه خاطرنشان کرد: تنها دینی که به زنان و دختران اهمیت داد، دین اسلام بود باید به کمک هنر و نمایش این دین زیبا را به جهانیان نشان داد.
بهروزپور در پایان عنوان کرد: کسانی که در این نمایش نتیجه دلخواه را کسب نکردند ناامید نشوند، داوری در این جشنواره نسبی بود و مطلق نیست در نتیجه همه تلاش کنند تا در جشنوارههای آینده موفق شوند.
انتهای خبر/ سع