به گزارش عصر همدان؛ علی کریمی در گفتگو با خبرنگار ما گفت: از بیماری های شایع تابستانی میتوان به بیماریهای رودهای اشاره کرد.
وی ادامه داد: مصرف آب و خوراکیهای آلوده میتواند باعث ابتلا به عفونتهای روده شود برای جلوگیری از این بیماریها، بهتر است از مصرف آبهایی که به سلامت آن مشکوک هستید و خوراکیهای نامرغوب خودداری کنید.
این متخصص داخلی افزود: از شایعترین بیماریهای تابستانی «مسمومیت غذایی» است .
کریمی گفت: آب و هوای گرم و مرطوب، محیطی حاصلخیز برای رشد باکتریها فراهم میکند که منجر به آلودگی مواد غذایی میشود.
وی ادامه داد:میکروب پس از ورود به بدن انسان باعث شروع درد معده، حالت تهوع، اسهال یا استفراغ میشود.
متخصص داخلی افزود: مصرف غذای مانده به ویژه گوشت و ماهی پخته شده، تخم مرغ نیم پز، خوراکی هایی که برای چندین بار سرد و گرم شده اند،در فصل تابستان اصلاً توصیه نمی شود.
وی همچنین گفت: از شستن دستهای خود، قبل از دست زدن یا پختن مواد غذایی غافل نشوید تا از عفونتهای ناشی از غذا و آب جلوگیری کنید.
کریمی تاکید کرد: تا جای ممکن از غذا خوردن در بیرون خانه اجتناب کنید.
انتهای پیام/ بختیاری