• امروز : شنبه, ۱۰ آذر , ۱۴۰۳
  • برابر با : Saturday - 30 November - 2024
3
در گفتگو با متخصص داخلی مطرح شد؛

مسمومیت غذایی، شایع ترین بیماری‌ در فصل تابستان

  • کد خبر : 192030
  • 10 مرداد 1402 - 8:27
مسمومیت غذایی، شایع ترین بیماری‌ در فصل تابستان
یک متخصص داخلی با بیان اینکه از بیماری های شایع تابستانی می‌توان به بیماری‌های روده‌ای اشاره کرد گفت: مسمومیت غذایی شایع ترین بیماری‌ در فصل تابستان است.

به گزارش عصر همدان؛ علی کریمی در گفتگو با خبرنگار ما گفت: از بیماری های شایع تابستانی می‌توان به بیماری‌های روده‌ای اشاره کرد.

وی ادامه داد: مصرف آب و خوراکی‌های آلوده می‌تواند باعث ابتلا به عفونت‌های روده شود برای جلوگیری از این بیماری‌ها، بهتر است از مصرف آب‌هایی که به سلامت آن مشکوک هستید و خوراکی‌های نامرغوب خودداری کنید.

این متخصص داخلی افزود: از شایع‌ترین بیماری‌های تابستانی «مسمومیت غذایی» است .

کریمی گفت: آب و هوای گرم و مرطوب، محیطی حاصلخیز برای رشد باکتری‌ها فراهم می‌کند که منجر به آلودگی مواد غذایی می‌شود.

وی ادامه داد:میکروب پس از ورود به بدن انسان باعث شروع درد معده، حالت تهوع، اسهال یا استفراغ می‌‌شود.

متخصص داخلی افزود: مصرف غذای مانده به‌ ویژه گوشت و ماهی پخته‌ شده، تخم‌ مرغ نیم ‌پز، خوراکی‌ هایی که برای چندین ‌بار سرد و گرم شده ‌اند،در فصل تابستان اصلاً توصیه نمی شود.

وی همچنین گفت: از شستن دست‌های خود، قبل از دست زدن یا پختن مواد غذایی غافل نشوید تا از عفونت‌های ناشی از غذا و آب جلوگیری کنید.

کریمی تاکید کرد: تا جای ممکن از غذا خوردن در بیرون خانه اجتناب کنید.

 

انتهای پیام/ بختیاری

لینک کوتاه : https://asrehamedan.ir/?p=192030

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
به نظر من !!!

2 × 4 =