• امروز : پنجشنبه, ۸ آذر , ۱۴۰۳
  • برابر با : Thursday - 28 November - 2024
2

بی اعتبار شدن دلار، بزرگترین ضربه قیام های مردمی به اقتصاد آمریکا است

  • کد خبر : 70992
  • 24 خرداد 1399 - 20:53
بی اعتبار شدن دلار، بزرگترین ضربه قیام های مردمی به اقتصاد آمریکا است

عبدالمجید شیخی با بیان اینکه  بزرگترین ضربه که آمریکا در این شرایط خواهد خورد بی اعتبار شدن دلار است گفت: با توجه به اینکه اقتصاد آمریکا اول متکی به سلطه دلار در سطح بین المللی در درجه دوم متکی به بنیاد تولید و فناوری است، الان که تولید و دلار  افت کرده به صورت هم […]

عبدالمجید شیخی با بیان اینکه  بزرگترین ضربه که آمریکا در این شرایط خواهد خورد بی اعتبار شدن دلار است گفت: با توجه به اینکه اقتصاد آمریکا اول متکی به سلطه دلار در سطح بین المللی در درجه دوم متکی به بنیاد تولید و فناوری است، الان که تولید و دلار  افت کرده به صورت هم افزایی مصیبت بسیار بزرگی را بر اقتصاد آمریکا  وارد خواهند کرد.

عبدالمجید شیخی، کارشناس مسائل اقتصادی در گفتگو با خبرنگار عصر همدان؛ در خصوص اتفاقات اخیر در آمریکا گفت:  نظام تبعیض آمیر آمریکا مثل آتش فشان آماده انفجاری است که به محض آنکه یک نادانی حاکمیتی در  آمریکا رخ دهد فوران می کند.

وی افزود: آتش فشان اجتماعی وقتی فوران پیدا کرد ممکن است با گیر و‌بند نظامی کنترل شود ولی نفرت مردم اضافه و پایگاه اجتماعی حاکمیت روز به روز متزلزل خواهد شد.

این کارشناس مسائل اقتصادی با بیان اینکه این قیام مردمی در آمریکا دو تا اثر فوق العاده روی اقتصاد آمریکا خواهد گذاشت افزود: این قیام ها افول آمریکا را که از سال ۲۰۰۸ شروع شده را روزبه روز گسترده تر و فروپاشی را به شدت تشدید و دو اثر عمده عمومی و بیرونی و خاص و داخلی بر اقتصاد آن خواهد داشت.

وی در خصوص اثرات داخلی قیام ها بر اقتصاد آمریکا گفت: با توجه به اینکه اقتصاد آمریکا یک نماد کاملی از دستاورد اقتصاد سرمایه داری است و این اقتصادی که نرخ تورم و بیکاری زیر ۴ درصد داشته ولی الان نرخ بیکاری اش به ۲۰ درصد رسیده و این اتفاق سبب می شود که فاصله طبقاتی روز به روز افزایش یابد.

شیخی افزود: وقتی فاصله طبقاتی افزوده شود، ضریب جینی در اقتصاد آمریکا هم افزایش می یابد که ما طبق آماری که داریم ۱درصد جمعیت آمریکا مالک بیش از ۹۰ درصد دارایی های کل کشور هستند و ۹۹ درصد جمعیت دیگر مالک ۱۰ درصد کل ثروت آمریکا هستند.

وی تاکید کرد: فاصله طبقاتی در آمریکا الان بیشتر و بیشتر می شود و چون در جریانات‌ اخیر اقشاری که بیشتر آسیب می بینند در واقع همین ۹۹ درصد هستند ما شاهد افول اقتصادی آمریکا و اثرات داخلی این قیام مردمی خواهیم بود.

این کارشناس مسائل اقتصادی با بیان اینکه یکی دیگر اثرات قیام مردم آمریکا افت تولید است افزود: با توجه به اینکه همزمان با این قیام های مردمی جامعه آمریکا با بحران های فراگیری همچون بیماری کرونا هم مواجهه شده است، مسلما تبعات اقتصادی اش در این کشور به مراتب بیشتر است و این اثرات باعث شده که بسیاری از مشاغل از دست بروند و این نشان‌دهنده این معنای تعطیل شدن بسیاری از بنگاه‌های اقتصادی است.

وی  با بیان اینکه در این بیماری ها بیشتر مشاغلی آسیب می بینند که با پدیده ازدحام، تمرکز جمعیت تراکم جمعیت ظهور و بروز دارند گفت: عمده اقتصاد آمریکا متکی به بخش مجازی است و آسیب پذیرترین بخش های اقتصادی آن فعالیت هایی هستند که در بخش مجازی اقتصاد جای دارند.

شیخی ادامه داد: چون ترکیب اقتصاد آمریکا هم این چنین است مسلما بازارهای مالی و پولی و فعالیت هایی که ملازم با جمعیت هستند بسیار آسیب پذیرتر هستند و اقتصاد آمریکا ضربه شدیدی خواهد خورد .

وی به بیان اثرات بیرونی قیام مردم آمریکا بر اقتصاد آن پرداخت و گفت:  امروز بدهی دولت آمریکا الان به مرز ۲۲ تریلیون دلار رسیده و این قیام باعث شده روز به روز بی اعتمادی به دلار آمریکا شدیدتر شود و بنابراین ممکن است جایگاه دلار از بین برود .

این کارشناس مسائل اقتصادی ادامه داد: آمریکا مجبور است برای جبران کسری بودجه اسکناس بیشتری چاپ کند و عملا بدهی های خودش را افزایش و جایگاه دلار هم در اقتصاد دنیا از دست خواهد رفت.

وی  در با اشاره به اقدام اخیر ایران در ارسال لوازم نفتی به ونزوئلا گفت: این یک حرکت نمادینی است که باعث تاسی کشورهای دیگر می شود که جرات پیدا کنند در خارج از حیطه دلار دست به مبادلات چندجانبه بزنند و این ضررهای هنگفتی را که تحریم‌های آمریکا در مقابل کشورهایی همچون ایران، روسیه، چین و…مرتکب شده از رنگ و رونق می افتند و بی اعتبار می شوند و از این ناحیه باز هم آمریکا متضرر خواهد شد و‌ اقتصادش رو به افول خواهد بود.

شیخی با بیان اینکه بزرگترین ضربه که آمریکا در این شرایط خواهد خورد بی اعتبار شدن دلار است افزود: با توجه به اینکه اقتصاد آمریکا اول متکی به سلطه دلار در سطح بین المللی در درجه دوم متکی به بنیاد تولید و فناوری است، الان که تولید و دلار افت کرده به صورت هم افزایی مصیبت بسیار بزرگی را بر اقتصاد آمریکا وارد خواهند کرد.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://asrehamedan.ir/?p=70992

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
به نظر من !!!

5 × 4 =