مدتهاست که فضای مجازی جولانگاهی برای حضور ضدانقلاب ها در جهت تخریب و شایعه پراکنی علیه انقلاب اسلامی شده است؛ با این حال هیچ رمقی در وزارت ارتباطات برای ساماندهی این فضا دیده نمیشود.
به گزارش عصر همدان، دود یک ماه است در فضای مجازی و اینستاگرام به بهانه حکم اعدام برای یک قاتل( نوید افکاری)، انواع تهمت زنیها و نفرت پراکنیها نسبت به قوه قضائیه، رهبر انقلاب و نظام جمهوری اسلامی از سوی جریانات مختلف ضد انقلاب صورت گرفته و ذهن و فکر عموم مردم و مخاطبان شبکه های اجتماعی که عمدتا جوانان و نوجوانان هستند، در معرض فشار شدید این جنگ روانی قرار گرفته است. حتی برخی صفحاتی که به دفاع از انقلاب اسلامی پرداخته اند مسدود شدند.
جریانی کاملاً سازمان یافته با هدف مشروعیت زدایی از دستگاه قضایی به عنوان یکی از ارکان مهم جمهوری اسلامی در تحقق عدالت، نسبت به اجرایی کردن پروژه تطهیر یک قاتل برای عوض کردن جای شهید و جلاد اقدام کرده و به راحتی انرژی و وقت و هزینه بسیاری از فعالان و رسانه های انقلابی را نیز صرف مقابله با خود کرده است.
آقای جهرمی اقدامی برای ساماندهی فضای بی در و پیکر مجازی نکرده است!
یک ماه است با عملیات روانی، روح و روان و ذهن میلیونها مخاطب را درگیر یک ماجرای قتل کرده و با فشار احساسی، روان مردم و به ویژه روح یک خانواده داغدیده را تحت شکنجه و فشار عاطفی قرار داده است.
در مقابل، وزیر ارتباطات به عنوان مسئول اصلی ساماندهی و مدیریت فضای مجازی، تنها نظاره گر این میدان است و هیچ اقدامی در جهت مدیریت این فضای بی در و پیکر مجازی که توسط بیگانگان مدیریت می شود انجام نمی دهد.
چه نهادی جز وزارت ارتباطات مسئول اصلی مقابله با این حجم از دروغ و تهمت علیه مقدسات و ساختارهای نظام در فضای مجازی است؟
موافقان فیلترینگ در لباس ضد فیلتر
تنها کار و راحت ترین کار و در عین حال غلط ترین کاری که بلدند، فیلترینگ است و عجیب آنکه در مقام حرف و شعار، خودشان را به عنوان مخالفان سرسخت فیلترینگ معرفی می کنند.
سوال این است که آیا فیلترینگ می تواند آزادی بیان و استقلال کاربران ایرانی را تامین کند؟ مسدود شدن هزاران اکانت توئیتری که تنها جرمشان دفاع از نظام جمهوری اسلامی در فضای مجازی تحت مدیریت بیگانگان بوده و در مقابل جولان هزاران اکانتی که هر دروغی می خواهند علیه نظام با پروپاگاندا و لایکها و بازنشرهای مدیریت شده، به خورد مخاطب می دهند و شرکتهایی مثل توئیتر و اینستاگرام هم هیچ تعهدی در قبال محتوای آنان، به جمهوری اسلامی نمی دهند، گواه این است که با فیلترینگ نمی توان استقلال و آزادی در فضای مجازی را تامین کرد.
قوه قضائیه وزیر ارتباطات را فرابخواند!
بلکه برعکس، هنگامی که مدیریت در اختیار بیگانه باشد، با فیلترینگها و محدودسازیهای معکوس، هوشمند و هدفمند محتوای منتشر شده در فضای مجازی را به نفع خود مدیریت می کند و استقلال و آزادی شما را سلب خواهد کرد.
به نظر می رسد مدعی العموم برای صیانت از جایگاه قوه قضائیه هم که شده باید وزیر ارتباطات را برای پاسخگویی به این حجم از رهاشدگی فضای مجازی به ویژه که علیه قوه قضائیه طراحی سنگینی از سوی دشمن از ابتدای امسال در حال اجراست، احضار کند.
منبع: راه دانا
انتهای پیام/