به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «عصر همدان»؛ غلامعلی همایی صبح امروز در جمع خبرنگاران در سالن جلسات پلیس راهور با بیان اینکه سازمانهای مربوطه باید در حوزه ترافیکی ما را یاری کنند، اظهار کرد: ۸۸ نقطه و مقطع حادثهخیز و پرتصادف در استان شناسایی شده است که از این تعداد ۵۵ نقطه بطور کامل اصلاح، ۳۳ نقطه ایمنسازی و الزامات اولیه ایمنی برای آنها انجام شده و مابقی نقاط نیز آشکارسازی شده است.
وی با بیان اینکه بهرهگیری از ظرفیت سامانههای هوشمند کنترل تردد و تخلفات در معابر شهری استان بسیار موثر است گفت: در سال جاری تعداد ۱۶ سامانه نظارتی جانمایی و در حال حاضر ۲ سامانه جدید نظارتی در قطعه دو خیابان بوعلی و ۳ سامانه جدید ثبت تخلفات در بلوار احمدی روشن، بلوار مطهری و ارم عملیاتی شده است و سامانههای کنترلی درونشهری همدان امکان کنترل معاینه فنی خودروها عملیاتی شده و با پیگیریهای بعمل آمده تقاطعات شهر همدان در حال هوشمندسازی است، به طوری که تعداد ۲ تقاطع پژوهش و ۱۳ آبان هوشمندسازی شده و مابقی نیز در حال انجام است.
رئیس پلیس راهور همدان با بیان اینکه خودروی ویژه مجهز به سامانه ثبت تخلفات پارک دوبله آمادهسازی شده است، گفت: تبلیغات محیطی و آموزشهای ترافیکی در راستای ارتقا فرهنگ ترافیک در فضای مجازی و به صورت چهره به چهره که در بخش بهرهگیری از فضای مجازی تعداد ۸ موشنگرافی و ۷۹ اینفوگرافی طراحی و منتشر انجام شده است.
وی با بیان اینکه خدمات صدور و تعویض گواهینامه رانندگی به تعداد یکصد و ۱۲ هزار و ۸۲۵ جلد که نسبت به مدت در سال قبل به میزان ۴۰ درصد افزایش داشته است، ادامه داد: آزمون رانندگی اعم از آئیننامه و عملی به تعداد یکصد هزار و ۲۶۳ نفر برگزار شده است.
همایی با بیان اینکه شمارهگذاری و تعویض پلاک انواع وسایل نقلیه به تعداد ۸۱ هزار و ۵۶۵ دستگاه که نسبت به مدت مشابه در سال قبل به میزان ۱۵ درصد افزایش داشته است، مطرح کرد: تعداد ۱۰ هزار و ۱۷۳ خودرو فرسوده اسقاط شده که نسبت به مدت مشابه در سال قبل به میزان ۱۹۰ درصد افزایش داشته است.
وی با تأکید بر اینکه رانندگی مخاطرهآمیز خط قرمز پلیس راهور است و با رانندگانی که تخلفات حادثهساز داشته باشند بدون اغماض برخورد میشود، عنوان کرد: پلیس راهور استان در سال جاری به میزان ۱۹ درصد نسبت به سال گذشته افزایش برخورد با تخلفات حادثهساز داشته است.
رئیس پلیس راهور همدان عنوان کرد: توقیف خودروهای متخلف ۳۴ درصد و در موتور سیکلت نسبت به سال گذشته به میزان ۲۱۵ درصد افزایش برخورد و توقیف داشتیم.
وی با اشاره به تمهیدات ترافیکی ویژه طرح زمستانی با بیان اینکه طرح زمستانی به دلیل نقشی که در ارتقای ایمنی تردد و سفرها دارد یکی از طرحهای حساس محسوب میشود که با برنامهریزی و پیشبینی درست میتوان اقدامات به هنگام و موثری انجام داد، تصریح کرد: این طرح از ۲۰ آذر تا ۲۰ اسفند ماه ادامه دارد و در این طرح کارکنان راهور با تعداد ۳۶ تیم خودرویی و موتوری و ۴۱ نیروی پیاده با هماهنگی سازمانهای امدادی، شهرداریها و همراهی شهروندان در ایجاد ترافیکی روان تلاش خواهند کرد.
همایی با بیان اینکه در راستای تسهیل تردد در ایام برفی و یخزدگی معابر علیرغم هماهنگی انجام شده با شهرداریها و برفروبی به موقع کیسههای شن و نمک در میادین و تقاطعات جهت استفاده شهروندان در صورت نیاز تعبیه خواهد شد، گفت: در این طرح الزامات و اقداماتی تعریف شده که مردم و همشهریان عزیز نیز موظفند تکالیف خود را به درستی انجام دهند همه رانندگان موظفاند تجهیزات ایمنی خودرو تست کرده و همراه داشته باشند و از سالم بودن بخاری خودرو و دارا بودن ضدیخ و سالمبودن برف پاککنها و شیشهشور و ترمز خودرو اطمینان حاصل کنند و کلیه قوانین و مقررات راهنمایی و رانندگی شامل سرعت مطمئنه، فاصلههای طولی و عرضی، رعایت حق تقدم، گردشهای صحیح به چپ راست رعایت نمایند.
وی با بیان اینکه رانندگان ۱۸ درصد، راکبان موتورسیکلت ۴۵ درصد و عابران پیاده ۳۸ درصد تصادف استان را به خود اختصاص دادهاند، مطرح کرد: عدم فاصله طولی هشت درصد، عدم رعایت حق تقدم ۱۸ درصد، تغییر مسیر ناگهانی ۹ درصد، عدم توجه به جلو ۳۱ درصد و سایر موارد ۶ درصد تصادفات را شامل میشود.
رئیس پلیس راهور همدان با اشاره به اینکه در ساعت یک بامداد تا چهار صبح ۷ درصد، ۴ تا ۸ صبح ۶ درصد، ۸ صبح تا ۱۲ ظهر ۲۱ درصد، ۱۲ ظهر تا ۶ بعد از ظهر ۲۴ درصد تصادفات رخ داده است، ادامه داد: در مقطع بیسوادی افراد ۱۱ درصد، ابتدایی ۱۲ درصد، راهنمایی ۱۳ درصد، دیپلم ۴۴ درصد، لیسانس ۱۹ درصد و فوق لیسانس یک درصد شاهد تصادفات بودیم.
وی با بیان اینکه وضعیت جانباختگان تصادفات به نحوی است که مردان ۹۷.۵ درصد و خانمها ۲.۵ درصد را به خود اختصاص دادهاند ابراز کرد: در تصادفات افراد ۶۳ درصد در صحنه، منفی صفر در حین انتقال به بیمارستان و ۳۷ درصد در بیمارستانها فوت کردند.
همایی با بیان اینکه کار کنارگذر شرق و غرب چند درصد باقی مانده و کمربندی اسدآباد و جاده ملایر به تهران که امبدواریم سریعتر به اتمام برسد، مطرح کرد: خوشبختانه کار میدان بار به تمام رسیده و پیگیری لازم برای جانمایی صورت گرفته است.
وی با بیان اینکه چند پل عابر پیاده نیازمند نصب آسانسور هستند و البته تعدادی انجام شده است، عنوان کرد: در تمام کشور چهارراهها پنلهای خورشیدی استفاده میشود و ضرورت دارد در چهارراههای همدان این اقدام محقق شود تا در مواقعی که خاموشی برق مورد استفاده قرار گیرد.
رئیس پلیس راهور همدان با بیان اینکه با بیان اینکه استان همدان ارتباطدهنده غرب و جنوب به مرکز کشور است، گفت: همدان کریدور کامل غرب به مرکز و تا حدی جنوب به مرکز کشور هستیم.
وی با اشاره به تردد زائرین اربعین با بیان اینکه زائرین ۱۶ استان کشور مستقیماً از شهر همدان تردد میکنند، عنوان کرد: همدان کریدور کامل غرب به مرکز و ۵۰ درصد جنوب به مرکز کشور هستیم.
همایی با بیان اینکه ما در میدان امام حسین(ع) تردد وسایل نقلیه سنگین را داریم و معضل مرکز استان است، مطرح کرد: به گفتهاند این وسایل نقلیه را به بلوار امام بلوار هدایت کنیم که متاسفانه با توجه به عرض کم پل چهارراه بابک زیرساخت این بلوار این شرایط را برای ما ایجاد نمیکند که بتوانیم کامیونها را به این نقطه هدایت کنیم.
وی با بیان اینکه با بیان اینکه ما مجبوریم ۵۰ درصد اجازه ورود دهیم تا تقاطع باغ بهشت به مشکل نخورد، گفت: بلوار یادگار امام دقیقاً در قلب شهر قرار گرفته است و احداث کنار گذر شهر همدان یکی از الزامات است.
پلیس راهنمایی رانندگی در درجه اول به دنبال تسهیل و روانسازی در تردد است، خاطرنشان کرد: به جز شهر همدان ۴ شهر همدان در مسیر هستند و همدان هم مقصد است هم مسیر که احداث کنار گذر الزام دارد.
انتهای خبر/حا