• امروز : پنجشنبه, ۳ آبان , ۱۴۰۳
  • برابر با : Thursday - 24 October - 2024
2
سیفی‌جات با کیفیت در شهر بهار طرفداران زیادی دارد؛

سفره‌ای رنگین با محصولات تازه و باکیفیت بهار

  • کد خبر : 223050
  • 15 شهریور 1403 - 9:07
سفره‌ای رنگین با محصولات تازه و باکیفیت بهار
هنرمندانی که طبیعت را به سفره ما می‌آورند.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «عصر همدان»؛ شهرستان بهار یکی از قطب‌های کشاورزی در کشور می‌باشد.

شغل اغلب اهالی شهرستان بهار فعالیت در حوزه کشاورزی و کاشت سیر، سیب زمینی و محصولات جالیزی است.

یکی از محصولات پرطرفدار کشت شده در شهر بهار، محصول سبزی و سیفی‌جات است.

در برخی از زمین‌های حاشیه شهر بهار کشاورزان اقدام به کشت سیفی‌جات می‌کنند.

کیفیت سیفی‌جات بهار زبان‌زدِ خاص و عام است و از شهرها و روستاهای اطراف، مردم برای خرید سیفی‌جات، هر روز صبح به شهر بهار رجوع می‌کنند.

کیفیت خوب آب کشاورزی در شهر بهار و سلیقه و ذوق و استعداد سیفی‌کاران بهاری، موجب به‌عمل آمدن محصولات با کیفیت بالا شده است.

از همین‌رو طراوت و شادابی سیفی‌جات بهار، به‌خاطر طبیعی بودن، مشتری‌های خود را از شهرها و روستاهای اطراف به بهار می‌آورد.

مشتری‌ها برای خرید سبزی مستقیم به خود مزارع مراجعه می‌کنند و سبزی تازه و با کیفیت را بدون واسطه خریداری می‌کنند و از کیفیت محصول خریداری شده رضایت کامل را دارند.

از طرفی حضور در مزرعه کشاورزی و مشاهده فضای مفرح و آرام‌بخش آن، مردم را برای خرید مستقیم سبزیجات ترغیب می‌کند.

انواع سیفی‌جات از سبزیِ خوردن تا سبزیِ آش و قورمه سبزی و سبزیِ سوپ را می‌توان در بهار یافت.

سبزی و سیفی بهار از قدیم زینت سفره مردم است و رنگ و بوی خاصی را به هنر آشپزی ایرانی می‌بخشد.

مصرف سبزی‌جات در طب نوین و طب سنتی نیز توصیه شده است و حاوی خواص مفید و درمانی می‌باشد و فواید بسیاری در استفاده از آن ذکر شده است.

هر ساله از اوایل فصل بهار تا اوایل فصل پائیز، سبزی و سیفی در مزارع بهار برداشت می‌شود.

پایان خبر/ع

لینک کوتاه : https://asrehamedan.ir/?p=223050

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
به نظر من !!!

16 − 5 =