فرماندار شهرستان اسدآباد رضایتمندی از جشنوار آلوی روستای ملحمدرا را نسبی خواند و گفت: باتوجه به ظرفیت روستای ملحمدره و چند روستای دیگر این شهرستان در تولید آلو می توان جشنواره آلو را در تقویم سالانه شهرستان گنجاند و براساس برنامه ریزی آن را برگزار کرد.
به گزارش عصر همدان؛ پیش از ظهر امروز اختتامیه جشنواره آلوی اسدآباد در روستای ملحمدره این شهرستان با حضور مسئولان و اهالی روستا برگزار شد.
در این اختتامیه پس از اجرای برنامه های طنز، سرود و برنامه های فرهنگی ، فرماندار شهرستان اسدآباد با قدردانی از برگزارکنندگان این جشنواره، اظهار کرد: روستاهای هدف گردشگری با وجود ظرفیت و پتاسیل ها میتوانند با برگزاری چنین جشنواره هایی در جذب گردشگر و حتی فروش محصولات کشاورزان مؤثر باشند.
مجید درویشی گفت: باتوجه به وجود محصولات زیادی مانند آلو و برگزاری جشنواره ای با این عنوان در روستای ملحمدره می توان جشنواره آلو را در تقویم سالانه شهرستان گنجاند و براساس برنامه ریزی آن را برگزار کرد.
وی با اشاره به اینکه باید کشت محصولات کم آب بر را جایگزین محصولات پر آب بر کرد، گفت: باید در راستای اجرای این رویکرد گلخانه ها را افزایش دهیم تا بتوانیم در طول ۱۲ ماه سال هم میوه فصل های مختلف را داشته باشیم و بازار را رونق دهیم.
فرماندار شهرستان اسدآباد با بیان اینکه در شهرستان اسدآباد ۱۵۳ اثر تاریخی وجود دارد، گفت: از این تعداد ۵۶ اثر ثبت ملی شده و باید بتوانیم با معرفی اثرهای دیگر آن را به ثبت آثار ملی برسانیم.
وی رضایتمندی از جشنوار آلوی روستای ملحمدرا را نسبی خواند و گفت: این جشنواره در سالهای گذشته به مدت یک روز بوده که ما آن را به دلیل استقبال مردم به یک هفته افزایش دادیم.
درویشی با قدردانی از رسانه ها، گفت: انتظارمان از رسانه ها برای تشویق مردم جهت حضور در جشنواره ملحمدره بیشتر بود که اطلاع رسانی شود.
مدیر باغبانی و زارعت جهاد کشاورزی استان همدان هم کنارهم قرار گرفتن دو دستگاه میراث فرهنگی و جهاد کشاورزی را برای برگزاری جشنواره ها اتفاق خوبی خواند و اظهار کرد: این تعامل بین دو دستگاه موجب شده که علاوه بر اینکه ما پتانسیل های روستاها را شناسایی می کنیم، درآمدزایی را برای کشاورزان ایجاد کنیم.
حجتالله شهبازی با بیان اینکه شهرستان اسدآباد ۴ هزار و ۷۰۰ هکتار باغات دارد، اظهار کرد: این باغات به صورت شاخص شامل هلو، شلیل، انگور، گردو و آلو است.
وی با بیان اینکه حدود ۷ درصد تولیدات آلوی کشور در مساحت دو هزار و ۲۰۰ هکتار به استان همدان مربوط می شود، افزود: از این میزان باغ آلو ۱۹ هزار تن محصول تولید و روانه بازار می شود.
مدیر باغبانی و زارعت جهاد کشاورزی استان همدان تصریح کرد: ده درصد از آلوی استان همدان در شهرستان اسدآباد تولید میشود که بیشترین تولیدات در روستای ملحمدره است.
وی گفت: باتوجه به ظرفیتهای روستای ملحمدره از جمله وجود بوم گردی ها و هدف گردشگری بودن آن، آلو این منطقه معروف است و با زنجیره تولیدی در شهرستان میتوان کارخانه فرآوری آلو را نیز ایجاد کرد .
انتهای پیام/ن