پیمان زرین در گفتگو با خبرنگار اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «عصر همدان» بیان اینکه پسماند در جامعه امروزی به عنوان طلای سیاه شناخته شده است، گفت: این طلای سیاه باید تناقضهای خود را به منصه ظهور برساند.
وی با اشاره به اینکه پسماندها انواع مختلف دارند، افزود: پسماندها شامل پسماند عادی، پزشکی، ویژه، صنعتی و کشاورزی هستند و طبق قانون دسته بندی و سازو کار مدیریتی خاص خود را دارند.
رئیس اداره آب، خاک و پسماند اداره کل محیط زیست استان همدان خاطرنشان کرد: پسماندی که جوامع در ارتباط با آن هستند پسماند عادی است که از خانهها تولید و در کنار آن پسماند ویژه هم هستند که جزء همین پسماند عادی محسوب میشوند و باید مدیریت خاص خود را داشته باشند.
زرین با بیان اینکه روزانه در شهر همدان حدود بر ۴۵۰ تن پسماند تولید میشود، گفت: این پسماندها به وسیله شهرداری همدان جمعآوری و به محل دفن زباله شهرستان همدان منتقل میشود.
وی با تأکید براینکه پسماندهای ویژه که جزء پسماندهای عادی هستند به مدیریت ویژه نیاز دارند، افزود: آنها مثل داروهای اضافه و یا باتریهایی هستند که همراه سایر زبالهها به محل دفن زباله میروند و اگر تفکیک نشوند میتوانند منابع آب و خاک را آلوده کنند.
رئیس اداره آب، خاک و پسماند اداره کل محیط زیست استان همدان در پایان عنوان کرد: اقدامات خوبی انجام شده تا آموزش داده شود و این پسماندهای ویژه توسط شرکتهای خاصی در مبدأ جداسازی شوند و این شرکتها در مسیر فرهنگسازی قدمهایی برداشتند تا مدیریت ویژه صورت گیرد.
انتهای پیام/سع