حجتالاسلام امین عباسی در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی«عصر همدان»؛ در خصوص کاهش فرزندآوری اظهار کرد: این مسئله بیشتر فرهنگی بوده، ما فرض را بر این میگیریم که ۹۰درصد مشکلات اقتصادی خانوادهها حل شود، اگر مشکلات اقتصادی هم حل شود یعنی اولیّات و ضروریات زندگی کاملاً خواهد شد، بهنظر شما آیا خانوادهها شروع فرزندآوری خواهند کرد؟
وی با بیان اینکه اگرچه در رقابتهای اقتصادی دنیا هیچوقت هیچکسی احساس رضایت کامل را ندارد به این دلیل که سیستم دنیا جوری است که اقتصاد جزء اصول زندگی است، عنوان کرد: بهطوریکه همه، همیشه احساس میکنند محتاج تکنولوژی و پیشرفتهایی هستند که سرمایهداران برایشان تعریف میکنند، هستند.
استاد حوزه علمیه با تاکید بر اینکه مشکل فرزندآوری بیشتر فرهنگی بوده، بیان کرد: فرض را بر این بگیریم که دولت اعلام کند هرکسی هر تعداد فرزند بیاورد تا ۳۰ سالگی مخارج زندگی او را پرداخت میکنیم، به نظر شما چه تعداد از خانوادهها این فرضیه را قبول خواهند کرد؟ قطعاً خانوادههایی بیشتر فرزند خواهند آورد که از لحاظ ذهنی مسائل خود را حل کرده باشند.
عباسی ادامه داد: این تعداد افراد الان هم پای کار بوده، آنها برایشان فرزندآوری مهم بوده و میدانند که تربیت فرزندان بدون تعداد زیاد فرزندان میسر نیست.
وی همچنین افزود: این افراد آسیبهای فرزندان کمتر را لمس میکنند، بنابراین گره زدن این مسئله بزرگ اجتماعی بهطور کامل به عامل اقتصادی، اشتباه بزرگی بوده که ممکن است هیچوقت هم حل نشود.
انتهای خبر/ سا