پیمان زرین در گفتگو با خبرنگار اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «عصر همدان» با بیان اینکه تفکیک زباله اقدامی مؤثر در راستای حفظ محیط زیست است، اظهار کرد: باید توجه داشت که تفکیک زباله اصول دارد و در وهله اول باید پسماند به صورت خشک و تَر از مبدأ از یکدیگر مجزا شود.
وی با اشاره به اینکه پسماند تَر شامل پوست و اضافات میوه و سبزیجات، پوست تخممرغ، باقیمانده غذا و استخوان مرغ و ماهی میشود، افزود: پسماند و زباله خشک نیز شامل کاغذ، پلاستیک، شیشه و فلزات است که دیرتر تجزیه میشوند.
رئیس اداره آب، خاک و پسماند اداره کل محیط زیست استان همدان ادامه داد: شهرداری همدان در برخی نقاط شهر کانکسهایی طراحی کرده است تا پسماند خشک را تحویل بگیرند و حتی برخی از شرکتها به کمک شهرداری آمدند و با دریافت پسماند خشک، مبالغی را پرداخت میکنند.
زرین با بیان اینکه اجسام تیز و برنده در منازل مثل سرنگ و تیغ پسماند ویژه و خطرناک محسوب میشوند، گفت: شهروندان میتوانند این پسماند را به نزدیکترین مرکز بهداشت خود تحویل دهند.
وی با اشاره به اینکه باید قدر طبیعت را بدانیم، عنوان کرد: زبالهها باعث میشود به طبیعت آسیب وارد شود، در بسیاری از مواقع در رودخانهها و آب جاری زبالهها موجب آلودگی میشود و ما با توجه کردن به بهداشت محیط زیست میتوانیم از آلودگی محیط زیست جلوگیری کنیم.
رئیس اداره آب، خاک و پسماند اداره کل محیط زیست استان همدان ادامه داد: زمین مادر ما است و باید قدر آن را بدانیم و از آن پاسداری کنیم، رودخانهها نیز مثل رگهای خونی بدن انسان هستند و اگر این موضوع را به خوبی فرهنگسازی کنیم نسل جدید میتوانند حافظان خوبی برای محیط زیست باشند.
زرین با بیان اینکه برخی از نیروهای اداره کل محیط زیست در سطح مدارس اقدام به آموزش و فرهنگسازی در حوزه حفظ محیط زیست میکنند، گفت: باید در وجود همه افراد از سن کودکی نهادینه شود که زبالهها را تفکیک شده در کیسه زباله بریزند و در محیط و طبیعت رها نکنند.
انتهای خبر/ سع