به گزارش خبرگزاری عصر همدان، این شهرستان در پنجم مردادماه سال ۶۷ با تقدیم ۳۸ شهید گلگون کفن به انقلاب اسلامی در عملیات غرور آفرین مرصاد، برگی درخشان در صفحه تاریخ ارزشمند خود نگاشت و این واقعه عظیم در کنار برگزاری اولین نماز جمعه شهرستان در ۵ مردادماه و با سابقه ای ۱۵۰ ساله موجب شد تا پنجم مردادماه “روز تویسرکان” نام بگیرد.
امسال پنجمین سالی است که شاهد برگزاری آئین بزرگداشت روز تویسرکان و اجرای برنامه های جنبی آن خواهیم بود و این در حالی است که گرچه در چهار سال گذشته با حضور شخصیتهای ملی در تویسرکان و تجلیل از مفاخر ارزشمند شهرستان، گامهای مثبتی در جهت معرفی بیش از پیش ظرفیتها و توانمندیهای تویسرکان برداشته شده اما کاملاًًً روشن است که “روز تویسرکان” ظرفیتی بسیار بیشتر آنچه تا کنون برگزار شده است را دارد.
روز تویسرکان به یک سخنرانی منحصر نشود!!
روز تویسرکان بی شک فرصتی مغتنم و بی بدیل برای معرفی ظرفیتها و توانمندیهای تویسرکان در بخش های مختلف به حساب می آید.
در چند سال اخیر شاهد حضور یکی از شخصیتهای ملی و کشوری در آیین بزرگداشت روز تویسرکان بوده ایم که گرچه رویکرد سود رسان و مفیدی است اما روز تویسرکان نباید به هیچ وجه تنها در قالب یک سخنرانی بگنجد بلکه باید نقطه عطف و طلیعه سیاستگذاریها و رویکردهای اثر بخش در بخش های مختلف فرهنگی، اقتصادی، اجتماعی و سیاسی و سرآغاز تحرکات موثر اجرایی تا آیین “روز تویسرکان” سال دیگر باشد.
اگر امروز تویسرکان برای برگزاری جشنوارههای ملی گردو و صنایع مبل و منبت به خود می بالد و آنها را نماد معرفی ظرفیت های خود می داند، شایسته و زیبنده است که در روز تویسرکان هم برنامههایی تدوین و پیش بینی شوند که جذابیت فرا شهرستانی داشته و زمینه رسانه ای شدن شهرستان را فراهم و افکار عمومی مردم ایران زمین را به خود معطوف کنند.
طراحی برنامه های جذاب، موثر و مخاطب محور برای روز تویسرکان از آن دسته از کارهایی است که به کمک ایده پردازیهای جوانان خلاق و پر نشاط تویسرکانی که تعداد آنها زیاد است، نیاز دارد تا هم از ظرفیت جوانان شهر بهره وری بیشتری ایجاد شود و هم روز تویسرکان به یک روز شناخته شده برای همه ایرانیان تبدیل شود.
روز تویسرکان نماد شتاب بخشی به روند توسعه پایدار شهرستان است
فرماندار تویسرکان گفت: روز تویسرکان نماد تلاش و حرکت های موثر برای شتاب بخشی به روند توسعه پایدار در این شهرستان است.
حبیب مومیوند در گفتگو با خبرنگار تسنیم در تویسرکان اظهار داشت: شهرستان تویسرکان از ظرفیتهای متنوع و متعددی در حوزه های مختلف اقتصادی، علمی، فرهنگی، اجتماعی، هنری و سرمایه گذاری برخوردار است که روز تویسرکان می تواند نقطه عطفی برای معرفی هر چه بیشتر و بهتر آنها باشد.
وی افزود: روز تویسرکان نباید تنها به یک آیین سخنرانی منحصر شود بلکه باید با تدوین برنامه های کارشناسانه بیشترین بهره وری را از این روز برای رسانه ای شدن شهرستان تویسرکان ایجاد کرد.
مومیوند با اشاره به اینکه توسعه گردشگری یکی از مهمترین مزایا و راهکارهای ایجاد اشتغال و پویایی اقتصاد شهرستان تویسرکان به شمار می رود تاکید کرد: روز تویسرکان باید پیشینه، فرهنگ، تاریخ، تمدن و ظرفیت های متنوع تویسرکان را در مقیاسی ملی به همه ایرانیان بشناساند.
وی تصریح کرد: از ایدهها و نظرات همه صاحب نظران، اندیشمندان و جوانان برای هر چه اثر گذارتر برگزار شد آیین روز تویسرکان استقبال میکنیم.
فرماندار تویسرکان ابراز کرد: کارشناسان حوزه مسائل نظامی معتقدند رزمندگان شهرستان تویسرکان و به ویژه ۳۸ شهید گلگون کفن این شهرستان از مهمترین عوامل پیروزی ملت ایران در عملیات غرور آفرین مرصاد به شمار میرود.
به گزارش تسنیم برگزاری مسابقه پرس سینه با حضور ورزشکاران استانی و منطقه، همایش ورزش و پیادوه روی صبحگاهی و برگزاری همایش دوچرخه سواری همگانی در صورت هماهنگی های لازم از برنامه های جانبی “روز تویسرکان” در پنجم مرداماه امسال به حساب میآیند.
منبع: تسنیم