به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «عصر همدان»؛ حمید ملانوری صبح امروز در آئین افتتاح خط آبرسانی و تصفیهخانه شهر تویسرکان با بیان اینکه وزیر نیرو وظیفه سقایی را در کشور بر عهده دارد، اظهار کرد: خوشبختانه گفتمان وفاق ملی و انسجام و وحدت که مورد تأکید رئیسجمهور است در استان جاری است.
وی افزود: برنامهمحوری مورد توجه ما است و در این راستا درصدد تهیه نقش جامع تحول و پیشرفت بر اساس اسناد بالادستی هستیم.
استاندار همدان با اشاره به اینکه مردممحوری مورد تأکید مقام معظم است و ما سعی داریم در این راستا حرکت کنیم، عنوان کرد: نسخه شفابخش اقتصاد و معیشت استان را کارهای مردمپایه میدانیم.
وی با تأکید بر اینکه همدان ظرفیتهای مختلف دارد و به نوعی مرکز منطقهای غرب کشور است و میتواند خدمات قابل توجهی را در کشور ارائه دهد، ابراز کرد: در بخش گردشگری استانی است که ظرفیتهای بالایی دارد و دارای یک هزار و ۹۰۰ جاذبه تاریخی و گردشگری است ادامه داد: همدان میتواند به عنوان بزرگترین قطب گردشگری باشد.
وی با اشاره به پیگیری برگزاری همایش گردشگری طی سال آینده در همدان افزود: با تشکیل ستاد توسعه و پیشرفت استان به دنبال تهیه اطلس سرمایهگذاری هستیم و امروز بروکراسی اداری را برای حضور سرمایهگذاران در استان شکستیم.
استاندار همدان با اشاره به سرمایهگذاری ۱۲ هزار میلیارد تومانی سرمایهگذاری شرکت ترکیهای گفت: در غار علیصدر هم به دنبال سرمایهگذاری هستیم و شرکتی هم از کشور هلند اعلام آمادگی کرده است.
وی ضمن قدردانی از بسیج سازندگی در راستای آبرسانی به ۱۶۰ روستا تأکید کرد: با تأمین اعتبارات گام دوم آبرسانی به روستاها انجام و ۳۳۰ روستا از آن بهرهمند میشوند.
ملانوریشمسی با بیان اینکه همدان برای تأمین آب شرب و دفع فاضلاب به ۸ هزار و ۷۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد، افزود: سدهای گرین ۲۴ و خرمرود به ترتیب ۸۸ و ۲۴ درصد پیشرفت داشتهاند و برای تکمیل آنها به اعتبارات بیشتری نیاز است.
وی با اشاره به اهمیت اصلاح الگوی کشت در استان، از صادرات ۵۰ میلیون دلار محصول کشاورزی در سال جاری خبر داد و گفت: تمرکز اصلی استان، توسعه گلخانههای هیدروپونیک به دلیل مصرف آب کمتر است.
استاندار همدان با تأکید به اقدامات انجام شده در زمینه ناترازی انرژی، از کاهش مصرف و کمترین خاموشی در بخش کشاورزی و صنعتی خبر داد، تصریح کرد: در حال حاضر ۵۱ مگاوات نیروگاه خورشیدی در استان همدان در حال بهرهبرداری است.
وی با بیان اینکه طرح سهامداری مردم در پروژههای نیروگاه خورشیدی را پیگیری کردهایم، افزود: به دنبال ایجاد نیروگاه خورشیدی در ادارات، سالنها و سولهها هستیم و با توجه به کمبود زمین در استان، این اقدام با جدیت پیگیری میشود.
ملانوری با بیان اینکه در کل شبکههای توزیع برق نقاط شهری کابلهای خودنگهدار شده و شبکهها اصلاح شده است، خاطرنشان کرد: برای ادامه اقدامات در حوزه اصلاح شبکههای خودنگهدار در استان به یک هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز داریم.
انتهای خبر/حا