به گزارش خبرنگار اقتصادی پایگاه خبری تحلیلی«عصر همدان»؛ راهیان نور سفر به مناطق جنگی جنوب و غرب یا همان کربلای ایران که خاکی مقدس دارد است، چرا کربلا به این خاطر که همان اتفاقاتی که در روز عاشورا افتاد طی هشت سال دفاع مقدس در این مناطق هم نیز رخ داد.
ریختن خون مقدسترین و مقربترین انسانها بر خاک مناطق جنگی یکی از علتهای نورانی شدن این مکانهاست و اما علت اصلی تحول زائران ریختن خون شهداء جنگ تحمیلی در راه سیدالشهدا علیهالسلام است، معنی این جمله این است «ریختن خون شریفترین انسانها بر روی صراط مستقیم» توجیه این مطلب هم آسان است و هم سخت و بهتر است برای به نتیجه رسیدن کمی تاریخ معاصر و سیر تحول ایران اسلامی را مطالعه کنیم، حرکت ایران به سمت ولایت الله و عکسالعمل طغیانگران در برابر این انقلاب و پاسخ ایران مسلمان پیرو ولیفقیه هشت سال دفاع جانانه در برابر تمام ابرقدرتها و جالبتر اینکه هنوز این عمل و عکسالعمل در حال انجام است و متوقف نشده است.
زائران مناطق مقدس و متبرک جنگی باید بدانند و آگاه باشند که به زیارت مقتل باهوشترین و روشنفکرترین انسانها میروند چرا که زمانشناسی و وظیفهشناسی از خصوصیات اصلی انسانهای مترقی و زیرک است، و کسی فکر نکند اگر کسی عاشق بود عاقل نیست بلکه کسی که عاشق است اول به مقام عقل کامل رسیده و بعد به مقام عشق رسیده است و بعد از آن عشق را بر عقلش حاکم میگرداند مانند حضرت عشق اباعبداللهالحسین علیهالسلام .
نتیجه اینکه راهیان نور نه تنها قوه عشق انسانها را فعّال میکند قوه عقل را هم بیدار میکند و این محصولی است که در عصر کنونی کالایی نایاب است و چنین گنجی در کشور عزیز ما به وفور در اختیار مردم است و نباید منتظر گذر زمان باشیم تا هزار سال بعد به عنوان آثار تاریخی و باستانی محلی برای بازید باشد.
دلیل این مدعا این است که جامعه به قدری به این سفرها نیاز دارد که تا شهید گمنامی برای تشیع و تدفین به شهری افتخار حضور میدهد و خیل کثیری از همه اقشار مردم پروانهوار خود را برای این مراسم از همه جا میرسانند و بعد از تدفین هم مزار این شهید گمنام محلی برای راز و نیاز با شهید تبدیل میشود.
این امامزادگان عشق ارمغان و نعمت خاص خدای تعالی به ایران بود که وجود هر یک از این مجاهدان فیسبیلالله در هر جای جهان خاص و پربرکت است و در ایران عزیز در هر کوی و برزنی به راحتی این متصلان الیالله در اختیار ما هستند و مناطق جنگی هم که محل ریختن خون این اعجوبههای دهر است همان خاک کربلا است.
مهدی بابائی فر در گفتگو با خبرنگار فرهنگی پایگاه خبری تحلیلی«عصر همدان»؛ اظهار کرد: امسال تاکنون بالغ بر ۱۲ هزار و ۷۰۰ نفر در قالب کاروانهای راهیان نور محلات، دانشآموزی، کارگری، کارمندی، اساتید دانشگاه، جامعه پزشکی، ورزشکاران، طلّاب، روحانیون و دانشجویان به مناطق عملیاتی و جنگی اعزام شدهاند.
وی با بیان اینکه این برنامه تا قبل از ماه مبارک رمضان ادامه خواهد داشت، گفت:مناطق عملیاتی و یادمانهای شهدای دفاع مقدس در ایام حضور زائران گرانقدر شاهد حس دلدادگی مشتاقان و علاقمندانی است که سختی و مشقت سفر را به جان خریده و از سراسر کشور و بخصوص استان همدان در قدمگاه شهیدان حاضر شدهاند.
دبیر قرارگاه راهیان نور سپاه انصارالحسین(ع)، همدان خاطرنشان کرد: این زائران با کلام دلنشین راویان دفاع مقدس، سیر تاریخی را در دوران هشت سال دفاع مقدس طی میکنند.
بابائی با اشاره به اینکه به حول و قوهالهی، امسال هم استقبال از راهیان نور رشد داشته، عنوان کرد: به طوریکه تعدادی از گروههای مختلف درخواست کننده را به علت نداشتن ظرفیت اسکان پذیرش نکردیم و به سال بعد موکول کردیم.
وی تصریح کرد: این برنامه یکی از برنامههای فرهنگی تاثیرگذار بوده و هست که باعثوبانی مسائل دیگری در جامعه شده است.بهعنوان مثال عرض کنم که تمامی گروههای جهادی که در سطح کشور به محرومان ارائه خدمت میکنند در فضای معنوی راهیان نور شکل گرفتهاند.
دبیر قرارگاه راهیان نور سپاه انصارالحسین(ع) ادامه داد: مدافعان حرم، مدافعان امنیت و ایثارگرانی که امروز برای هموطنان آماده جانفشانی هستند، کسانی هستند که در اردوهای راهیان نور تنفس کرده و از حضور معنوی شهدا فیض بردهاند.
بابائی در خصوص حالوهوای آن مناطق، بیان کرد: ضربالمثل معروفی است که میگوید : «شنیدن کی بُود مانند دیدن»؛ به همین دلیل بنده از کسانی که تاکنون توفیق حضور در اردوهای راهیان نور را نداشتهاند، دعوت میکنم که در اولین فرصت مناسب، به این خیل عظیم مشتاقان سیره شهدا بپیوندند و لذت معنوی زیارت شهدا را تجربه کنند.
وی در پایان سخنان خود گفت: حتماً حضور در مناطق جنگی، منشأ خیر و برکتی در حالات روحی و معنوی زائران خواهد شد.
علی جمور در گفتگو با خبرنگار فرهنگی پایگاه خبری تحلیلی«عصر همدان»؛ اظهار کرد: تنها چیزی که در مناطق عملیاتی مرا منقلب کرد معنویت این نقطه از زمین و غروب شلمچه بود که در آن زمان حس معنوی خیلی عمیقی به من دست داد.
وی ادامه داد: فضای پر از معنویت و غربتی که در آنجا حاکم بود نتیجه خون هزاران شهید پاکی است که در این مناطق جان خود را برای حفظ نظام، ارزشها و ناموس فدا کردهاند.
این زائر در ادامه با اشاره به پاک بودن طینت جوانان این مرزوبوم گفت: دانشآموزان و دانشجویان هرگز از دین و انقلاب فاصله نگرفتهاند، آنها با وجود محدودیتهای متعدد رفاهی که در این مکان وجود دارد باعشق در این مناطق میماندند و با جان و دل به روایتگری روایان گوش میدادند.
جمور همچنین افزود: بسیاری از افرادی که شاید به نظر میرسید خیلی مذهبی نیستند در این اردوها شرکت میکردند، آنها در برابر همه دروغهای رسانههای غربی ایستادند و معنویت خود را حفظ کردند که این عامل بسیار شگفتانگیز است.
انتهای خبر/ سا