• امروز : یکشنبه, ۲۶ اسفند , ۱۴۰۳
  • برابر با : Sunday - 16 March - 2025
0
مسئول دبیرخانه کارگروه بازار املاک و مستغلات تأکید کرد:

لزوم ثبت اطلاعات در سامانه املاک و اسکان

  • کد خبر : 238542
  • 26 اسفند 1403 - 10:22
لزوم ثبت اطلاعات در سامانه املاک و اسکان
مسئول دبیرخانه کارگروه بازار املاک و مستغلات با بیان اینکه اشخاص باید اطلاعات مالکیتی و اقامتگاهی خود را در سامانه املاک و اسکان ثبت کنند، گفت: این قانون از سال ۱۳۹۹ مقرر شد و یکی از خدمات دولت هوشمند بود اما هنوز کامل نشده، حالا با ارسال پیامک‌های گروهی به مردم، این اطلاعات در حال تکمیل است.

نعمت‌الله رسولی در گفتگو با خبرنگار اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «عصر همدان» با بیان اینکه پیامک‌هایی برای افراد ارسال شده مبنی براینکه باید به سامانه املاک و اسکان مراجعه کنند، گفت: برخی با دریافت این پیامک نگران می‌شوند درحالی که جای نگرانی ندارد و این پیامک برای افراد زیادی ارسال شده و همه اعم از مالک یا مستأجر باید در این سامانه ثبت اطلاعات مالکیتی و یا اقامتگاهی داشته باشند.

وی با اشاره به اینکه سامانه املاک و اسکان صرفاً فقط برای مالکان خانه نیست، افزود: در یان سامانه هر شخص کارتابل مخصوص به خود را دارد و باید اطلاعات اقامتگاهی و مالکیتی خود را دقیق و صحیح ثبت کند.

مسئول دبیرخانه کارگروه بازار املاک و مستغلات ادامه داد: افراد مستأجر باید براساس شناسه قبض برق، کد پستی جدید که باید از اداره پست دریافت کنند و کد ملی مالک اطلاعات را وارد سامانه کنند.

رسولی با بیان اینکه اگر فردی صاحب ملک است باید اطلاعات دقیق سند را وارد سامانه کند، تصریح کرد: کد پستی و شناسه قبض نیز اطلاعات دیگر یاست که باید به درستی و دقیق وارد سامانه شود.

وی با اشاره به اینکه گاهی اوقات ایراداتی در سامانه ایجاد می‌شود، عنوان کرد: مثلاً سندهای قدیمی، حتی برخی از تک‌برگ‌ها کد یکتا ندارند، این افراد باید به دفاتر اسناد رسمی مراجعه کرده و درخواست تعویض سند تک‌برگ خود را داشته باشند، البته اگر سند کد یکتا نداشته باشند می‌شد شماره دفترخانه و صفحه دفتر را وارد کرد تا مشکل حل شود اما ترجیحا سند باید کد یکتا داشته باشد.

مسئول دبیرخانه کارگروه بازار املاک و مستغلات خاطرنشان کرد: اگر کسی در سامانه شاهد ثبت مالکیت اشتباه برای خود بود باید برای رفع این مشکل وارد سامانه «ثبت من» شده و یک گواهی عدم مالکیت بگیرند و در این صفحه گواهی می‌شود که فرد چه مالکیت‌هایی دارد.

رسولی با بیان اینکه اشخاص جهت خوداظهاری باید در سامانه املاک و اسکان وارد شوند و اطلاعات را ثبت کنند، گفت: این قانون از سال ۱۳۹۹ مقرر شد و یکی از خدمات دولت هوشمند بود اما هنوز کامل نشده و مردم اطلاعات خود را تکمیل نکردند، حالا با ارسال پیامک‌های گروهی به مردم، این اطلاعات تکمیل می‌شود‌.

وی در پایان اشاره به اینکه دریافت چک صیادی هم مشروط به ورود به سامانه املاک و اسکان شده است، افزود: از مردم تقاضا داریم که کد رهگیری سوری دریافت نکنند و مشاورین املاک هم چنین اقداماتی نکنند تا مردم دچار مشکل نشوند چون ۴۰ روز زمان نیاز است تا این مشکلات برطرف شود.

انتهای خبر/ سع

لینک کوتاه : https://asrehamedan.ir/?p=238542

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
به نظر من !!!

نه + 10 =